Epson supports professionals including lawyers and accountants with its smart projectors, inkjet printers, business scanners, disc publishers and managed print services.

Førende Løsninger TilUdgivelse og Arkivering

Discproducer-serien

Hvis du har behov for at brænde og udskrive en enkelt disk, kan dette gøres ved blot et tryk på en knap. Derudover fås iscproducer i flere modeller, der giver dig mulighed for at producere op til 100 diske i en arbejdsgang, hvis du har behov for at udskrive store mængder. De kan anvendes som printer alene eller i et netværksmiljø. Der findes endda en sikkerhedsmodel, der kan gemme fortrolige data. Udskiftelige drev og spildblækpatroner forlænger hele enhedens levetid, mens nye funktioner som "læs tilbage" og "flet udskrift" giver mulighed for mere sofistikerede anvendelser ved brug af anden generation af Discproducere.

Kompakt all-in-one design

Vores Discproducer er en af de mindste i sin klasse – med et støvbeskyttende hus, der er mindre end 40 cm i bredden. Det er det eneste system, der tilbyder dig nem frontbetjening. Hvis du har behov for at spare på pladsen, betyder dens flade konstruktion, at du kan stable to systemer oven på hinanden og endda anvende øverste overflade til feks, medier eller en bærbar computer.

Patenteret AcuGrip-robotarm

AcuGrip-mekanismen er specialudviklet til vores Discproducer-serie og sikrer, at robotarmen kun tager en tom CD, DVD eller BD ad gangen – også selv om de hænger sammen. Dette forøger produktets levetid og er med til at beskytte imod afbrydelse af ikke-overvåget produktion pga. mekaniske stop.

Micro Piezo teknologi

Micro Piezo printhoveder er kernen i alle Epsons inkjetprintere. Micro Piezo teknologi sikrer ensartede, stabile blækdråber med næsten ingen fejlprikker eller væskestøv. Derfor leverer Discproduceren den højeste udskriftskvalitet i sin klasse med knivskarp tekst og levende grafik ved en opløsning på 1440 × 1440 dpi. Og dens separate og højtydende blækpatroner gør udskrivningen ekstremt omkostningseffektiv.

Brancheførende service

Når du vælger Epson, får du den service i verdensklasse, som du forventer fra en førende producent. Vores CoverPlus serviceprogram tilbyder omkostningseffektive serviceløsninger, der omfatter service på stedet, som udvider din garantidækning i de fleste lande i verden i flere år.

Brancheførende service