ISV-FÆLLESSKAB (INDEPENDENT SOFTWARE VENDOR)

FOR TM-INTELLIGENT-PRINTERE

Epson, som er anerkendt som markedsførende inden for POS-udskrivning, revolutionerer markedet med sine TM-Intelligent termiske kvitteringsprintere til tabletbaserede POS-løsninger til detailhandels- og servicebranchen.

Disse enheder hjælper med til at strømline driften, spare plads og reducere omkostningerne med driverfri udskrivning. Detailhandlere skal have de rigtige applikationer for at kunne udnytte den webbaserede drift og funktionalitet, der tilbydes af TM-Intelligent-enheder. Derfor har Epson udviklet et ISV-fællesskab (Independent Software Vendor).

Epson
Pålideligt varemærke
Mobility
UDNYTTELSE AF MOBILITET
Flexibility
FLEKSIBILITET
Retail
UDVIKLET TIL DETAILHANDEL
Bridge to the future
GENVEJ TIL FREMTIDEN

ØNSKER DU AT PROMOVERE DIN APPLIKATION?

Hvis du vil være en del af fællesskabet, skal din applikation godkendes af Epson. Registrer dine oplysninger for at ansøge.

REGISTRER DIN APPLIKATION

HVAD ER FORDELENE VED EPSONS ISV-FÆLLESSKABET?

Find ud af, hvordan du kan have glæde af at registrere dig i Epsons ISV-fællesskabet

FORDELE

BEDRE EFFEKTIVITET PÅ SALGSSTEDET

ÆNDRING AF DEN MÅDE DU GØR FORRETNING

Vi ved, at butikkerne på forretningsstrøgene er ramt af to forskellige problematikker: lavere forbrug blandt forbrugerne og en stigning i online forbruget. For at kunne håndtere dette søger detailhandlerne efter nye måder, de kan tiltrække flere købere på, og mere vigtigt få dem til at bruge flere penge.

Undersøgelser viser, at 75 % af butikkerne nu forsøger at indarbejde Cloud-baseret POS inden for de næste fem år som en hjælp til at tiltrække flere købere¹. Dette skyldes blandt mange ting, at det kan forbedre systemernes fleksibilitet.

Brugen af ny teknologi i et detailhandelsmiljø har givet ISV'erne mulighed for at forbedre kundeoplevelsen i forretningen. Detailassistenterne kan nu påvirke kundernes købeadfærd, mens de går rundt i forretningen. De kan foretage transaktioner, levere skræddersyede oplysninger med håndholdte enheder og fjernudskrive kvitteringer for at give mulighed for flere kundeinteraktioner og tværsalg - og så kan de reducere ventetider. Webbasserede POS-systemer koster også meget mindre at installere end traditionelle metoder, og de kan opgraderes hurtigere. Dette er alle vigtige faktorer, når det gælder om at være forrest i konkurrencen.

  • Mobility Mobilitet - Ved at bruge tablet-pc'er og andre mobile enheder kan du forbedre kundeservicen ud over kasselinjen og give en bedre kundeoplevelse.
  • Designed for the cloud Fleksibilitet - Udskriv kvitteringer fra smarte enheder med vores intelligente printere uden drivere.
  • Energy Efficient Strømbesparende - Da der ikke er brug for nogen POS-terminal, kan du skære ned på hardwaren, hvilket reducerer dine energiregninger.
  • Cost-effective Omkostningseffektiv - All-in-One-designet reducerer dine udgifter til hardware, service og vedligeholdelse.

FÅ VIST EPSONS SORTIMENT AF TM-INTELLIGENT ENHEDER

Epson, som er anerkendt som markedsførende inden for POS-udskrivning, revolutionerer markedet med et bredt programsortiment, der kan drage fordel af TM-Intelligent produkterne. Uanset, om POS-applikationen er webbaseret, appbaseret eller baseret på stationære computere, hjælper disse enheder med til at strømline driften, spare plads og reducere omkostningerne med driverfri udskrivning. Klik for at se hele serien af Intelligent-produkter.

SE SORTIMENTET

VIEW EPSON’S RANGE OF TM-INTELLIGENT DEVICES

EPSONS UDVIKLERKONFERENCE: UDVIKLING AF DETAILSEKTOREN

Epsons første udviklerkonference blev afholdt i Antwerpen den 30. september til den 1. oktober, hvor flere end 140 ISV'er (Independent Software Vendors) og VAR'er (Value Added Resellers) var samlet for at dele deres ideer og fremme "thought leadership" af de seneste produktinnovationer.

LÆS MERE

Epson Developer Conference: evolving the retail sector

Kontakt os

Hvis du ønsker flere oplysninger om ISV, skal du blot angive dine oplysninger herunder, hvorefter du bliver kontaktet af en Epson medarbejder.

Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Udfyld dette felt
Vælg

Jeg er interesseret i følgende produkter
(markér alle, der passer)::