Udskrift i stort format

Ved den professionelle udskriftsteknologi står storformatudskriftens mange facetter i forgrunden – både til brug indendørs og udendørs. I fire afsnit "Proofing", "Poster/Signage", "Photo/Fineart" og "POS/CAD" viser vi et bredt udvalg af anvendelser, som ansete partnervirksomheder har deltaget i.

 

Retail Solution

Vi præsenterer blandt andet anvendelser inden for det medicintekniske område med den nye Discproducer PP-100, som kan brænde og trykke på op til 100 CDer eller DVDer. Endvidere anvendelser med den helt nye labelprinter TM-C3400, som bruges til produktion af farvede etiketter. Til segmentet Banking findes der en løsning med den nye check-scanner TM-S1000 i centrum samt en station med en PLQ-20 flatbednåleprinter til udskrift af bankbøger.

 

Factory Automation

Her præsenteres alle anvendelser til de almindelige former for robotkinematik. Løsninger fra brancherne automotive, farma, ernæring og elektro står i fokus. Noget særligt inden for robot-sektionen: Der er endvidere en frit konfigurerbar workshopcelle til brug, så du hurtigt og nemt kan opbygge, simulere og optimere din konkrete automatiseringsanvendelse på stedet. Til dette formål har du den mest moderne periferi til rådighed som f.eks. et Vision- og Conveyor-Tracking-system Naturligvis kan cellen også aktiveres og forbindes via alle almindelige feltbusser.

Har du spørgsmål, eller ønsker du en aftale? Skriv til os!