Epson offers technology that performs perfectly and reliable when you need it. Our products will improve your daily administrative routines.

PÅLIDELIG TEKNOLOGI TIL JURA OG REGNSKAB

VÆR PÅ FORKANT MED AVANCERET TEKNOLOGI, DER HJÆLPER DIG MED AT ARBEJDE MERE PRODUKTIVT, SAMARBEJDE MERE EFFEKTIVT OG OPRETTE TILSLUTNING NEMMERE.

Undersøgelser viser, at der i gennemsnit går en arbejdsuge pr. år pr. medarbejder tabt som resultat af nedetid for it-systemer og hardware4.

Gør arbejdslivet lettere med Epsons teknologi. Vores produkter er udviklet til at være pålidelige, kræve mindre vedligeholdelse og være enkle at bruge og til at hjælpe dig med at opnå resultater, når det gælder.

PROBLEMFRIT UDSTYR

PROBLEMFRIT UDSTYR

Mere pålidelig teknologi betyder mindre nedetid, så udstyret er klar, når du har brug for det:

 • Fjern besværet og bøvlet i forbindelse med skift af blæk. Vores blækpatroner med stor kapacitet er utroligt nemme at udskifte. Du skal blot skubbe og klikke den nye patron på plads.
 • Brænd og udskriv hurtigt og nemt på CD'er, DVD'er og BD'er med en Epson Discproducer. En indbygget robotarm sikrer nøjagtighed og beskytter mod mekaniske blokeringer.
 • Skær ned på den tid, som personalet bruger på at bestille forbrugsstoffer, med WorkForce Pro RIPS-printere. De kan udskrive op til 75.000 sider, før du behøver at skifte blæk14.
 • WorkForce Pro-printere har i modsætning til laserprintere ingen tromle, fuserenhed og overførselsenhed. Med færre dele er de både robuste og pålidelige.

GØR ARBEJDSGANGEN ENKLERE

GØR ARBEJDSGANGEN ENKLERE

Lad Epsons teknologi hjælpe dig med at få din arbejdsdag til at køre nemmere og mere effektivt:

 • Sæt skub i produktiviteten med Document Capture Pro-software, som giver dig mulighed for hurtigt at scanne og dele dokumenter.
 • Udskriv dokumenter fra din smartphone, tablet eller bærbare computer hjemme, på kontoret eller ethvert andet sted i verden med Epson Connect5.
 • Projicer trådløst fra din smartphone eller tablet med iProjection-appen6.
 • Design, opret og udskriv mærkater direkte fra din smartphone eller tablet med Epson iLabel-appen og vores LabelWorks-sortiment7.

PROJEKTORER EFTER BEHOV

PROJEKTORER EFTER BEHOV

Når du afholder en præsentation, har du brug for teknologi, der genererer storslåede resultater hver eneste gang:

 • Vi er verdens førende inden for projektorer8. Vores projektorer, der er nemme at opsætte og anvende, kræver minimal vedligeholdelse takket være holdbare lamper og filtre.
 • Overvåg og kontrollér alle dine projektorer ved hjælp af vores EasyMP-software, som giver administratorer mulighed for at sikre, at der er projektorer tilgængelige, når der er brug for det.

TILSKYND TIL IDEER

TILSKYND TIL IDEER

Gør kvaliteten af dine møder og brainstorms bedre med vores interaktive mødelokalsystem - EB-1400Wi-serien:

 • Systemet kombinerer fordelene ved projektorer med ultrakort projiceringsafstand, interaktive whiteboards og flipovers til papir.
 • Interaktive penne og fingertouch (kun EB-1430Wi) gør det nemt for kollegaer at annotere en præsentation sammen og samarbejde.
 • Efterfølgende er det nemt at gemme resultaterne på et USB-stik, på en netværksplacering eller at dele dem via e-mail.

LØSNINGER

I forretning er der ingen, der kan lide at vente. Tre fjerdedele af virksomhederne ønsker hardware, der reducerer den tid, der bruges på vedligeholdelse, mens 70 % ønsker reduceret systemnedetid4.

Sæt skub i arbejdsdagen for din organisation med tjenester og løsninger, som hjælper dig med at holde forbindelse med andre, dele dokumenter og administrere din teknologi mere effektivt.

HOLD PROJEKTORERNE KØRENDE

HOLD PROJEKTORERNE KØRENDE

Sørg for, at alle dine projektorer er klar til brug, når du har brug for det, ved hjælp af vores EasyMP-software. Du kan styre helt op til 1.092 projektorer og modtage e-mailalarmer om status for temperatur, luftfiltre og lamper.

FÅ MERE AT VIDE

GØR FORRETNING OVERALT

GØR FORRETNING OVERALT

Gør dit arbejdsliv enklere. Udskriv dokumenter fra din smartphone, tablet eller bærbare computer hjemme, på kontoret eller ethvert andet sted i verden med Epson Connect5.

