Our Products safe time and money throughout their entire life because they are designed with a sustainable life cycle in mind.

ØKONOMISK
TEKNOLOGI

TRYKKET ER KONSTANT PÅ ADVOKATER OG REVISORER FOR AT HOLDE OMKOSTNINGERNE NEDE OG FORBEDRE EFFEKTIVITETEN UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN.

Teknologi til teams inden for jura og regnskabsvæsen skal være ultraøkonomisk, ikke kun på købstidspunktet men i hele produktets levetid.

Epson kan hjælpe dig med at skære ned på omkostningerne uden at gå på kompromis med kvaliteten med innovativ teknologi, pengebesparende funktioner og konkurrencedygtige priser.

SKÆR NED PÅ DE SAMLEDE EJEROMKOSTNINGER

SKÆR NED PÅ DE SAMLEDE EJEROMKOSTNINGER

Bevar livstidsprisen på din teknologi så lav som muligt - fra indkøbspris til forbrugsmaterialer og vedligeholdelse:

 • Brug op til 50 % mindre pr. side end konkurrerende laserprintere med vores WorkForce Pro-printere1.
 • Udskriv op til 75.000 sider uden at skifte blæk med vores nye WorkForce Pro RIPS-printere2.
 • Oplev projektorer til en rimelig indkøbspris, nem og fleksibel installation og lave vedligeholdelsesomkostninger.

HOLD OMKOSTNINGERNE I SKAK

HOLD OMKOSTNINGERNE I SKAK

Hold styr på dine teknologiomkostninger med vores gratis software og regnskabsværktøjer:

 • Hold styr på og overvåg alle projektorer over et netværk med vores gratis EasyMP-software. Den giver besked, når der er en lampe, der skal skiftes, og giver dig mulighed for fjernslukning af enheder og sparer dig dermed tid, strøm og penge.
 • Spor jobomkostningerne for din SureColor SC-T-serien med Epsons regnskabsværktøj til storformatprintere. Med et klik på en knap får du at vide, hvor meget forskellige job koster.

SPAR PÅ OUTSOURCING

SPAR PÅ OUTSOURCING

Spar tid og penge ved selv at fremstille, udskrive og arkivere virksomhedens materialer:

 • Opret rapporter og kontrakter i høj kvalitet med WorkForce Pro-printere.
 • Arkivér vigtige data med PP-100II-Discproducer. Den har et effektivt blæksystem med seks farver og fremstiller mere end 1.000 fyldte diske med blot et sæt blæk.
 • Fremstil virkningsfulde plakater og firmaskiltning med SureColor SC-T-serien.

LØSNINGER

At få mest mulig værdi for pengene er en konstant drivkraft for juridiske og regnskabsmæssige team. Du vil sætte pris på de nyttige løsninger, der kan holdes inden for et fornuftigt budget, og som vil gøre livet lettere for medarbejdere i hele organisationen.

SPAR PÅ UDSKRIFTER

SPAR PÅ UDSKRIFTER

Brug Epson Print & Save3 og skær ned på dine udskrivningsomkostninger med 15-40 % i forhold til at købe forbrugsstoffer og servicedækning hver for sig. Denne professionelle pakke med udskriftstjenester giver dig ro i sindet med et enkelt månedligt gebyr, der dækker forbrugsstoffer, en tre års onsite-garanti og administration af forbrugsstoffer.

FÅ MERE AT VIDE

SKÆR NED PÅ UDGIFTER TIL PROJEKTORER

SKÆR NED PÅ UDGIFTER TIL PROJEKTORER

Spar tid og ressourcer med vores EasyMP-software, der gør det muligt for administratorer at fjerntænde og -slukke for projektorer på netværket og dermed reducere strømforbruget. Den kan også hjælpe dig med at spare på udgifter til hardware, da du kan køre præsentationer direkte fra et USB-stik - det er ikke nødvendigt med en pc.

FÅ MERE AT VIDE

STRØMLINING AF SCANNING

STRØMLINING AF SCANNING

Med vores gratis Document Capture Pro-software kan du strømline din scanning. Med en enkelt central netværksscanner kan du skære ned på hardwareomkostningerne og samtidig opnå en højere produktivitet for administratorer.

FÅ MERE AT VIDE

TEKNOLOGI

Opnå fantastiske resultater, mens du holder øje med dit budget. Vi investerer konstant i udvikling af ny teknologi for at sikre, at du kan få fordel af de seneste innovationer til at reducere omkostninger.

SUPERHØJTYDENDE UDSKRIVNING

SUPERHØJTYDENDE UDSKRIVNING

Få økonomisk udskrivning med vores nye WorkForce Pro RIPS-printer. Takket være de superhøjtydende blækbeholdere kan du udskrive op til 75.000 sider, før du behøver at skifte blæk2.

FÅ MERE AT VIDE

PERMANENT PRINTHOVED

PERMANENT PRINTHOVED

Opnå en kraftig forøgelse af hastighed, kvalitet, pålidelighed og effektivitet med vores PrecisionCore™ printhoved. Det affyrer præcist kontrollerede små blækdråber, der kun er en mikron i tykkelse, og sikrer, at dine ressourcer udnyttes på den mest effektive måde.

