Hospitals, surgeries and other healthcare organisations use Epson technology to help them meet environmental targets. Cut power, cut consumption and save money too.

NÅ DINE MILJØMÆSSIGE MÅL

Vi har udviklet vores produkter til at være mere miljøvenlige end vores tidligere produkter. Lad os hjælpe dig med at opfylde dine miljømæssige mål – og strømline den daglige drift

Udslip og CO2-forbrug er i stigende grad blevet presserende udfordringer i sundhedssektoren.

Du skal rette dig efter de strenge miljømæssige bekendtgørelser, og du bliver måske overrasket over at opleve den effektivitet og de omkostningsbesparelser, som avanceret teknologi kan tilbyde.

Vi har designet vores produkter til at være renere og grønnere igennem hele deres levetid fra produktion og logistik til energiforbrug, forbrug af forbrugsmaterialer og genindvinding. Så vi kan hjælpe dig med at opfylde dine miljømæssige mål og samtidig spare penge.

SPAR PÅ STRØMMEN, SPAR PÅ FORBRUGET

ReadyScan

Vi leder hele tiden efter nye måder, vi kan nedsætte strømforbruget på.

 • Vores WorkForce Pro-printere har ingen opvarmningstid i modsætning til laserprintere. Og de bruger op til 80 % mindre strøm end tilsvarende laserprintere9.
 • Vores projektorer har en strømsparetilstand, der reducerer strømforbruget og forlænger lampens levetid, mens dvaletimeren sikrer, at projektorerne er i standby, når de ikke anvendes.
 • Epsons scannere er udstyret med ReadyScan-teknologi, så der er ingen opvarmningstid. De er også fri for kviksølv og har en nyttig, strømbesparende dvaleknap.

GRØNNERE LAGRING

GREENER STORAGE

Den fremsynede teknologi i vores Discproducer sparer energi og leverer langsigtet effektivitet.

 • Medicinske data og patientdata kan lagres sikkert og kan holde i op til 100 år for CD'er/DVD'er/BD'er.
 • Blu-ray-disc™ har en TÜV-certificering på B, det laveste energiforbrug af alle datalagringsteknologier.

DOBBELT EFFEKTIVITET

DOUBLY EFFICIENT

Det er nemt at være mere miljøvenlig, når teknologi træffer smarte valg for dig. Med WorkForce Pro-printere er dobbeltsidet udskrivning standard. Dette sparer dig automatisk for papir og unødvendige papirudgifter.

BEDRE ARBEJDSMILJØ

BETTER WORKING ENVIRONMENT

Lad Epsons teknologi hjælpe dig med at nå dine miljømæssige mål.

 • Den miljøvenlige teknologi uden varme i vores WorkForce Pro-printere udsender ingen blæserstøj under og efter udskrivning.
 • WorkForce Pro-serien optager mindre plads, fordi der ikke kræves plads til ventilation omkring printeren.
 • Vores langtidsholdbare, udskiftelige blækpakkesystem mindsker vedligeholdelse samt CO2-udslip i forsyningskæden.

LØSNINGER

Lad vores innovative tjenester og løsninger hjælpe dig med at finde nye måder at reducere dit strømforbrug og dit forbrug af forbrugsmaterialer, så du kan udnytte de værdifulde ressourcer mere effektivt.

STRØMSPARETILSTAND

ECO MODE

Vores projektorer har en strømsparetilstand, der reducerer strømforbruget og forlænger lampens levetid, mens dvaletimeren sikrer, at projektorerne er i standby, når de ikke anvendes. En miljømenu placerer alle disse funktioner, så de er nemme at få adgang til, og de viser oven i købet, hvor effektivt projektoren kører.

SPAR ENERGI

Save energy

Få styr på alle dine projektorer med EasyMP-software, så du kan være sikker på, at du ikke spilder energi ved at lade en af projektorerne køre natten over.

FÅ MERE AT VIDE

MINDRE VEDLIGEHOLDELSE

Lower intervention

Med vores nye RIPS-printere (Replaceable Ink Pack System) kan du forbedre dit grønne image. De er udstyret med store blækpakker, der giver mulighed for udskrivning af op til 75.000 sider, inden de skal udskiftes.

FÅ MERE AT VIDE

TEKNOLOGI

Hold øje med fremtiden og invester i grønnere teknologi, der hjælper dig med at skære ned på strømforbruget – samtidig med at du får enestående resultater i høj kvalitet.

GRØNNERE UDSKRIVNING

Greener printing

Reducer din miljøpåvirkning med WorkForce Pro-printere. Undersøgelser viser, at deres ingen brug af varmeteknologi er mere energibesparende end konkurrerende farvelaserprintere. De optager også mindre plads, fordi der ikke kræves plads til ventilation omkring dem.

