INNOVATION, DER OVERGÅR FORVENTNINGER

Udnyt styrken i en laserprojektor med ubesværet brugervenlighed

En moderne løsning

Maksimer dit budget med vores basisskærmløsninger, der indeholder vigtige funktioner med mere. Uanset om du laver en præsentation for en kunde eller forsøger at inddrage elever i klasseværelset, har du behov for en projektor med en skærm, der uden problemer fanger deres opmærksomhed. De er fremragende til istandsættelser, og disse kompakte skærmløsninger kan nemt erstatte lampebaserede modeller. 20.000-timers vedligeholdelsesfri drift - let at installere - enkle tilslutningsmuligheder.

Knivskarp billedkvalitet

Få det bedst mulige billede hver gang. Denne serie bruger 3LCD-laserteknologi, som giver knivskarp billedkvalitet og lige højt output for både hvidt og farvet lys til skarpe billeder og levende farver.

Udnyt potentialet

Drag fordel af praktiske tilslutningsfunktioner, bl.a. HDBaseT, der gør tilslutning via et enkelt kabel nem, og HDMI og skærmspejling. Fleksible tilslutningsmuligheder, bl.a. HDMI og HDBaseT. (HDBaseT fås ikke på EB-L400U).

 • Skærm til mødelokale

  Giv større og skarpere præsentationer takket være vores udvalg af laserprojektorer.

  FÅ MERE AT VIDE

 • Klasseværelse

  Få mest muligt ud af dit budget - få laserydeevne, der kan tilpasses, og "fit and forget"-pålidelighed uden at betale overpris.

  FÅ MERE AT VIDE

Ægte, levende farver

Din succes i en omskiftelig verden af visuel kommunikation er et resultat af visninger af lysere, mere iøjnefaldende og mere kreative billeder i dagligdagens arbejdsmiljøer. Det er derfor, vi arbejder så ihærdigt på at udvikle innovative, alsidige skærmløsninger, der løfter præsentationer op på det næste niveau.

 • PROJICER FRA
  ALLE VINKLER

  PROJICER FRA ALLE VINKLER

  Anbring projektoren i en hvilken som helst position uden at gå på kompromis. Liggende eller stående - valget er dit. Ydermere kan du med objektivforskydning justere den projicerede visning.

 • LYSSTYRKEOMRÅDE

  LYSSTYRKEOMRÅDE

  Der findes en model, der passer til dine specifikke behov, dit budget og dit miljø med et lysstyrkeområde mellem 4.500-6.000 lumen.

 • KRYSTALKLARE
  BILLEDER

  KRYSTALKLARE BILLEDER

  Gør dine præsentationer effektfulde, selv i stærkt oplyste lokaler, med lige højt output for både hvidt og farvet lys og 3LCD WUXGA-opløsning i fuld HD.

 • FLEKSIBEL
  TILSLUTNING

  FLEKSIBEL TILSLUTNING

  Drag fordel af praktiske tilslutningsfunktioner, bl.a. HDBaseT, der gør tilslutning via et enkelt kabel nem, og HDMI, trådløs skærmspejling og USB til afspilning af indhold.

3LCD-laserteknologi

Transformér den måde, som publikum ser på præsentationer fra virksomheder og højere uddannelsesinstitutioner, attraktioner, museer og gallerier samt imponerende digital skiltning i indkøbscentre, ved sportsarrangementer med mere. Vores nye løsninger med laservisning beviser, at vi aldrig holder op med at udvikle inden for projektorverdenen.


5-årig, 12.000-timers garanti

Vores standardgarantier er en anden forskel mellem Epson og andre projektorproducenter. Vi dækker dig i 5 år eller i 12.000 anvendelsestimer, afhængig af hvad der kommer først.

Se sortimentet

INNOVATION, DER OVERGÅR FORVENTNINGER

Epsons serie af installationsprojektorer

FÅ MERE AT VIDE

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker flere oplysninger om laserprojektorserien, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

STILLER DU ANDRE KRAV?
Felter, der er markeret med *, er obligatoriske

1 Undersøgelse foretaget af Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2015.