Rolls-Royce vælger SureColor SC-S70600

ET TOUCH AF SØLV

Rolls-Royce vælger SureColor SC-S70600

Ltd Limited vælger Epsons SureColor SC-S70600 for at opnå betagende, sølvfarvede indendørstryk til Rolls-Royce.

"Stol på, at vi leverer det bedste" er Rolls-Royce's motto, og det har betydning for alt, hvad firmaet gør. Derfor har Rolls-Royce et imponerende, globalt mærke og omdømme for fortræffelighed og for at levere innovative, effektive løsninger til lands, til vands og i luften. Firmaets fokus på kvalitet har indflydelse på ethvert aspekt af forretningen – bl.a. et nyt gæstemodtagelsesområde i afdelingen i Derby i Storbritannien.

Rolls-Royce's afdeling i Derby har mere end 11.000 medarbejdere, hvoraf mange er beskæftiget med at udvikle og producere flymotorer. I dag er der 12.500 Rolls-Royce-motorer i drift verden over, og to tredjedele af alle afgange til fjerne destinationer fra London Heathrow drives af Rolls-Royce-motorer!

Da det nye modtagelsesområde i Rolls-Royce's afdeling i Derby blev designet, ønskede boligindretningvirksomheden tb bennett at afspejle det prestigefyldte Rolls-Royce-mærke. Så de valgte manifestationstrykspecialister fra Ltd Limited i London til at skabe den betagende, sølvfarvede, hvide og blå indendørs væg- og glasgrafik, som de designede til området. Ltd Limited var det perfekte valg til opfyldelse af den krævende Rolls-Royce-beskrivelse takket være det innovative SureColor SC-S70600-bredformatsystem, som udskriver CMYK med glidende overgange i høj kvalitet sammen med metallisk sølv og hvidt med høj uigennemsigtighed.

Ltd Limited trykte designene på klart vinyl og tapet efter stramme specifikationer for dimension og kvalitet i afdelingen i London og monterede trykkene på stedet i Derby. Resultatet er et imponerende og enestående område, som afspejler Rolls-Royce-mærkets store værdi.

Ltd Limited var det første firma i Storbritannien, som investerede i SureColor SC-S70600-bredformatprinteren til 10 farver, der er Epsons første 64 tommer printer med understøttelse af samtidig brug af hvidt og metalfarvet blæk. "Vi valgte denne innovative printer, fordi den giver mulighed for at udskrive farvegrafik af høj kvalitet og sølvfarve og hvidt på en lang række materialer – alt sammen på en maskine og i den samme arbejdsgang", siger direktør Seymour Reeves, Ltd Limited. "Inden vi fik SureColor SC-S70600, skulle vi have brugt flere printere til at fremstille trykkene af høj kvalitet, som ville opfylde Rolls-Royce's meget høje kvalitetskrav".

"Inden hvert projekt – især hvis der anvendes ny teknologi – er der spørgsmål som f.eks.: Hvilken kvalitet er der tale om? Hvad er produktionstiden? Hvordan kommer det til at se ud? SureColor SC-S70600 er især god til alle disse ting", siger Seymour. "Den gør det muligt for os at udskrive i virkelig god kvalitet og med glidende metalfarvede og hvide overgange og en kombination af disse to, effekter vi ikke havde adgang til før. Vi havde meget strenge retningslinjer for, hvad der var påkrævet. Det var et udfordrende projekt, som inkluderede et område på 15 m med et sammenhængende grafikelement, som skulle afstemmes præcist. Enhver dråbe, vi satte op, ethvert tryk, vi satte op, skulle overstige forventningerne for alle de involverede parter. Vi er meget stolte af resultatet, og det glæder mig at kunne sige, at Rolls-Royce og tp bennett elskede det, vi gjorde."

Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du se:

www.epson.dk

www.ltdltd.com

www.tpbennett.com

www.rolls-royce.com