Standardisering af produkter uden at gå på kompromis med kvaliteten

Et omdømme for innovation

Standardisering af produkter uden at gå på kompromis med kvaliteten

The Hermitage Academy med base i County Durham er af Ofsted (Office for Standards in Education) vurderet til at være en "fremragende" skole. Skolen, der har 1.000 elever i alderen mellem 11 og 18 år leverer undervisning og læring i høj kvalitet i kombination med førsteklasses pleje og støtte til elever, forældre og lærere. Den har også et stærkt omdømme for innovation: Teknologien bruges som en hjælp til, at eleverne både styrker deres læring og forbereder sig på at kunne dygtiggøre sig med mere uddannelse og fortsat karriere.

Standardisering af printerflåden

Ved et statusmøde med Epson fremhævede Andrew Reynolds, leder og administrator for ICT-supportservices, de problemer, han oplevede med de tidligere printere. “I årenes løb har vi købt forskellige laserprintermodeller fra en velkendt producent. Det var tidskrævende at administrere forbrugsstofferne, og vi bestilte under tiden for mange produkter. Og printerne brugte en masse strøm. Vi følte, at det kunne være en hjælp at standardisere og kun bruge en printer. Epson anbefalede, at vi afprøvede en WorkForce Pro WP-4015DN-printer.”

Oven på en omfattende evaluering blev der truffet beslutning om at udskifte printerflåden med 50 WorkForce Pro-injetprintere fra Epson. Printerne bruges i klasseværelserne, på skoleinspektørens kontor og på de forskellige afdelingskontorer over hele skolen. Andrew siger: "Den inkjetteknologi, der bruges i WorkForce Pro-printere, leverer fantastisk udskrivningskvalitet. Printerne har konkurrencedygtige priser og endnu vigtigere: De er usædvanligt økonomiske i drift og vedligeholdelse. De er samtidig yderst energieffektive, så vi sparer flere penge og hjælper også til at reducere miljøpåvirkningen. Printerne har som standard 3 års garanti. Med mange mærker ville et sådant garantiniveau koste mere, end vi betalte for hver Epson printer. Ved at standardisere til WorkForce Pro er det også meget lettere at administrere blækbeholdningen, hvilket sparer os kostbar tid, vi kan bruge bedre på andre ting."

For at gøre det lettere for Andrew at styre sin flåde er printerne forbundet i et netværk, så Andrew fra sit kontor kan se blækniveauer og status for alle printere. Skolen nyder også godt af at være medlem af Epsons ASM-program (Authorised Self Maintainer Program); en service, hvor et lager af produkter eller dele føres på stedet, så der er hurtig adgang til udskiftninger og opretholdelse af kritiske funktioner, hvis det måtte være nødvendigt.

Skolen har en fortegnelse over deres Epson produkter på en sikker portal. Hvis der er problemer med noget udstyr, kan Andrew registrere dette online og udskifte produktet med en reservedel, som ligger på skolen. Epson bestiller så straks i mellemtiden et nyt produkt. Denne service koster ikke ekstra. "Jeg er imponeret over kvaliteten af den support, vi får," bemærker Andrew.

Planlægning af øget effektivitet

ASM-servicen var en af hovedårsagerne til, at Andrew også valgte at standardisere skolens projektorflåde ved at købe 50 af Epsons EB-475W-projektorer med ultrakort projicering. Ydeevne, nem installation og drift var også nøglefaktorer.

Projektorerne er vægmonterede og projicerer 2.600 lumen output for både hvidt og farvet lys (CLO) og leverer livagtige, naturlige farver og dybe sorte nuancer, også i dagslys. Da projektorerne er med ultrakort projicering, kaster læreren hverken skygger på de projicerede billeder eller får lys i øjnene. Under forhold med et højt omgivende lysniveau er billedet klart og nemt at se overalt i klasseværelset med en billedstørrelse på op til 100". Der er også en intern højttaler, så der er ikke brug for ekstra udstyr. Projektorerne er nemme at bruge i netværk takket være Epsons EasyMP™-software. Dette betyder, at Andrew på afstand kan styre indstillinger, så det sikres, at projektorerne slukker automatisk om natten. Han sætter også pris på det faktum, at projektorerne er forsynet med alle de komponenter, der var nødvendige til installationen.

Han siger: "Vi plejede at betale en AV-installatør for at montere projektorerne. Vi kan selv installere EB-475W-projektorerne - det er virkelig nemt og sparer en hel del penge. Det er også fantastisk at kunne ændre indstillingerne fjernopkoblet på alle 50 projektorer - det sparer en masse tid."

Projektorerne er centrale i undervisningen og bruges i alle skolens klasseværelser og aulaer. Klassen kan se indhold fra internettet - kontrolleret fra lærerens pc eller bærbare computer - HD Blu-ray-afspillere og visualisers til visning af bøger eller andet undervisningsmateriale. Da de bruges hele tiden, er onsite-garantien også yderst vigtig. Den dækker også ekstra lamper. “Det er en godt udtænkt service, som giver den back-up, skoler har brug for til at kunne reducere nedetiden for undervisningsværktøjer, vi er stærkt afhængige af,” siger Andrew.

Store udskrifter, stor ydeevne

Brugen af Epson teknologi på Hermitage Academy stopper ikke med WorkForce Pro-printere og projektorer med ultra-kort projicering. Skolen ville også gerne have mulighed for at vise eksempler på elevarbejde fra skolens afdelinger for kunst, teknologi og design. “De skulle være store, så da vi skulle finde en storformatprinter, syntes Epson igen at være det naturlige valg,” siger Andrew.

De største overvejelser i forbindelse med købet var udskriftsstørrelse, udskrivningskvalitet og driftsomkostninger. Skolen fik lov til at låne en testenhed - den professionelle 44" printer Epson Stylus Pro 9890, der er udviklet til professionelle fotografer og kunstnere, og som fremstiller virkelighedstro udskrifter med nøjagtige farver i høj hastighed. Den gjorde straks indtryk.

"Udskrivningskvaliteten er forbløffende", kommenterer Andrew. "Med en 30 m papirrulle, der er 44" bred, kan vi udskrive enorme billeder. Vi kan kontrollere adgangen til printeren, og det hjælper til at sikre, at folk kun udskriver det, som de rent faktisk har brug for. En storformatprinter er naturligvis et investeringskøb for os, men driftsomkostningerne er lavere end for en standardprinter pga. stordriftsfordelene ved at bruge blækpatroner med større kapacitet. Det gør det lettere at styre de faste omkostninger for skolerne."

Ved at standardisere og kun bruge en Epson løsning til almindelige printere, projektorer og storformatprintere har Andrew Reynolds reduceret driftsomkostningerne og sparer tid, som kan bruges bedre på andre ting. Han konkluderer: "Kvaliteten af alt Epson udstyr, vi bruger, er førsteklasses. Alt udstyret bruges hyppigt på hele skolen. Heldigvis er der yderst sjældent problemer, men når de opstår, træder serviceaftalen hjælpende til, og vi får hurtigt udskiftet på stedet. Det faktum, at servicen og supporten er en del af handlen, er helt fantastisk. Det overbeviste mig om, at vi skulle standardisere til Epson, hvilket sparer rigtig meget tid - og andre it-administratorer inden for uddannelse ved, at tid i vores profession ikke er det, der er mest af."