Epson TM-Intelligent-platform

NU KAN MIT POS-SYSTEM VOKSE MED MIN FORRETNING

Afspil video

GØR KUNDEOPLEVELSEN BEDRE

I et hurtigt skiftende detailmiljø er idealet en afvekslende, behagelig indkøbsoplevelse. Vores intelligente løsninger sørger for, at personalet kan håndtere transaktioner undervejs alle steder i forretningen med mobil- eller tabletbaserede POS-løsninger, der integreres med den eksisterende IT og gør detailhandel gennem flere kanaler til en realitet.

Mobilitet

Den problemfri integration af mobil- og tabletløsninger tilfører POS større fleksibilitet, værdi og stil

Fleksibilitet

Den fleksible platform gør introduktionen af nye systemer hurtig og nem, fra lagerstyring og forretningsanalyser til kasser efter behov samt loyalitetssystemer

UDVIKLET TIL DETAILHANDEL

Personalet frigøres, så de kan give kunderne en personlig indkøbsoplevelse ved at bevæge sig rundt og kommunikere samt få adgang til oplysninger

Genvej til fremtiden

Vores TM-Intelligent-enheder er udviklet til at fungere sammen med eksisterende POS-applikationer

Epson ePOS

45 % af forhandlerne udtaler, at Cloud-baseret POS gør det muligt at spare på omkostningerne¹

Download brochure

FØRSTEKLASSES SERVICES
I HOTEL- OG RESTAURATIONSBRANCHEN

MOBIL UDSKRIVNING
MOBIL UDSKRIVNING

Modtag betaling og udskriv kvitteringer hvor som helst i restauranten ved hjælp af TM-P20 mobil kvitteringsprinter, så kundeoplevelsen bliver bedre.

REDUCEREDE VENTETIDER
REDUCEREDE VENTETIDER

Få mere tilfredse kunder, når de får en bedre oplevelse i form af en hurtigere og mere glidende betjening, fordi personalet kan gå rundt i restauranten og modtage ordrer på tablet-pc'er og smartphones.

INTELLIGENTE LØSNINGER
INTELLIGENTE LØSNINGER

Ved at bruge TM-T88V-iHub kan du drage fordel af mere prisbillige og innovative tablet-POS-løsninger, herunder periferisk kontrol og interaktion med forskellige mobile enheder samtidig. Dette giver dig mulighed for at levere nye services til dine kunder og være forrest i konkurrencen.

KUNDEINTERAKTION
KUNDEINTERAKTION

Gør kundeinteraktionen bedre, da de kan bruge deres egne smarte enheder til at gennemse onlinemenuer og afgive deres bestilling.

PÅLIDELIG UDSKRIVNING
PÅLIDELIG UDSKRIVNING

TM-T20II er en pålidelig kvitteringsprinter med lave vedligeholdelsesomkostninger - ideel til travle køkkener. Den er meget kompakt og kan monteres vandret eller hænges lodret på væggen. Den har vandtæt kontaktdæksel og ekstern alarm og er bygget til barske miljøer.

PRISBELØNNEDE RESULTATER
PRISBELØNNEDE RESULTATER

Epsons WorkForce Pro-serie med A4- og A3-printere tilbyder lave driftsomkostninger, høje udskrivningshastigheder og minimal indgriben, så du kan øge produktiviteten.

KOMPAKT UDSKRIVNING
KOMPAKT UDSKRIVNING

Når TM-T70II integreres med en mobil enhed, er den det ideelle valg, når der ønskes en elegant og pladsbesparende løsning i receptionen. Takket være komplet frontbetjening er den nem at placere under disken uden at optage plads.

eBook

DIT GRATIS E-MAGASIN

I denne udgave ser vi på:

 • Den teknologiske revolution i forretninger
 • Hvordan Epsons Intelligent-kvitteringsprintere hjalp med at forenkle en tøjforretnings dagligdag
 • Er digitale displays rigtige til din forretning

Tilmeld dig nedenfor for at læse den seneste udgave og modtag den næste direkte i din indbakke

Få mere at vide

Dine oplysninger

X

Sikkerhedskontrol*

Dette hjælper os med at bekræfte, at du er en person, og at dette ikke er spam.