FÅ MERE AT VIDE

REDUCER LOGISTIK

REDUCE LOGISTICS

Det holdbare blækpakkesystem (RIPS) til vores WorkForce Pro-printere betyder, at du skal skifte blæk sjældnere end med standardpatroner – dette reducerer logistik og mindsker CO2-udslip i forsyningskæden.

FÅ MERE AT VIDE

SMART SCANNING

Smart scanning

Vælg en mere miljøvenlig scanner til dit kontor. Epson ReadyScan LED-teknologi eliminerer opvarmningstiden, indeholder garanteret ikke kviksølv og sænker strømforbruget.

FÅ MERE AT VIDE

STRØMBESPARENDE PROJEKTORER

Eco projectors

Få mest muligt ud af smart projektorteknologi, der skærer ned på energiforbruget. En miljøvenlig tilstand, automatisk lampenedblænding og dvalefunktion hjælper med til at reducere elektricitetsregningerne, mens 3LCD-teknologi gør projektorer 25 % mere energibesparende.

FÅ MERE AT VIDE

PRODUKTER

Værdi for pengene er altid en prioritet i sundhedsvæsnet. Opnå resultater i høj kvalitet, som gavner administratorer, klinikere og patienter, samtidig med at du holder driftsomkostningerne nede.

MÆRKATPRINTERE

Brug materialer på en fornuftig måde ved at oprette mærkater ved hjælp af vores bærbare LabelWorks-sortiment.

 • Fremstil mærkater, både enkelte og flere, når du har brug for dem, og reducer dermed spild.
 • Brug kun så meget tape som nødvendigt. LW-600P udskriver i forskellige bredder op til 24 mm – så du kan altid finde den rette størrelse.
FÅ MERE AT VIDE
Label printers

PRINTERE

Hjælp med til at nå dine grønne miljømål med den innovative teknologi i vores WorkForce Pro-printere.

 • I modsætning til laserprintere skal de ikke varme op, og de bruger op til 80 % mindre strøm end tilsvarende laserprintere9.
 • Printerne optager mindre plads, fordi der ikke kræves plads til ventilation omkring dem.
 • Vores langtidsholdbare, udskiftelige blækpakkesystem betyder, at printerne kun har brug for minimal vedligeholdelse, involverer mindre logistik og har et lavere CO2-udslip end tidligere modeller.
FÅ MERE AT VIDE
Printers

DISCPRODUCERS

Arkivér vigtige medicinske data på en højeffektiv måde med en Epson Discproducer.

 • Man behøver ikke overskrive de lagrede data i op til 100 år, hvilket betyder langtidseffektivitet og energibesparelser.
 • Separate blækpatroner med stor kapacitet betyder, at du kun skal udskifte den blækpatron, der er tom.
 • Blu-ray-disc™-teknologi har det laveste energiforbrug af alle datalagringsteknologie.
FÅ MERE AT VIDE
Discproducers

PROJEKTORER

Opret livagtige, engagerende præsentationer, der fanger opmærksomheden, uden at det koster en bondegård.

 • En strømsparetilstand reducerer strømforbruget og forlænger lampens levetid.
 • Automatisk lampenedblænding analyserer og justerer lampens lysstyrke og hjælper med at holde energiforbruget nede.
 • En dvalefunktion sætter projektorerne på standby, når de ikke er i brug.
FÅ MERE AT VIDE
Projectors

SCANNERE

Opnå en bedre energieffektivitet og få en mere miljøvenlig enhed til dit kontor. ReadyScan LED-teknologi i vores scannere betyder:

 • Ingen opvarmningstid
 • Ingen kviksølv
 • Lavere strømforbrug
FÅ MERE AT VIDE
Scanners

KONTAKT OS

Hvis du ønsker flere oplysninger om Epson-løsninger til sundhedssektoren, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
(markér alle, der passer)
Udfyld dette felt
Jeg vil gerne modtage e-mailinformation om fremtidige Epson produkter, kampagner, tilbud og arrangementer.
Sikkerhedstjek

Dette hjælper os med at bekræfte, at du er et menneske, og at dette ikke er spam.

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.

9 Sammenligningen er foretaget med de ti mest solgte A4-farvelaserprintere og multifunktionsprintere i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien i 1. kvartal 2011 som rapporteret af IDC. Strømforbruget er beregnet ud fra producenternes udgivne data for udskrifts-/gennemsnitstilstand i juli 2011.

INTERESSERET? SPØRG EFTER MERE INFORMATION ELLER PRISER

KONTAKT OS