EPSON MULTIMEDIE-BIBLIOTEK

Find en lang række ressourcer og events, herunder artikler, infografik og brochurer med oplysninger om Epsons produkter, løsninger og markedstendenser.

Filtrér ressourcer

Kommende begivenheder

 • Hannover Messe 2019

  Hannover Messe 2019

  29 marts 2019 - 5 april 2019
  Hannover messeområde, Hannover, Tyskland

  Fra individuelle komponenter til den komplette, intelligente fabrik så vel som top trends så som energieffektivitet, letvægtskonstruktioner og tilbehør til fremstilling - på HANNOVER MESSE får du et komplet billede af den industrielle værditilføjelseskæde under samme tag - i Hannover og på verdensplan.

  Læs mere om HANNOVER MESSE.

  Hvad du kan forvente på HANNOVER MESSE:

 • FESPA 2019

  FESPA 2019

  12 maj 2019 - 18 maj 2019
  Berlin, Tyskland

  FESPA 2019 bliver den største internationale bredformatbegivenhed. Omfattende skærm, digital og tekstilprint udstilles der mere end 700 brands i Berlin, Tyskland.

  Den næste globale print expo forventes at dække ni haller i Berlin Messe med fremvisning af skærm, digital og tekstilprintløsninger. FESPA Global Print Expo 2019 bliver igen holdt sammen med European Sign Expo for non-printede kommunikationsløsninger.

  For mere information: FESPA 2019

  Video fra foregående års begivenhed nedenfor:

 • SIGN Istanbul 2019

  SIGN Istanbul 2019

  10 september 2019 - 23 september 2019
  Tüyap, Istanbul

  SIGN Istanbul fremviser en hel serie af produkter, services og applikationer til sektoren , så som digitale printteknologier, tekstilprint, udstyr til reklameapplikationer, print i små mængder og dokumentationsteknologi, overførselsmaterialer, dye print, LED og LED displays, produktdisplaystande, skærmprint og promomaterialer. SIGN er også fortsat vært for 3D Printshow Istanbul, en specialistsektion som tiltrak intens interesse sidste år.

  Læs mere om SIGN Istanbul

  Hvad kan du forvente på SIGN Istanbul:

 • GITEX 2019

  GITEX 2019

  23 september 2019 - 11 oktober 2019
  Dubai World Trade Centre, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  GITEX Technology Week er den bredest anerkendte og årligt forventede informations- og kommunikationsteknologi (ICT) handelsbegivenhed på tværs af Mellemøsten, Afrika og Sydasien. GITEX fortsætter med at identificere de mest spændende globale trends i techindustrien og integrerer dem i en ny eventsektor eller i konferenceprogrammer. Hvert år annoncerer top internationale brands og lokale techledere enestående produkter, gadgets og services på GITEX, hvilket gør det til en begvenhed, man skal deltage i, for techentusiaster og industriprofessionelle.

  Læs mere om GITEX

  Hvad kan du forvente på GITEX:

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om Epsons løsninger, skal du udfylde formularen nedenfor, så bliver du snarest kontaktet af et medlem af vores team.

Felter, der er mærket med "*", er obligatoriske.