All our products are designed to save energy and reduce the CO2-footprint. Their ecologically sustainable life cycle is kind to the environment and keeps your budget in line.

GRØNNERE
DRIFT

NÅ DINE MILJØMÆSSIGE MÅL - TIL EN PRIS DER VIL IMPONERE BESTYRELSEN.

Du bliver måske overrasket over at opleve den effektivitet og de omkostningsbesparelser, som produkter, der er mere miljøvenlige, kan tilbyde din virksomhed.

Vi har designet vores produkter til at være renere og mere miljøvenlige igennem hele deres levetid fra produktion og logistik til energiforbrug, brug af forbrugsmaterialer og genindvinding. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at opfylde dine miljømæssige mål og samtidig spare penge.

NEDSÆT OMKOSTNINGERNE

NEDSÆT OMKOSTNINGERNE

Vi udvikler konstant nye måder at hjælpe virksomhederne med at skære ned på strømforbruget, og vi står over for stadig strengere miljøstandarder:

 • I modsætning til laserprintere har WorkForce Pro-printere ingen opvarmningstid. Og de bruger op til 80 % mindre strøm end konkurrerende laserprintere12.
 • Epsons projektorer er udstyret med en række funktioner, der hjælper med til at reducere strømforbruget og forlænge lampens levetid.
 • Vores scannere har ReadyScan-teknologi, så der er mindre opvarmningstid, og endelig har de en strømbesparende dvaletilstandsknap.

BEDRE ARBEJDSMILJØ

BEDRE ARBEJDSMILJØ

Nå dine grønne miljømål med hjælp fra den innovative teknologi i vores WorkForce Pro-printere:

 • Skær ned på udledning og støj ved hjælp af Epsons miljøvenlige teknologi uden varme.
 • Det langtidsholdbare, udskiftelige blækpakkesystem gør, at printerne kræver minimal vedligeholdelse og kun har et meget begrænset CO2-udslip.
 • Vores WorkForce Pro-printere har som standard indbyggede indstillinger for dobbeltsidet udskrivning, scanning, kopiering og faxning, så du bruger mindre papir og sparer på ressourcerne.

GRØN LAGRING

GRØN LAGRING

Den fremsynede teknologi i vores Discproducers sparer energi og leverer langsigtet effektivitet.

 • Kunde- og virksomhedsdata kan lagres sikkert og kan holde i op til 50 år på DVD'er og i op til 100 år på CD'er14.
 • Blu-ray disc™-teknologien har en TÜV-certificering B, det laveste energiforbrug af alle teknologier til langtidslagring af data.

MINDRE PLADSBEHOV

MINDRE PLADSBEHOV

Vi gør alt, hvad vi kan, for at udvikle mindre produkter. Vi bruger færre ressourcer til produktion, emballering og transport, så de udgør en mere miljøvenlig mulighed. Med vores nye WorkForce Pro RIPS-printer kan du skære mærkbart ned på logistikken til levering af blækgenopfyldninger takket være højtydende blækforsyningsenheder.

LØSNINGER

Lad vores innovative løsninger hjælpe dig med at finde nye måder at reducere dit strømforbrug og dit forbrug af forbrugsmaterialer, så du kan udnytte de værdifulde ressourcer mere effektivt.

SPAR ENERGI

SPAR ENERGI

Få styr på alle dine projektorer med EasyMP-software, så du kan være sikker på, at du ikke spilder energi ved at lade projektorerne køre natten over.

FÅ MERE AT VIDE

MINDRE VEDLIGEHOLDELSE

MINDRE VEDLIGEHOLDELSE

Promover dit grønne image med de nye WorkForce Pro RIPS-printere. De er udstyret med store blækpakker, der kan udskrive op til 75.000 sider, inden de skal udskiftes, og hjælper med til at skære ned på logistikken til blæk2.

FÅ MERE AT VIDE

TEKNOLOGI

Hold øje med fremtiden. Invester i grønnere teknologi, der hjælper dig med at skære ned på strømforbruget, samtidig med at du får enestående resultater i høj kvalitet.

GRØNNERE UDSKRIVNING

GRØNNERE UDSKRIVNING

Reducer din miljøpåvirkning med WorkForce Pro-printere. Undersøgelser viser, at da de ikke bruger varmeteknologi, er de mere energibesparende end konkurrerende farvelaserprintere12.

FÅ MERE AT VIDE

RIPS

RIPS

Skær ned på logistikken til forbrugsstoffer med de nye WorkForce Pro RIPS-printere (Replaceable Ink Pack System). De har store blækpakker, der kan udskrive op til 75.000 sider, inden de skal udskiftes, og som reducerer den energi, der er nødvendig for at transportere nye blækforbrugsstoffer.

FÅ MERE AT VIDE

SMART SCANNING

Smart scanning

Vælg en mere miljøvenlig scanner til dit kontor. Epson ReadyScan LED-teknologi eliminerer opvarmningstiden, indeholder garanteret ikke kviksølv og sænker strømforbruget.

FÅ MERE AT VIDE

PERMANENT PRINTHOVED

PERMANENT PRINTHOVED

Opnå en kraftig forøgelse af hastighed, kvalitet, pålidelighed og effektivitet takket være vores PrecisionCore printhoved. Det affyrer præcist kontrollerede små blækdråber, der kun er en mikron i tykkelse, og sikrer, at dine ressourcer udnyttes på den mest effektive måde.

