Originale projektorlamper

Få den bedste billedkvalitet og føl dig sikker i vished om, at du bruger en original, sikker og pålidelig lampe

Hvad du har brug for at vide

Hos Epson er vi stolte af at fremstille højkvalitetsprojektorer og lamper, der er sikre, pålidelige og giver den bedste visningsoplevelse. Vi ønsker derfor at kaste lys over et forhold, der kan påvirke brugere af projektorer. Der fås ikke-originale lamper på markedet, og selvom vi godt kan lide konkurrence, er det vigtigt, at alle dele af projektoren fungerer sammen om at levere optimal ydeevne og oplevelse for dig, brugeren. Epson har ingen kontrol over ikke-originale lamper, og da forbrugere ikke har nogen garanti for kvalitet, test eller overholdelse af bestemmelser, er disse produkter muligvis ikke pålidelige. Ikke-originale lamper er ofte af dårlig kvalitet med hensyn til output for lys og levetid, og de udgør også en reel fare, da nogle ikke-originale lamper kan blive overophedede, udsende røg fra lampen og elektriske grinster fra lampestikket. Vi samarbejder med politiet for at hjælpe dem med at beslaglægge forfalskede produkter, og vi deler vores viden, så det er muligt for dig at undgå ikke-originale og falske lamper.

Hvorfor købe originale lamper?

Når du køber en Epson projektor, køber du det allerbedste inden for projiceringsteknologi fra den førende producent i verden1. Vi sørger for, at hver eneste del af hver projektor er udviklet til den samme høje standard, og det er derfor, vi har været førende i mere end ti år1. Originale lamper fra Epson er en del af den teknologi. Hvis du køber originalt, køber du vores løfte om, at du får den bedst mulige lampe til din Epson projektor.

Med originale lamper kan du nyde overlegen billedkvalitet, værdi for pengene og lang lampelevetid, beskytte din garanti og beskytte dig mod potentielle risici.

Ikke-originale i forhold til originale

Ikke-originale lamper kan overophede og i værste tilfælde sætte projektoren i brand. Dette gør det tydeligt at se vigtigheden af at investere i originale produkter. Ikke-originale og falske lamper kan udgøre en lang række problemer, der påvirker din visningsoplevelse, garantien og dine omkostninger.

Upålidelige

Falske lamper kan forringes og svigte meget hurtigere end ægte

Holdbar pålidelighed

Epsons originale lamper er fremstillet til at holde, hvilket sikrer lang levetid til dine projektorer og omkostningseffektivitet på lang sigt

Usikre

Ved brug af ikke-originale lamper kan dele af din Epson projektor, f.eks. kabinet eller kabler, blive overophedede, afbryde forbindelsen eller blive beskadigede, og i værste fald kan der blive udsendt røg fra lampen og elektriske gnister fra lampestikket.

Garanteret sikkerhed

Uoriginale lamper kan have en fejlprocent på 65 % efter 2.000 timers brug. Epsons originale lamper er kvalitetssikrede og er derfor et pålideligt valg.2

Dårlig billedkvalitet

Falske lamper kan resultere i unøjagtig farveprojicering, lavere lysstyrkeniveauer og flimrende billeder, der forstyrrer din visningsoplevelse.

Tydelig og ensartet billedkvalitet

Forvent ensartet ydeevne fra din projektor med kontinuerligt lysstærke og virkelighedstro billeder - kun med originale lamper fra Epson.

Epsons projektorer fremstiller lysstærke og livagtige farver og virkelighedstro billeder takket være vores unikke 3LCD-teknologi. For at sikre, at din Epson projektor leverer lige højt output for hvidt og farvet lys (CLO) i løbet af dens levetid, anbefaler vi, at du bruger originale lamper fra Epson.

Resultatet af at bruge ikke-originale lamper:

Upålidelige

Usikre

Dårlig billedkvalitet

Hvordan du undgår at købe en falsk lampe:

Der er nogle få enkle ting, du kan gøre for at sikre, at du køber en original Epson lampe.

  • Foretag dit køb hos en af Epsons officielle forhandlere eller gå til Epsons egen onlinebutik for at få større tryghed
  • Bestil med tillid fra godkendte forhandlere og pålidelige sælgere, som er tilgængelige både online og offline
  • Vær forsigtig med at købe produkter, der er betydeligt billigere end den vejledende pris. Lad dig ikke friste af billige tilbud, som du ved, er for gode til at være sande
  • Kontrollér emballagen, der bør ikke være stavefejl

Hård kurs over for forfalskninger

Vi har samarbejdet med politiet om at beskytte vores kunder mod forfalskede produkter, og på blot nogle få år er tusindvis af falske lamper allerede blevet beslaglagt. Som en del af vores samarbejde med politiet har vi udviklet en særlig mærkat med farveskift for at hjælpe dem med at identificere originale produkter. Den er placeret på alle lampehuse og projektorlampeæsker (introduceret 2012) for at sikre, at det er nemt at identificere forfalskede produkter.

10.000
timers brug

Få op til 10.000 timers brug3

Vi mener, at det er vigtigt at tilbyde vores kunder lamper med en lang levetid, men det samme kan desværre ikke siges om ikke-originale lamper. Vores lamper leverer op til 10.000 timers brug, hvilket svarer til at se en film hver dag i 15 år4.

Bevar din garanti

Lamper fra Epson er specifikt designet og grundigt testet til at fungere med Epsons projektorer. De produceres efter strenge kvalitetskontrolstandarder, så Epson kan garantere en optimal ydeevne af projektoren og lampen. Da det ikke er muligt for Epson at teste og evaluere ikke-originale lamper, kan enhver funktionsfejl, der skyldes anvendelse af disse lamper, ugyldiggøre garantien på projektorerne5.

Korrekt tilpasning giver det bedste billede

Epson lamper er præcist placeret inden for et specialdesignet kabinet for at opnå nem og nøjagtige placering i en Epson projektor. Enhver ændring af lampens placering, enten i kabinettet eller i projektoren, vil påvirke projektorens lysstyrke og billedkvalitet. Lamper fra Epson skal placeres korrekt for at give optimal projektorydeevne - dette kan ikke opnås med ikke-originale lamper.

Projektorer

3D-projektorer

Lev dig ind i handlingen med vores 3D-projektorer

Få mere at vide
Projektorer

ProAV-serien

Imponer et stort publikum med vores effektive projektorer

Få mere at vide
  1. Største andel af enheder på markedet for projektorer på 500 lumen og højere. (Undersøgelse udført af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2015).
  2. Test af Epson baseret på IEC61947-1 test af aldersfordeling over 2.000 timers på 34 ikke-originale lamper, september 2014.
  3. 10.000 timer i strømsparetilstand
  4. Baseret på en filmlængde på 105 minutter, når projektoren er i strømsparetilstand
  5. Nye udskiftningslamper er dækket af en tre måneders garanti under forbehold for projektorens garantiperiode. Yderligere oplysninger finder du på www.epson.dk/garanti for tekniske specifikationer over individuelle projektor, Epson CoverPlus-service og udvidede garantier.
  6. Sammenlignet med førende DLP-projektorer med en chip til hjemmeunderholdning. Epson 720p projektorer er tre gange så lysstærke. Epson 1080p projektorer er konsekvent to og op til tre gange så lysstærke. Baseret på NPD-data, juli 2011 til juni 2012. Farvelysstyrke (Colour Light Output) målt i henhold til IDMS 15.4. Farvelysstyrken varierer afhængig af anvendelsesforhold. Se www.epson.dk/clo, hvis du vil have flere oplysninger