Felter, der er mærket med "*", er obligatoriske.

ENGAGER MED TEKNOLOGI

Vi ved, at strøgbutikkerne er ramt af to forskellige problematikker, der påvirker detail- og restaurationsbranchen: ændringer i forbrugeradfærd og en øget konkurrence fra onlinebutikker og alternative indkøbsformer. For at gøre noget ved dette må detailhandlende tilpasse sig ved at søge efter nye måder at forbedre kundeoplevelsen på, så de tiltrækker flere købere.

Undersøgelser1 viser, at detailhandlendes topprioriteter er integrationen af POS-applikationer, der tilbyder forbedrede tjenester (som loyalitetsprogrammer og dynamisk indholdsstyring af marketing), samt indførelsen af mobile POS-enheder.

En de mange fordele ved mobile POS-systemer er deres evne til at forbedre effektiviteten af detailhandlendes it-systemer. Mobile POS-systemer hjælper også detailhandlende med at forbedre kundeoplevelsen i butikken, så detailassistenterne kan påvirke kundernes købeadfærd, når de går gennem butikken, ved at:

Udføre transaktioner væk fra kassen
Levere tilpassede kundeoplysninger
Udskrive kvitteringer overalt i butikken
Reducere kødannelse og ventetider

De har også fordel af, at de koster meget mindre at installere end traditionelle metoder og kan opgraderes og hurtigere tages i anvendelse. Alle er vigtige faktorer, når det gælder om at være forrest i konkurrencen.

Se videoen

MOBILITET PÅ SALGSSTEDET

Afspil video

NY TEKNOLOGI SKABER NYE MULIGHEDER

TM-Intelligent-sortimentet er udviklet, så det kan ændres, tilpasses og skaleres, hvilket gør det til den perfekte platform til at omdanne denne fremtidsvision for detailhandlen til nutidens realitet.

Hvad nu hvis...

 • Din forretning kunne håndtere flere kunder, bedre håndtere spidsbelastninger og samtidig reducere faste omkostninger til personale
 • Du kunne frigøre diskplads, der i øjeblikket er optaget af uhåndterligt POS-udstyr
 • Du kunne fjerne køer og ventetider
 • Dine kunder kunne tage på restaurant, sætte sig ved et bord, og så var der bare nogen, der serverede maden for dem
Antag, at du...

Antag, at du...

 • Kunne flytte personalet væk fra skranken og omplacere dem til at vejlede kunderne gennem forretningen
 • Kunne hjælpe kunderne med at købe det, de har brug for
Forestil dig at...

Forestil dig at...

 • Dine kunder kunne bruge deres egne enheder til at gennemse og gennemføre transaktioner
 • Du kunne udnytte alle effektivitetsfordelene ved et webbaseret POS-system med samme pålidelighed som i et lokalt branchesystem uden at være afhængig af en kontinuerlig internetforbindelse
 • Du kunne gøre dette uden en pc og den strøm, support og vedligeholdelseskrav, der er til denne

FIND PRODUKTET TIL DIG

TM-DT intelligent-terminaler er ideelle til detailhandlende, der ønsker at tilføje en differentierende faktor til deres Linux- eller Windows-baserede POS-systemer. Ved at levere en kraftfuld, indbygget CPU, hukommelse, lagring og et præinstalleret operativsystem kan de integrere traditionelle POS-applikationer med onlinetjenester som loyalitetsprogrammer og elektroniske kvitteringer.

TM-iHUB-serien er et praktisk, elegant og ukompliceret udskrivningssystem, der er ideelt til restauranter, hoteller og barer. Til lande, hvor der kræves en printer, der er i fuld overensstemmelse med regnskabsbestemmelser, er vores FP-90III designet til at gøre regnskabsrapportering og kvitteringsudskrivning så nem og effektiv som muligt. Den er allerede godkendt til regnskabsmæssig anvendelse i Italien.

Disse printere er hurtige og effektive og gør det mere fleksibelt og lettere at interagere med kunderne takket være funktioner, der spænder lige fra udskrivning i høj kvalitet af kvitteringer og stregkoder til direkte udskrivning fra en webbrowser på tablets og mobile enheder.

Tilbage
Næste