BÆRBAR ERHVERVS­SCANNER

De hurtigste bærbare erhvervsscannere på markedet1 med enestående mediealsidighed, SuperSpeed USB 3.0-tilslutning og en praktisk 20 siders dokumentføder.

Administrer dokumenter på farten

Epsons bærbare erhvervsscanner gør det nemt at administrere dokumenter hurtigt og effektivt, når du er på farten. Med et af de letteste og mindste design i sin klasse er den nem at placere i en taske eller i en skuffe, så du hurtigt kan digitalisere dit papirarbejde efter behov, uanset hvor du er. Trådløs tilslutning og et indbygget batteri2 fuldender en ægte bærbar scanningsoplevelse uden behov for ekstra kabler.

Få dokumenter hurtigt og effektivt fra hånden, mens du er på farten Fleksibilitet til alle dine scanningsbehov Pålidelig hastighed og effektivitet

Få dokumenter hurtigt og effektivt fra hånden, mens du er på farten

Det er ikke altid muligt at forudsige, hvornår du har brug for at scanne et dokument, når du er på farten. Måske har du brug for at sende en kopi af et id, et vigtigt dokument eller nye design. Eller måske har du samlet dig en masse foldere og visitkort, som du ikke ønsker at bære rundt på. Med Epsons bærbare erhvervsscanner kan du digitalisere og sende i farver, uanset hvor du er, uden at det optager for meget værdifuld plads i din bagage.

Fleksibilitet til alle dine scanningsbehov

Den bærbare erhvervsscanner kan håndtere papirvægte fra tynde ark på 52 g/m2 op til tykt papir på 230 g/m2. Den kan scanne et omfattende udvalg af medier, herunder konvolutter, brochurer og kvitteringer.

Pålidelig hastighed og effektivitet

Epsons bærbare erhvervsscanner, som er den hurtigste i sin klasse1, kan scanne 25 sider pr. minut og tilbyder både dobbeltsidet og enkeltsidet scanning. Den tilbyder scanning i udskriftskvalitet ved 300 dpi i både farve og sort-hvid og har en 20-siders automatisk dokumentføder og USB 3.0-kompatibilitet til den hurtigst mulige scanning.

Kompakt

Denne scanner er en af de mindste i sin klasse og også en af de letteste med et praktisk, kompakt design. Dette gør den ideel til at transportere i en taske eller til at opbevare i en skuffe, uden at den optager for meget værdifuld plads.

Indstillinger for strøm

Epsons bærbare erhvervsscanner tilbyder en række indstillinger for strøm, herunder via ledninger, USB og batteri2. Ideel til den hyppigt rejsende, der har brug for en enhed, der fungerer overalt.

Fleksible mediemuligheder

Den bærbare erhvervsscanner har en dedikeret kortscanningsfunktion, der kan scanne plastikkort, herunder kørekort, id-kort og medlemskort, og mange andre medietyper.

Enkle scanningsløsninger

 

Epsons enkle scanningsproces, der er velegnet til virksomheder med behov for regelmæssig scanning, hjælper dig med at spare tid og arbejde mere effektivt - i ethvert størrelsesformat, du måtte ønske dig.

 

Scan nemt dokumenter

Scan til e-mail

Scan til Cloud

Scan til lokal mappe eller fælles netværksdrev

Scan til Microsoft Office-programmer

Scan til mobil

Med DS-360W kan du oprette trådløs forbindelse og scanne direkte til din enhed

DS-360W leveres med en indbygget, trådløs funktion, hvilket betyder, at du kan scanne medier uden at skulle tilslutte kabler og sende det direkte via Wi-Fi til din tablet, bærbare computer eller smartphone.

Epson DocumentScan

Epsons avancerede scanning

Til krævende scanningsopgaver og miljøer med et stort scanningsbehov scanner og sorterer Epsons totrinsproces dokumenter i løbet af sekunder takket være avancerede, prædefinerede parametre, som du selv indstiller. TWAIN-, ISIS- og WIA-drivere eller ekstra softwareplugins giver mulighed for problemfri integration i dine foretrukne dokumentstyringssystemer, workflowsystemer og Cloud-tjenester:

Epsons avancerede scanning

Inkluder stregkode for sortering og navngivning af dokumenter

Workflowintegration

Zonebaseret OCR til dokumentnavngivning

Teknologi, der hjælper

Epsons scannere gør det muligt for dig at opfylde alle dine behov for scanning takket være effektivt digitalt indhold:

Høj kvalitet

Scan skarpe billeder i høj opløsning

Separer dokumenter

Sortér dokumenter nemt med funktionerne for automatisk dokumentseparation

Skævhedskorrektion

Frembring mere lige billeder, så de bliver letlæselige

Konverter scanninger

Konverter scanninger til digital tekst takket være indbygget OCR, der opretter filer, du kan søge i

Roter automatisk

Reducer forberedelsestider med automatisk rotation

Optimer tekst

Gør din scannede tekst skarpere og lettere at læse

Vælg din scanner

Kontakt os

Hvis du ønsker flere oplysninger om Bærbar erhvervsscanner, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Jeg vil gerne modtage e-mailinformation om fremtidige Epson produkter, kampagner, tilbud og arrangementer.
Sikkerhedstjek

Dette hjælper os med at bekræfte, at du er et menneske, og at dette ikke er spam.

Felter, der er mærket med *, skal udfyldes.

  1. Sammenlignet med personlige, mobile scannere som defineret af Infosource for EMEA-regionen og baseret på specifikationer fra konkurrenternes websteder i juni 2016.
  2. Trådløs tilslutning og indbygget batteri findes kun på DS-360W.