Nærmere informationer til Epson Solutions Partnership-programmet

Som deltager i Epson Solutions Partnership-programmet kan du samarbejde med et førende varemærke på verdensmarkedet for billedbearbejdning. Epson kan tilbyde teknologier med et stort antal funktioner, som giver mulighed for komplette løsninger til forbedrede forretningsaktiviteter.

Hvad er Solutions Partnership-programmet, og hvordan kan du bruge det til din virksomhed?

Solutions Partnership-programmet er skabt som hjælp til uafhængige softwareproducenter (Independent Software Vendors, ISV), sælgere (Value Added Resellers, VAR) og OEM-producenter og skal forsyne kunderne med komplette løsninger, som bl.a. består af Epson-scannere til virksomheder, multifunktionsapparater og laserprintere.

Uanset om du er lokal forhandler eller stor distributør – hos Epson får du den nødvendige støtte til langsigtet forretningssucces.

Som deltager i Solutions Partnership-programmet kan du arbejde med funktionelle teknologier til udvikling og udvidelse af dine komplette løsninger.

I fællesskab med partnerne kan Epson tilbyde løsninger, som når ud til både store og specialiserede slutbrugermarkeder. Grundlaget herfor er kvaliteten for Epson-produkterne til virksomheder.

Ved medlemskab i Solutions Partnership-programmet bliver ISVer, VARer og hardwareudbydere partner med en af verdens førende Imaging-producenter med følgende fordele:

Forhandlere inviteres til deltagelse i Solutions Partnership-programmet, så vi i fællesskab kan udvikle metoder til erhvervsmæssig vækst.

Hvis du ønsker yderligere informationer eller er interesseret i deltagelse i Solutions Partnership-programmet, bedes du hente   www.business-solutions.epson.co.uk/Documents/Solutions_EN_INT_200307_PP0219.pdf .