Vi leverer skræddersyede produkter og tjenester til den offentlige administrationssektor, fra matrixprintere, mærkatprintere, inkjetprintere og scannere til administrerede udskrivningstjenester og projektorer.

LØSNINGER TIL DEN OFFENTLIGE SEKTOR

Et krævende miljø, der kræver overensstemmelse med bekendtgørelser. Vi hjælper dig til at opfylde alle kriterier i budgettet uden at gå på kompromis med noget.

Pålidelig teknologi, der frem for alt er omkostningseffektiv.

Når der er økonomisk nedgang, vil fokus være på at forbedre effektiviteten med robust, omkostningseffektiv teknologi. Så derfor designede vi vores økonomiske serie, der leverer førsteklasses pålidelighed, for at spare dig tid og hjælpe med at gøre dit liv nemmere.

Sparer dig penge

Når budgetter er stramme, er det meget vigtigt at få udskrivningsudgifterne under kontrol, da det papirløse kontor hører fortiden til. Vores inkjetprintere til erhvervslivet reducerer dine udgifter pr. side med op til 50 %1, hvilket har en endnu større virkning, når du medregner hele printerflåden og den årlige udskriftsmængde.

 • Reducer påvirkning

  Da miljøpåvirkningen er noget, der skal tages hensyn til, bruger vores inkjetprintere til erhvervslivet op til 80 % mindre energi2.

 • Administrer dokumenter

  Når du har brug for at integrere papir i din arbejdsgang digitalt, passer vores scannere ind i dit dokumentstyringssystem.

 • Hold styr på omkostningerne til forbrugsstoffer

  Brug vores Managed Print Service og få indsigt i omkostninger og til at forenkle bestilling af forbrugsstoffer.

 • Præsenter med tillid

  Giv dine præsentationer eller taler et endnu mere varigt indtryk med lysstærke præsentationer og livagtige farver.

 • Sikker udskrivning

  Sikkerhed vækker altid bekymring, så vi leverer alle funktioner, du har brug for til at opfylde dine behov.

 • Til alle dine udskriftsbehov

  Vores printere imødekommer formularer med gennemslag, konvolutter og endeløse baner.

 • Brug tiden klogt

  Tid er værdifuld. Spar tid på vedligeholdelse af din printer og udskiftning af blæk med vores inkjetprintere.

 • 1) Sammenligning foretaget med de ti mest solgte A4-farvelaserprinterne og multifunktionsprinterne i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien i 1. kvartal 2013 som registreret af IDC. Omkostning pr. side er beregnet ud fra producenternes officielle listepriser for tonerpatroner og offentliggjorte kapaciteter i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien pr. juni 2013.


 • 2) Sammenligning med de ti mest solgte A4-farvelaserprintere og multifunktionsprintere i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien i 1. kvartal 2013 som rapporteret af IDC. Strømforbruget er beregnet ud fra producenternes udgivne data for udskrifts-/gennemsnitstilstand i juni 2013.