Windows

Epson-printere er kompatible med de fleste gængse Microsoft-operativsystemer:

Detaljerede informationer kan findes på esupport.epson-europe.com

SAP

SAP er en af de mest populære softwareløsninger til Enterprise Resource Planning (ERP). Takket være vores ESC/P-, PCL- og PostScript-kompatible emulationer kan mange Epson-printere udskrive formaterede dokumenter med SAP til virksomheden Hertil hører laser-, nåle- og inkjetprintere. Nærmere informationer findes på SAP-websiden på www.sap.com

Nem stregkode-udskrift med BarSTORM

BarSTORM er en enestående Multi-Port-stregkode-printserver, som er konstrueret til understøttelse af de fleste stregkoder, der anvendes på markedet, den har netværksbroer til automatisk stregkode-udskrivning og Flash-Memory til den ekstra datahukommelse. Installér BarSTORM centralt i for eksempel et kommunikationsrum eller et serverrum. Slut apparatet til et 10baseT/100baseTX TCP/IP-netværk. Afhængigt af de disponible licenser kan op til 50 PCL-printere styres i netværk fra et eneste apparat med Barcodes, Fonts og Overlays. Nærmere informationer findes på BarSTORM-websiden på www.fontware.com/barstorm

Softwareløsning til stregkode-udskrivning: TEC-IT
TBarCode/SAPwin er en stregkode-DLL til SAP R/3. Med denne fil bliver DLLs SAPsprint, SAPlpd og Sapwin i stand til at fremstille stregkoder. Med TBarCode/SAPwin kan du udskrive alle gængse stregkodeformater på alle Windows-printere. Der kræves hverken speciel stregkodeprinter, stregkodepatron eller flere fonte. Nærmere informationer findes på TEC-IT-websiden på www.tec-it.com

CITRIX

Citrix bliver mere og mere populært inden for mange brancher. Hertil hører sundhedsvæsenet, forsikringer, banker, produktionsvirksomheder, automobilindustrien og telekommunikation. Det viser, hvor vigtig adgangsinfrastrukturen for Citrix er for virksomheder, som skal levere informationer, som alle brugere overalt og når som helst skal kunne få adgang til på den nemmeste måde – uafhængigt af det anvendte adgangsapparat, netværket eller datakilden, der skal skaffes adgang til. Som led i bestræbelserne på at rationalisere IT-udstyr, som garanterer sikkerheden for forbindelser, og at reducere vedligeholdelsen af IT-systemer, beslutter flere og flere virksomheder sig for at gå over til Citrix-miljøet.

På baggrund af Citrix's voksende betydning forenkler Epson det samlede brug af printerressourcer til Citrix. Alle Epson-printerdrivere er kompatible med Windows NT4 TSE og Windows 2000. Derved er nem og sikker anvendelse af alle Epson-printere under Citrix Meta XP mulig.

Informationer om , hvorvidt din Epson-printer er kompatibel med Citrix, kan findes her.

Informationer om , hvorvidt din Epson-printer til virksomheden er kompatibel med Citrix, kan findes her. under nærmere

informationer om, hvordan Epson-printere er certificeret til Citrix-miljøet, kan du finde her i Epson-certificeringsbetingelserne (kun på engelsk). under https://www.business-solutions.epson.co.uk/Documents/CITRIX%20Tests%20and%20Procedure.pdf.

Linux og Unix

Mange printere har nu om stunder en indlejret PostScript-Interpreter, som styrer sideudskrivningen på papiret ved hjælp af PostScript-beskrivelsen. Alle moderne Linux-Desktopanvendelser, som har en udskriftsoption, genererer PostScript-data, som kan bruges til udskrivning af helside-dokumenter. PostScript betragtes som standard ved dokumenter, som skal udskrives under Linux, men selve printeren behøver ikke at forstå PostScript. I mange tilfælde – især ved printere i begynderklassen – skal PostScript-dataene oversættes til printerens sidebeskrivelsessprog via et specielt konverteringsfilter. Hertil findes der en lang række fremragende systemer. CUPS (Common Unix Printing System) er et almindeligt tilbehør og anbefales til de fleste brugere. Det giver udmærket PostScript-printerunderstøttelse, IPP-understøttelse, et web-interface og en række andre funktioner. Epson leverer ligeledes et stort antal Linux-kompatible udskrifts- og scanløsninger. Driverne til Linux-understøttelse kan downloades på http://www.avasys.jp/english/index_e.html.

Epson tester og certificerer de almindeligste Linux- og Unix-platforme med Epson-printere. Detaljerede informationer kan findes på http://www.avasys.jp/lx-bin2/linux_e/mfp/DL1.do.

Novell

Kunder, som anvender Novell, kan udskrive via den certificerede EpsonNet NDPS Gateway version 2.3 med deres Epson-printere.

Der findes en liste over Novell-miljø for certificerede Epson-produkter på http://developer.novell.com/yes/75717.htm(leveres kun på engelsk).