FÅ MERE AT VIDE

PROJICER FRA DIN TABLET

PROJICER FRA DIN TABLET

Hjælp med til at få møder til at køre nemmere og afhold præsentationer uden stress ved at projicere indhold trådløst fra din smartphone eller tablet med iProjection-appen6.

FÅ MERE AT VIDE

STRØMLINING AF SCANNING

STRØMLINING AF SCANNING

Giv produktiviteten et skub ved at scanne, digitalisere og dele filer hurtigt og nemt med vores gratis Document Capture Pro-software. Da det er intuitivt at anvende, er det den perfekte måde til at integrere dokumenter i din arbejdsgang.

FÅ MERE AT VIDE

OPRET HURTIGT MÆRKATER

OPRET HURTIGT MÆRKATER

Spar tid ved at designe, oprette og udskrive mærkater direkte fra din smartphone eller tablet med Epson iLabel-appen og vores LabelWorks-sortiment6.

ANDROID APP ON Google play Download on the App Store

INTELLIGENT PRÆSENTATION

INTELLIGENT PRÆSENTATION

Gør møder og undervisningssessioner mere samarbejdsbaserede og produktive med vores intelligente præsentationssystem. Det kombinerer fordelene ved projektorer med ultrakort projiceringsafstand, interaktive whiteboards og flipovers til papir i et enkelt system.

FÅ MERE AT VIDE

TEKNOLOGI

Epsons avancerede teknologi hjælper til i kulisserne med at gøre juridiske og regnskabsmæssige team mere produktive og effektive og leverer fantastisk kvalitet, der giver dig en konkurrencemæssig fordel.

HURTIG OG PÅLIDELIG UDSKRIVNING

HURTIG OG PÅLIDELIG UDSKRIVNING

Inkjetteknologien i vores WorkForce Pro-printere er din garanti for superhurtig og superpålidelig udskrivning. Printerne er hurtigere end konkurrerende farvelaserprintere ved udskriftsjobs på blot et par sider10. Med færre bevægelige dele er de robuste nok til at kunne klare kravene i det travleste kontormiljø.

FÅ MERE AT VIDE

SUPERHØJTYDENDE UDSKRIVNING

SUPERHØJTYDENDE UDSKRIVNING

Forøg produktiviteten med vores nye WorkForce Pro RIPS-printer. Takket være de superhøjtydende blækbeholdere kan du udskrive op til 75.000 sider, før du behøver at skifte blæk2.

FÅ MERE AT VIDE

PERMANENT PRINTHOVED

PERMANENT PRINTHOVED

Udnyt fordelen ved hastighed, kvalitet, pålidelighed og effektivitet med vores PrecisionCore™ printhoved. Det blev oprindelig udviklet til at levere den kvalitet og pålidelighed, som er nødvendig til kommerciel anvendelse, hvor nedetid ikke er en mulighed.

FÅ MERE AT VIDE

TRE GANGE SÅ LYSSTÆRK

TRE GANGE SÅ LYSSTÆRK

Fang folks opmærksomhed i salgsmøder, firmapræsentationer og undervisningssessioner med Epsons projiceringsteknologi. Ni ud af ti personer udtaler, at Epsons projektorer giver de mest lysstærke og livagtige farver11. Takket være deres høje output for farvet lys gengiver vores projektorer farver op til tre gange mere lysstærkt end DLP-projektorer med en chip9.

FÅ MERE AT VIDE

OVERLEGEN UDSKRIVNING

OVERLEGEN UDSKRIVNING

Stol på Epsons DURABrite Ultra-blæk til at udskrive ekstraskarpe tekster og grafik og fremstilling af flotte resultater til alle typer forretningsdokumenter.

FÅ MERE AT VIDE

PRODUKTER

Lad teknologi omdanne den måde, du driver forretning på, ved at få bedre tilslutningsmåder, med samarbejde og ved at være konkurrencedygtig. Fra projektorer og printere til scannere og Discproducers er Epsons produkter fremstillet til at levere ensartede, flotte resultater til juridiske og regnskabsmæssige team.

INKJETPRINTER TIL ERHVERVSLIVET

Vælg en printer, der kan følge med i det travleste kontormiljø:

 • Sæt skub i udskrivning med WorkForce Pro-printere, der er hurtigere end konkurrerende farvelaserprintere ved udskriftsjobs på blot et par sider10.
 • Skær ned på ventetiden med en økonomisk række af WorkForce Pro-printere, der er nemt tilgængelige for personalet.
 • Opnå fremragende resultater - hurtigt - med yderst pålidelig inkjetteknologi i vores WorkForce Pro-printere.
 • Stol på robuste, højtydende inkjetprintere med færre bevægelige dele end laserprintere.
FÅ MERE AT VIDE
INKJETPRINTER TIL ERHVERVSLIVET

PROJEKTORER

Få det optimale udbytte af projektorer, der kombinerer banebrydende teknologi med uovertruffen pålidelighed:

