EPSON MULTIMEDIE-BIBLIOTEK

Find en lang række ressourcer og events, herunder artikler, infografik og brochurer med oplysninger om Epsons produkter, løsninger og markedstendenser.

Filtrér ressourcer

Kommende begivenheder

 • SIGN Istanbul 2019

  SIGN Istanbul 2019

  10 september 2019 - 23 september 2019
  Tüyap, Istanbul

  SIGN Istanbul fremviser en hel serie af produkter, services og applikationer til sektoren , så som digitale printteknologier, tekstilprint, udstyr til reklameapplikationer, print i små mængder og dokumentationsteknologi, overførselsmaterialer, dye print, LED og LED displays, produktdisplaystande, skærmprint og promomaterialer. SIGN er også fortsat vært for 3D Printshow Istanbul, en specialistsektion som tiltrak intens interesse sidste år.

  Læs mere om SIGN Istanbul

  Hvad kan du forvente på SIGN Istanbul:

 • GITEX 2019

  GITEX 2019

  23 september 2019 - 11 oktober 2019
  Dubai World Trade Centre, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  GITEX Technology Week er den bredest anerkendte og årligt forventede informations- og kommunikationsteknologi (ICT) handelsbegivenhed på tværs af Mellemøsten, Afrika og Sydasien. GITEX fortsætter med at identificere de mest spændende globale trends i techindustrien og integrerer dem i en ny eventsektor eller i konferenceprogrammer. Hvert år annoncerer top internationale brands og lokale techledere enestående produkter, gadgets og services på GITEX, hvilket gør det til en begvenhed, man skal deltage i, for techentusiaster og industriprofessionelle.

  Læs mere om GITEX

  Hvad kan du forvente på GITEX:

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om Epsons løsninger, skal du udfylde formularen nedenfor, så bliver du snarest kontaktet af et medlem af vores team.

Felter, der er mærket med "*", er obligatoriske.