FÅ MERE AT VIDE

EFFEKTIVE PROJEKTORER

EFFEKTIVE PROJEKTORER

De nye lamper med længere levetid i vores projektorer med ultrakort projicering betyder færre udgifter på forbrugsmaterialer og lavere strømforbrug og resulterer i lavere el-regninger.

FÅ MERE AT VIDE

SPAR PAPIR

SPAR PAPIR

Opnå lavere udgifter til papir med vores WorkForce Pro-printere. Dobbeltsidet udskrivning, scanning, kopiering og faxning er indbygget, så du sparer på papiromkostningerne.

FÅ MERE AT VIDE

PRODUKTER

Værdi for pengene er altid en prioritet for juridiske og regnskabsmæssige team. Vedligehold dit virksomhedsimage med højkvalitets udskrifter og præsentationer, samtidig med at du holder driftsomkostningerne nede.

INKJETPRINTER TIL ERHVERVSLIVET

Udskriv dokumenter i imponerende høj kvalitet med vores WorkForce Pro-printere og få mest muligt ud af smarte måder at styre udskriftsomkostningerne på:

 • Udgiften pr. side er op til 50 % lavere end for konkurrerende farvelaserprintere1.
 • Jobkontorapporter udarbejdes nemt og hurtigt, da printerne er kompatible med populær software til udskrivningsadministration.
 • Dobbeltsidet udskrivning reducerer udgifterne til papir.

Se, hvor meget du kan spare, med vores beregner til samlede ejeromkostninger: www.epson.eu/tco

FÅ MERE AT VIDE
INKJETPRINTER TIL ERHVERVSLIVET

PROJEKTORER

Afhold virkningsfulde og engagerende præsentationer med projektorer, der holder driftsomkostningerne nede på et minimum:

 • Epsons projektorer er konstrueret til let installation, nem betjening og netværksstyring, så du kan holde vedligeholdelsesomkostningerne nede.
 • Omdan dine møder med EB-1400Wi-serien. Den udgør en hel interaktiv mødelokaleløsning i en omkostningseffektiv enhed.
 • Gør et stort indtryk i bestyrelseslokalet med vores budgetvenlige installationsprojektorer.
 • Med Eco-tilstand kan du reducere strømforbruget, og de langtidsholdbare luftfiltre og lamper holder udgifterne til forbrugsmaterialer nede.
FÅ MERE AT VIDE
PROJEKTORER

MÆRKATPRINTERE

Udskriv mærkater hurtigt med en håndholdt mærkatprinter, der giver fuld valuta for pengene:

 • Udskriv farvemærkater i høj kvalitet, når du har brug for dem, så du ikke behøver et lager af kostbare fortrykte farvemærkater og skilte.
 • Vores LabelWorks-serie fremstiller mærkater i op til 9 meter i længde med en margen på 1 mm. Dette betyder mindre spild og færre omkostninger.
 • Opfyldning er også økonomisk.
FÅ MERE AT VIDE
MÆRKATPRINTERE

DISCPRODUCERS

Arkivér dine vigtige virksomhedsdata hurtigt og økonomisk med Epsons Discproducers.

 • Optiske medier er en økonomisk og sikker måde til distribution af data op til 50 GB - til den laveste pris pr. gigabyte på lang sigt.
 • Separate, højtydende blækpatroner gør udskrivningen ekstremt omkostningseffektiv.
 • Skift selv vedligeholdelsespatron og diskdrev i PP-100II for at forlænge dens levetid og reducere serviceomkostningerne.
 • Blu-ray disc™-teknologi har det laveste energiforbrug i sammenligning med alle andre datalagringsteknologier og reducerer derfor omkostningerne endnu mere.
FÅ MERE AT VIDE
DISCPRODUCERS

KONTAKT OS

Hvis du ønsker flere oplysninger om Epsons løsninger til jura, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
(markér alle, der passer)
Udfyld dette felt
Jeg ønsker at modtage e-mailoplysninger om Epsons kommende produkter, kampagner, tilbud og begivenheder.
Sikkerhedskontrol

Dette hjælper os med at bekræfte, at du er en person, og at dette ikke er spam.

Felter, der er mærket med "*", er obligatoriske.

1 Sammenligningen er foretaget med de ti mest solgte A4-farvelaserprintere og multifunktionsprintere i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien i 4. kvartal 2010 som registeret af IDC. Pris pr. side er udregnet på grundlag af leverandørernes officielle listepriser for tonerpatroner og patronernes officielle ydeevne i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien pr. december 2010. Du finder yderligere oplysninger på www.epson.dk/workforcepro

2 Den omtrentlige ydelse varierer afhængig af udskrevne billeder og brugsforhold. Yderligere oplysninger finder du på www.epson.eu/pageyield

3 Besparelser sammenlignet med den vejledende pris, når forbrugsstoffer og garanti købes hver for sig.

INTERESSERET? ANMOD OM YDERLIGERE OPLYSNINGER ELLER PRISER

KONTAKT OS