SHL Group vælger WorkForce Pro WP-4525 DNF

Brugervenligt, omkostningseffektivt valg til gruppens udskrifter

SHL Group vælger WorkForce Pro WP-4525 DNF

SHL Versicherungsmakler blev stiftet i 2000 af partnerne Günther Schwob, Florian Haas og Frank Liepner. I årene derefter voksede virksomheden og har i dag mange afdelinger: SHL Insurance Brokers, SHL Property, SHL Consulting & Management og SHL Credit Insurance Brokers. Gruppen grundlagde desuden den tyske sammenslutning til beskyttelse af bygningfinanciere og det tyske forbund for lejedepositum, som er af særlig interesse for lejere, da det tilbyder et likviditetsbeskyttende alternativ til de lejedepositummer, der kan blive krævet ved leje af kontorlokaler eller private boliger.

Fokuseret viden

Fokus i SHL er ekspertviden om investering, forsikring og ejendom, der kommer til udtryk i dets succes: I dag har gruppen mere end 30 medarbejdere i München, Hamburg og Langensalza.

Virksomhedens kommercielle udvikling og vækst bygger på nogle simple regler. Åbne og ærlige relationer til kunder og hinanden, en samarbejdstilgang til problemer og krav samt et højt motiveret personale danner grundlaget for den succes, som stik imod alle markedstendenser er fortsat med at vokse og udvikle sig for virksomheden. Den filosofi, som SHL Group altid har anvendt, er meget enkel: Hvert eneste råd, der gives, skal være fuldstændig individuelt og passe til kundens krav. For denne gruppe udvikler skræddersyede løsninger og kan derfor garantere hver eneste kunde den bedste service. Og sidst men ikke mindst er de ikke bundet af nogen pengeinstitutter eller forsikringsselskaber.

 

Udskrivningshistorie

Indtil nu har kontoret i München haft en enkelt, højtydende printer i drift til hele teamet.

"Der opstod tydeligvis hurtigt ulemper, som vi ikke var tilstrækkelig opmærksomme på tidligere", forklarer Sebastian Kink, tegningsberettiget for SHL Group. "En enkelt printer til hele teamet betød, at hver person måtte rejse sig op og hente papirarbejde fra printeren og derefter vende tilbage til sin plads. Tidsforbruget var dog ikke det grundlæggende problem. Det var meget mere irriterende for medarbejdere at blive forstyrret af konstant støj i det åbne kontorlandskab fra den endeløse kommen og gåen. Og nu ligger udskrifter ikke længere og flyder eller blandes sammen med andre udskriftsjob. Dette har stor betydning med en samlet udskriftsmængde på ca. 15.000-20.000 sider pr. måned."

 

Inkjetprintere til arbejdsgrupper

I 2012 blev gruppens ledelse enige om at spørge forskellige producenter om en udskrivningsløsning til kontoret. Epsons WorkForce Pro-inkjetprinter til erhvervsbrug blev valgt, fordi den - ud over en uovertruffen lav pris pr. side i forhold til konkurrenterne - meget enkle betjening var den afgørende faktor.

"Ud over alle fordelene ved Epsons printer var der et punkt mere", tilføjer Kink. "Succesen for vores virksomhed er baseret på vores medarbejderes kompetence og engagement. Det er derfor naturligt for os, at de også bør inddrages i indkøb af kontorets udstyr. Mange var utrygge ved den aktuelle debat om støv genereret af laserprintere og følte derfor, at placeringen af laserprintere, så de støder op til skriveborde, var uacceptabel."

Takket være den ændrede udskrivningspolitik, som blev introduceret som et resultat heraf, har SHL Group opnået en pris pr. side på ca. euro 0,01 pr. sort-hvid side og ca. euro 0,04 pr. farveside ved at bruge Epsons WorkForce-printer. Sammen med disse enestående lave omkostninger har dobbeltsidet udskrivning også været af stor betydning for at opnå disse flotte tal. På kontoret i München er der installeret i alt ti WorkForce Pro WP-4525DNF-printere, som arbejdsgrupper på op til fem medarbejdere har adgang til.

På hvert kontor, der beskæftiger sig med forsikring, ejendom og rådgivning, er der ud over daglig udskrivning typisk et behov for præsentationer i høj kvalitet. Til denne anvendelse er WorkForce-printere også ideelle, takket være blækket der gør det legende let at bruge bestrøget papir til fremstilling af professionelle præsentationer. Selv udskrivning i dokumentkvalitet på certificeret papir, f.eks. til garantibeviser, klares problemfrit af Epsons inkjetprintere til erhvervsbrug.
 

Konklusion

"Vi ville købe Epsons printere igen når som helst", sammenfatter Kink. "Mit råd til virksomheder med arbejdsgrupper på vores størrelse ville være at overveje inkjetprintere som en professionel og økonomisk udskrivningsløsning af høj værdi."

Det næste projekt i SHL Group er allerede på trapperne. "Resultatet af denne erfaring giver os stor tiltro til Epson, så vi vil undersøge virksomhedens løsninger til interaktiv projicering", siger Kink.