EB-L12000Q

ET HAV AF MULIGHEDER

Skab fantastiske fremvisninger og fordybende oplevelser

EB-L12000Q
Laser Light Source Badge, 3LCD Badge

Effektiv og kompakt

EB-L12000Q-projektoren giver en utrolig lyseffekt og er samtidig let og kompakt. Den er nem at installere, uanset om du vil opgradere din nuværende projektor eller installere en ny.

Indbygget 4K 3LCD-panel

4K-panelet leverer billedkvalitet i ultrahøj opløsning og et smukt output. Projektorens pixelmatch på 6 µm er designet af Epson og fremstillet efter de højeste standarder.

EB-L12000Q Front Dimensions

620 mm

280 mm

EB-L12000Q Back Dimensions

720 mm

Vægt: 48 kg

Kompakt størrelse takket være det flydende kølesystem

Det nyudviklede, flydende kølesystem holder konstant de vigtigste optiske elementer ved optimale temperaturer. De uorganiske LCD-paneler, det uorganiske fosforhjul og laserlyskilden nedkøles, uanset hvordan projektoren er installeret. Dette effektive kølesystem er med til at minimere projektorens størrelse.

Pålidelig

EB-L12000Q er udstyret med et yderst solidt, uorganisk fosforhjul og LCD-panel, og den støvafvisende struktur med tre lag sørger for enestående holdbarhed.

Støvafvisende struktur med tre lag

EB-L12000Q er forsynet med tre beskyttelseslag, der giver fremragende holdbarhed og beskytter mod støv. Både lyskilden og de optiske elementer er forseglede, og vores nye kølesystem, der er fuldstændig væskebaseret, deler luftgennemstrømningen og reducerer den indkommende luft til den optiske motor med 86 %¹ i forhold til almindelige modeller.²

Solidt kabinet

Rammen med rør og basispladestrukturen har forbedret kabinettets holdbarhed betydeligt. Epson har designet en helt ny, intern struktur, og resultatet er en kompakt og let projektor, der er let at installere.

Langtidsholdbare, elektrostatiske filtre, der kan udskiftes

Takket være de elektrostatiske filtre kan du bruge projektoren i 20.000 timer næsten uden vedligeholdelse og undgå store mængder støv, der kan påvirke de optiske komponenter.

Projektion i flere retninger

EB-L12000Q kan drejes 360 grader i en hvilken som helst retning - vandret, lodret og med rotation - uden forringelse af billedets lysstyrke.

Forseglet, optisk motor

De vigtigste optiske komponenter, deriblandt det uorganiske panel, det uorganiske fosforhjul og laserenheden, er forseglede, så støv og røg ikke kan trænge ind i projektoren.

Lyskilde, der ikke kræver vedligeholdelse

Laserlyskilden kan fungere i op til 20.000 timer uden vedligeholdelse.³ Laserlyskilden er yderst pålidelig, så du behøver ikke frygte, at den går i stykker midt i en vigtig præsentation.

Fleksibel

EB-L12000Q er designet til at give imponerende fleksible installationsmuligheder. Takket være et bredt udvalg af objektiver, herunder ultrakort projiceringsafstand, kan du sætte projektoren op stort set overalt.

lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7
lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7

Bredt udvalg af optiske objektiver

EB-L12000Q er kompatibel med objektiver, der passer til den aktuelle Epson L1700 serie. Et omfattende udvalg af valgfrie objektiver fås til stort set alle steder eller formål. Du kan lagre op til 10 indstillinger i projektorens hukommelse, deriblandt skiftepositioner, fokusjusteringer og projiceringsstørrelser.

Zero Offset

Nulpunktsforskydning og ekstra kort projiceringsafstand

Dette objektiv er især nyttigt til miljøer med meget begrænset afstand mellem objektiv og lærred. Det korte projiceringsforhold på 0,35 og det bøjede optiske system med nulpunktsforskydning giver mulighed for projicering på 100" lærreder på blot 41 cm afstand. Disse funktioner kombineres med objektivforskydning,⁴ der gør det lettere at betjene projektoren og giver flere anvendelsesmuligheder.

Bredere objektivforskydningsområde

EB-L12000Q byder på et enormt antal forskellige objektivforskydninger. Dette skyldes det nye design, der har haft betydning for kombinationen af objektiv og optisk motor. Den forbedrede stepmotor giver desuden mulighed for præcis justering.

Flere interfaces

LAN-tilslutningspunktet er en solid etherCON med lås, der muliggør faste stikforbindelser selv efter længere tids brug.

Interfaceindgang til udvidelse

Interfaceindgange gør det muligt at tilslutte brugerdefineret hardware efter behov. Desuden giver det mulighed for nye interfaces og opdateringer af interfaces i fremtiden.
ELPIF01: HDMI/DVI, ELPIF03: DisplayPort.

EB-L12000Q-projektoren er et tydeligt bevis på Epsons ekspertise og teknologier. Projektoren er forsynet med en række nyskabelser, deriblandt 12.000 lumen, indbygget 4K, et nyt kølesystem og et objektiv uden forskydning.

Kontakt os i dag

Du kan få flere oplysninger om EB-L12000Q ved at indtaste dine kontaktoplysninger nedenfor, hvorefter du bliver kontaktet af en medarbejder fra Epson.

STILLER DU ANDRE KRAV?
Felter, der er markeret med *, er obligatoriske

1  Målt ved accelerationstest, som forudsætter partikelanvendelse på 0,04-0,20 mg/m3. Tiden varierer afhængig af brugsforhold og omgivelser.

2  Sammenlignet med EB-L25000U. Resultaterne kan variere afhængig af brugsforholdene.

3  Intet behov for vedligeholdelse af laserlyskilden i op til 20.000 timer. Omtrentlig tid indtil lysstyrken mindskes med 50 % i forhold til den første anvendelse. Målt ved accelerationstest, som forudsætter partikelanvendelse på 0,04-0,20 mg/m3. Tiden varierer afhængig af brugsforhold og omgivelser. Det kan være nødvendigt at udskifte andre dele end lyskilden i en kortere periode.

4  Med EB-L12000Q (-5 %/+8 % lodret, ±5 % vandret)