EPSONS MØDELØSNINGER

Play

HJÆLPER MED AT OMSÆTTE MØDER TIL HANDLINGER

Hvis forretningskommunikation skal være effektiv både nu og fremover, skal alle involverede kunne deltage og samarbejde aktivt og uafhængigt af deres placering om, hvordan de vælger at interagere, eller hvilke programmer de foretrækker at bruge.

Nu kan du møde andre på tværs af placeringer, annotere med et enkelt tryk og dele virtuelle notater via mobile enheder eller e-mail eller sende dem direkte til printeren takket være Epsons økonomiske mødeløsninger.

OPRET, SAMARBEJD OG DEL

Konverter præsentationer til samtaler, omdan ideer til kreationer og hjælp med at fremme effektivitet og produktivitet.

SKAB

Annoter og skriv notater på skærmen med fingertouch eller en interaktiv pen.

SAMARBEJD

Tilslut og præsenter trådløst fra flere enheder ved brug af splitskærmsfunktionalitet.

DEL

Udskriv, e-mail og gem mødenotater og få nemt adgang til filer lokalt og på netværket.

GENVEJ TIL EFFEKTIVITET

Epsons mødeløsninger, der er naturligt intuitive og nemme at bruge, er kompatible med en række eksisterende UC-udstyr (Unified Communications) og applikationer, så det reducerer den nødvendige oplæring i at implementere og bruge en omfattende løsning.

OMKOSTNINGSEFFEKTIVT SAMARBEJDE

Opret straks et samarbejdsområde i ethvert område med en skærm, der kan skaleres i op til 100 tommer. Installation af en af Epsons interaktive projektorer er enkel, og hele pakken koster kun en brøkdel af omkostningerne ved andre løsninger, herunder interaktive fladskærme.

UNDERSTØTTELSE AF EN MOBIL ARBEJDSSTYRKE

Lad Epsons mødeløsninger hjælpe dig med at forberede din arbejdsplads til møder fremover og hold eksterne medarbejdere aktivt involveret. Grupper kan samarbejde, dele, annotere og diskutere det samme indhold i realtid - fra næsten hvor som helst.

PRODUKTUDVALG

EB-1400-serien

Epsons EB-1400-serie gør det muligt for folk at samarbejde, uanset hvor de befinder sig. De er et perfekt alternativ til traditionelle whiteboards, flipovers og dyre interaktive fladskærme.

SPRING OVER