FÅ MERE AT VIDE

MILJØVENLIGE PROJEKTORER

MILJØVENLIGE PROJEKTORER

Få mest muligt ud af smart projektorteknologi, der skærer ned på energiforbruget. En miljøvenlig tilstand, automatisk lampenedblænding og dvalefunktion hjælper med til at reducere elektricitetsregningerne, mens 3LCD-teknologi gør projektorer 25 % mere energibesparende13.

FÅ MERE AT VIDE

PRODUKTER

Fra printere, projektorer og scannere til Discproducers og mærkatprintere er vores produkter fremstillet til at opfylde behovene hos juridiske og regnskabsmæssige team. Få fantastiske resultater, reducer din miljøpåvirkning og spar samtidig penge.

PRINTERE

Hjælp med til at nå dine grønne miljømål med den innovative teknologi i vores WorkForce Pro-printere:

 • I modsætning til laserprintere skal de ikke varme op, og de bruger op til 80 % mindre strøm end tilsvarende laserprintere12.
 • Printerne optager mindre plads, fordi der ikke kræves plads til ventilation omkring dem.
 • Vores langtidsholdbare, udskiftelige blækpakkesystem (RIPS) gør, at disse printere kræver minimal vedligeholdelse, involverer mindre logistik og kun tegner sig for et meget begrænset CO2-udslip.
FÅ MERE AT VIDE
PRINTERE

DISCPRODUCERS

Arkivér vigtige virksomheds- og klientdata på en højeffektiv måde med en Epson Discproducer:

 • Man behøver ikke overskrive de lagrede data i op til 100 år, hvilket betyder langtidseffektivitet og energibesparelser.
 • Separate blækpatroner med stor kapacitet betyder, at du kun skal udskifte den blækpatron, der er tom.
 • Blu-ray-disc™-teknologi har det laveste energiforbrug af alle datalagringsteknologier.
FÅ MERE AT VIDE
DISCPRODUCERS

PROJEKTORER

Opret livagtige, engagerende præsentationer, der fanger opmærksomheden, uden at det koster en bondegård:

 • Strømsparetilstand reducerer strømforbruget og forlænger lampens levetid.
 • Automatisk lampenedblænding analyserer og justerer lampens lysstyrke og hjælper med at holde energiforbruget nede.
 • Dvalefunktion sætter projektorerne på standby, når de ikke er i brug.
FÅ MERE AT VIDE
PROJEKTORER

SCANNERE

Få en enhed med større energieffektivitet til dit kontor. ReadyScan LED-teknologi i vores scannere betyder:

 • Ingen opvarmningstid
 • Ingen kviksølv
 • Lavere strømforbrug
FÅ MERE AT VIDE
SCANNERE

MÆRKATPRINTERE

Brug materialer på en fornuftig måde ved at organisere arkiver og projektarbejde ved hjælp af vores bærbare LabelWorks-sortiment:

 • Fremstil mærkater, både enkelte og flere, når du har brug for dem, og reducer dermed spild.
 • Brug kun så meget tape som nødvendigt. LW-600P udskriver i forskellige bredder op til 24 mm, så du kan altid finde den rette størrelse.
FÅ MERE AT VIDE
MÆRKATPRINTERE

2 Den omtrentlige ydelse varierer afhængig af udskrevne billeder og brugsforhold. Få flere oplysninger ved at besøge www.epson.eu/pageyield

12 Sammenligningen er foretaget med de ti mest solgte A4-farvelaserprintere og multifunktionsprintere i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien i kvartal 1 i 2011 som registreret af IDC.

13 Datakilde: ProjectorCentral.com jan. 2012. Et gennemsnit på 1.122 leverede modeller for hvilke producenten leverede lumen- og samlede strømdata for alle opløsninger og lysstyrkeniveauer. Energieffektiviteten blev målt i watt pr. lumen. Den blev målt for både 3LCD- og 1-chip-projektorer i hvert af de fem lysstyrkesegmenter. 3LCD-projektorer krævede i gennemsnit mindre elektricitet pr. lumen i hvert af de fem segmenter.

14 For at opnå de bedst mulige udgivelsesresultater tilbyder Epson de berømte JVC/Taiyo Yuden WaterShield-medier. Disse er de eneste medier i branchen, der har bekræftet en datapålidelighed på mere end 100 år (cd) eller 50 år (dvd) og tilbyder et blankt og vandafvisende finish i høj kvalitet på den trykte overflade.

KONTAKT OS

Hvis du ønsker flere oplysninger om Epsons løsninger til jura, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
(markér alle, der passer)
Udfyld dette felt
Jeg ønsker at modtage e-mailoplysninger om Epsons kommende produkter, kampagner, tilbud og begivenheder.
Sikkerhedskontrol

Dette hjælper os med at bekræfte, at du er en person, og at dette ikke er spam.

Felter, der er mærket med "*", er obligatoriske.

INTERESSERET? ANMOD OM YDERLIGERE OPLYSNINGER ELLER PRISER

KONTAKT OS