Få et klart overblik over, hvad der udskrives, hvor og af hvem. Så har du styr på dine udskriftsudgifter.

Du har følgende fordele:

Mulighed for overvågning af udskriftsforløbene i netværket, farveadgangsstyring, udskriftsressourcemanagement, forbedret netværkstrafik, fastsættelse af printeraktiviteter, automatisk forsendelse af rapporter til afdelinger og managere, styring efter tid på dagen, udskriftsformat og antal sider.

Print Manager Plus

Print Manager Plus fra Software Shelf giver mulighed for central overvågning og kontrol af udskriftsaktiviteter i et Windows-netværk eller inden for en arbejdsgruppe. Udskriftsordrerne i alle operativsystemer overvåges. Disse informationer bruges til administration af netværksudskrift, af fakturabrugere, kunder eller afdelinger samt til overvågning af printerforbruget. Softwareløsningen verificeres med Windows-logoet. Det er ikke nødvendigt at skifte til Windows, og der skal heller ikke bruge andet hardware. Andre Addons og optioner er en webbaseret udskriftsaktiveringsstation, en printeragent med workstation-forbindelse, et forespørgsels-tool til slutbrugere og et helt softwarebaseret autentificeringsmodul til workstation-brugere samt en udskriftsordre-autentificering og fakturering til Clients. Med de mere end 115 praktiske, forberedte rapporter tager Print Manager Plus sig af hele din udskriftsadministration og ordresporing. Yderligere informationer kan findes på www.softwareshelf.co.uk.

Sort-hvid-printerdriver

Hvis du vil begrænse brugen af farve ved udskrivning i netværk, tilbyder Epson drivere, der udelukkende er til sort-hvid-printere, og som kan installeres på alle PC-Clienter, der skal nedsætte forbruget.

Nærmere informationer kan fås hos din Epson-forhandler.

EpsonNet WebManager

Med denne software identificerer du omgående printerne i netværket. Endvidere er der en række nyttige funktioner til rådighed:

EpsonNet WebManager er et webbaseret softwareprogram til administration af Epson-printere i Windows-miljø (kan dog også anvendes på en MAC eller en PC). Programmet installeres på en server og anvendes hele tiden. Netværksadministratorer kan dermed nemt og enkelt konfigurere og overvåge netværksprintere. Programmet ligner EpsonNet Config, men er mere dynamisk og aktivt ved printeradministration i netværket. Problemer registreres og afhjælpes fra et sted på afstand. Papirindtrækket, det resterende papir, tonerforbruget, printermodus og -optioner (duplex, papirkassette, mail-boks osv.) overvåges. Denne anvendelse er især velegnet til større brugergrupper.

Produktkendetegn og fordele:

Download af software er mulig på følgende adresse:
https://support.epson-europe.com/APSBusiness/Software/WebManager/NetWM_EN.exe