Good, Better, Best

Ved udskrivning af dine fotos får du simpelthen fremragende resultater med det originale Epson-fotopapir. Vælg det rigtige fotopapir til dit anvendelsesområde.

Nu er det endnu nemmere takket være det nye Epson-mediekoncept "Good, Better, Best". Vælg mellem tre højglansfotopapirtyper: Epson Photo Paper, Glossy Photo Paper og Premium Glossy Photo Paper i formaterne 10x15cm, 13x18cm og A4. Takket være det overskuelige stjerne-system er det blevet endnu nemmere at vælge det rigtige fotopapir. Så kan du udskrive kvalitets-fotos til alle anvendelsesområder til en fordelagtig pris.

Premium Glossy Photo

Epson Premium Glossy Photo Paper

Premium Glossy Photo Paper er Epson-fotopapiret med fem guldstjerner. Med dette papir får du fotos af høj kvalitet til særlige øjeblikke eller specielle oplevelser i livet.

Glossy Photo

Epson Glossy Photo Paper

Glossy Photo Paper er Epson-fotopapiret med fire sølvstjerner. Det er særligt velegnet til kvalitets-fotos af familie og venner.

Photo Paper

Epson Photo Paper

Dette fotopapir er Epson-fotopapir med tre bronzestjerner. Det giver fotos i god kvalitet og en attraktiv pris.

Spar 50 % med Epson-fotopapir

På følgende fotopapir fra Good, Better, Best-serien får du det dobbelte indhold til den normale pris. Spar 50 % på kvalitets-fotopapir fra Epson!

Papir & medier

Price

Quantity

Premium Glossy Photo Paper - A4 - 2x 15 ArkPremium Glossy Photo Paper - A4 - 2x 15 Ark
Artikel-nr.: C13S042169
PUF 131,56 DKK

Best-serie: