PRINT & SAVE

Spar tid og penge med Epsons Print & Save

 • SPAR OP TIL 35 %

PRINT & SAVE

Epson Print & Save er en professionel pakke med administrerede udskrivningstjenester. Den tilbyder virksomhederne betydeligt lavere omkostninger til udskrivning, når de sammenlignes med forbrugsstoffer og servicedækning, der købes separat.

Se, hvor meget du kan spare

FOTO- OG PRØVEPRODUKTION

Startpakke til udskrivning fra kun

18 LITER/PR. ÅR

 • SPAR OP TIL33 %

SKILTNING

Startpakke til udskrivning fra kun

70 LITER/PR. ÅR

 • SPAR OP TIL22 %

 • SPAR OP TIL26 %

DIREKTE PÅ STOF

Startpakke til udskrivning fra kun

70 LITER/PR. ÅR

 • SPAR OP TIL25 %

BUSINESS

Startpakke til udskrivning fra kun

8 LITER/PR. ÅR

 • SPAR OP TIL25 %

FOTO OG PRØVE

Startpakke til udskrivning fra kun

8 LITER/PR. ÅR

Alt er inkluderet i afgiften til forbrugsstoffer og service (printer sælges separat)

FORDELE

Omkostningsreduktion

Besparelser fra 15 % til 40 %2Skær ned på udgifterne til udskrivning med en enkelt, samlet pakke med administrerede udskrivningstjenester, der giver dig lave samlede ejeromkostninger og sikrer, at du undgår at have for meget på lager.

Budgetkontrol

Ingen ubehagelige overraskelser med en fast månedlig afgift med alt inklusive Den faste månedlige afgift med alt inklusive for denne pakke med administrerede udskrivningstjenester omfatter forbrugsstoffer, tre års onsite-garanti og administration af forbrugsstoffer samlet i en enkelt regning. Dine forbrugsstoffer bliver opbevaret på Epsons logistikcentre, og de bliver leveret uden beregning. Printere kan købes eller leases som en del af pakketilbuddet.

Praktisk

Bestil forbrugsstoffer på et øjeblik med et klik på en knapDen dedikerede webportal er en privat, brugervenlig måde at holde styr på dit udskrivningsforbrug og bestille forbrugsstoffer, uanset om virksomheden har en enkelt bruger eller mange brugere fordelt på flere forskellige leveringssteder. Det gør det let at administrere udskrivningen.

Tryghed

Fuld onsite-garanti i hele kontraktens treårige levetidFå tryghed med en omfattende garantidækning, som sikrer dig hjælp og support, når din virksomhed har brug for det.

LØSNINGEN

EPSON PRINT & SAVE - EN PROFESSIONEL PAKKE MED UDSKRIVNING OG FORBRUGSSTOFFER

Treårig kontrakt med en fast månedlig afgift

Mere omkostningseffektivt end at købe forbrugsstoffer og servicedækning hver for sig

Forudbestemt mængde forbrugsstoffer til udskrivning baseret på dit gennemsnitlige månedlige udskrivningsmønster, så længe kontrakten løber

Privat og brugervenlig webportal, hvor du let kan bestille forbrugsstoffer og holde styr på det månedlige udskrivningsforbrug

Fuld onsite-garanti

Mulighed for at leje eller købe printere eller føje tjenesten til eksisterende Epson printerflåder1

Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte den lokale Epson forhandler.

PRODUKTER

Epson SureColor™-printere kombinerer flotte resultater med fremragende pålidelighed. Som en del af Epson Print & Save-pakken kan de give din virksomhed en reel fordel.

SureColor

Opnå fremragende, professionelle resultater på en lang række medier med vores SureColor-storformatprintere, som er velegnede til POS, skiltning, tekstiler, foto og prøveudskrivninger. Disse produkter leverer økonomisk udskrivning i høj kvalitet og den mest avancerede, innovative udskrivning med forbløffende resultater, som hjælper virksomheder til at skille sig ud. De er perfekte til kasseterminaler og udstillinger og kombinerer brugervenlig betjening og enkel integration med meget lave samlede ejeromkostninger.

FÅ MERE AT VIDE
 1. Til modeller, der er under to år gamle. Priser for den administrerede udskrivningstjeneste Epson Print & Save vil variere i sammenligning med services, der er købt sammen med nye printere.
 2. Besparelser sammenlignet med den vejledende pris, når forbrugsstoffer og garanti købes hver for sig.
 3. Sammenligningen er foretaget med de ti mest solgte A4-farvelaserprintere og multifunktionsprintere i EMEA i 1. kvartal 2011 som registreret af IDC. Sammenligning af udskrivningshastighed baseret på gennemsnit [farve/sort-hvid] [en side/to sider] FSOT i henhold til ISO/IEC 24734-testproceduren. Se www.epson.eu/testing for detaljer og yderligere fakta.
 4. Yderligere oplysninger findes på www.epson.dk/inkjetsaving
 5. Sammenligningen er foretaget med de ti mest solgte A4-farvelaserprintere og multifunktionsprintere i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien i 1. kvartal 2011 som rapporteret af IDC. Strømforbruget er beregnet ud fra producenternes udgivne data for udskrifts-/gennemsnitstilstand i juli 2011.
 6. Kræver en trådløs internetforbindelse. Yderligere oplysninger om understøttede sprog og enheder finder du på www.epson.dk/connect