 • Brug det intelligente præsentationssystem i EB-1400wi-serien til at opmuntre teams til at dele ideer og arbejde mere effektivt.
 • Gør præsentationer enklere ved at projicere direkte fra et USB-stik.
 • Gør et stort indtryk i møder med installationsprojektorer, der kun kræver meget lidt vedligeholdelse, og som garanterer en ensartet ydeevne.
FÅ MERE AT VIDE
PROJEKTORER

MÆRKATPRINTERE

Arkivér, påsæt mærkater og hold effektivt styr på papirarbejde ved hjælp af Epson LabelWorks-serien:

 • Opret og udskriv mærkater fra en pc eller fra iOS™- og Android™-enheder.
 • Download den gratis Epson iLabel-app til udskrivning fra smartphone og tablet7.
FÅ MERE AT VIDE
MÆRKATPRINTERE

DISCPRODUCERS

Når du vil distribuere og lagre data hurtigt, nemt og nøjagtigt, kan du regne med Epsons Discproducers:

 • Du kan brænde og udskrive mellem en eller hundrede CD'er, DVD'er og BD'er med et tryk på en knap.
 • En indbygget robotarm sikrer nøjagtighed og beskytter mod mekaniske blokeringer.
 • De er nemme at bruge takket være frontbetjeningen og den intuitive betjening, og nogle modeller kan modtage op til fem udskriftsjob samtidig.
FÅ MERE AT VIDE
DISCPRODUCERS

SCANNERE

Sæt fart på arbejdsgangen og del hurtigt vigtige oplysninger med kollegaer med Epsons højhastighedsscannere:

 • Registrer, konverter og distribuer scannede oplysninger i dit arkiveringssystem ved brug af vores gratis Document Capture Pro-software.
 • SDel scannede filer hurtigt og effektivt med Scan-to-Cloud-tjenesten, der automatisk uploader filer til Cloud-tjenester5.
FÅ MERE AT VIDE
SCANNERE

KONTAKT OS

Hvis du ønsker flere oplysninger om Epsons løsninger til jura, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
(markér alle, der passer)
Udfyld dette felt
Jeg ønsker at modtage e-mailoplysninger om Epsons kommende produkter, kampagner, tilbud og begivenheder.
Sikkerhedskontrol

Dette hjælper os med at bekræfte, at du er en person, og at dette ikke er spam.

Felter, der er mærket med "*", er obligatoriske.

2 Den omtrentlige ydelse varierer afhængig af udskrevne billeder og brugsforhold. Få flere oplysninger ved at besøge www.epson.eu/pageyield

4 Undersøgelse udført af Coleman Parkes på vegne af Epson Europe, blandt 1.250 EU5-virksomheder med fra 50-500 og 500+ medarbejdere. Respondenterne var it-beslutningstagere. 250 virksomheder pr. land (Storbritannien, Frankrig, Italien, Tyskland, Spanien) inden for det finansielle marked, detailmarkedet og generelle juridiske og regnskabsmæssige markeder deltog. Undersøgelsen blev udført i februar 2014.

5 Epson iPrint kræver en trådløs tilslutning. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud kræver en forbindelse til internettet. Find flere oplysninger, understøttede sprog og enheder ved at besøge os på www.epson.dk/connect

6iProjection-app tilgængelig på Android- og iOS-enheder.

7 Kompatibel med LabelWorks LW-600P og LW-1000P. Download Epson iLabel-appen fra Apple App Store og Google Play Store.

8 Undersøgelse udført af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2012.

9 Sammenlignet med førende DLP-projektorer med en chip til erhvervs- og undervisningsbrug og baseret på NPD-data fra juli 2011 til juni 2012. Farvelysstyrke (Colour Light Output) målt i henhold til IDMS 15.4. Farvelysstyrken vil variere afhængig af anvendelsesforhold. Se www.epson.dk/CLO, hvis du vil have flere oplysninger

10 Sammenligning er foretaget med de ti mest solgte A4-farvelaserprintere og multifunktionsprintere i EMEA i 1. kvartal 2011 som registreret af IDC. Sammenligning af udskrivningshastighed baseret på gennemsnit [farve/sort-hvid] [en side/to sider] FSOT i henhold til ISO/IEC 24734-testproceduren. Se www.epson.eu/testing for detaljer og yderligere fakta.

11 I en blindtest over for fem førende konkurrenters DLP-modeller med en chip. Undersøgelsen er foretaget af RS Consulting, marts 2013, basiseksempel n=200.

14 For at opnå de bedst mulige udgivelsesresultater tilbyder Epson de berømte JVC/Taiyo Yuden WaterShield-medier. Disse er de eneste medier i branchen, der har bekræftet en datapålidelighed på mere end 100 år (CD) eller 50 år (DVD) og tilbyder et blankt og vandafvisende finish i høj kvalitet på den trykte overflade.

INTERESSERET? ANMOD OM YDERLIGERE OPLYSNINGER ELLER PRISER

KONTAKT OS