Restaurant Alitalia vælger en lang række Epson produkter

Væg til væg-Epson i den tyske restaurant Alitalia

Restaurant Alitalia vælger en lang række Epson produkter

I dag skal en succesfuld restaurant have mere end fantastiske måltider, god service og følelse af velvære.

Dette skyldes, at virksomhederne i stigende grad inviterer på middag for at informere kunderne om nye produkter og løsninger, da resultaterne bliver meget bedre end i de normale, daglige omgivelser. Intet fremmer goodwill mere end et godt måltid. En lækker saltimbocca kan f.eks. udvides med en produktpræsentation, der bruger livagtige billeder uden flimmer fra en projektor.

 

Fremragende køkken - it-infrastruktur i topkvalitet

Stephan Bittner, der er partner i restaurant Alitalia i Hamborg, kender til denne tilgang i kraft af de år, han arbejdede for en it-uddannelsesvirksomhed. Han udtaler: "Vores klientel består hovedsagelig af virksomhedskunder, der gerne vil bruge vores sted til arrangementer med kunder og medarbejdere. Det stod derfor klart fra starten, at ud over at servere god mad måtte vi også tilbyde en it-infrastruktur i høj kvalitet."

I lang tid blev kvarteret i det centrale Hamborg først og fremmest brugt som fritidsområde; i dag er det et populært område for virksomheder, hvor offentligheden ikke kommer. Er dette et godt sted for en restaurant? "Ja," siger Stephan Bittner, "for hvis vi skal opfylde vore kunders behov, er parkeringspladser til bilerne tilhørende virksomhederne og deres gæster vigtigere end kunder, der lige kommer ind for at købe en pizza på deres vej."

For at sikre en menu i høj kvalitet har han fået assistance fra tre professionelle, italienske kokke, og hvad angår it-udstyr, sætter Stephan fuldstændigt sin lid til Epson, da han stoler fuldt og fast på virksomhedens brede produktudvalg.

Skræddersyet tapetdesign

Tapetet på væggene spiller en stor rolle, når det gælder det indtryk, et lokale efterlader hos betragteren. Da lyst tapet gør lokalet større, og mørke farver gør det mindre, bør nordvendte lokaler have varme, venlige farver, hvorimod sydvendte lokaler bør have tapet i kølige pastelfarver. Hvis lokalet som i en restaurant er stort og delt op i flere sektioner og nicher med fast inventar, kan rummet gøres større ved at bruge det rette tapet.

I Ristorante Alitalia er tapetet udskrevet på en storformatprinter fra Epsons SureColor SC-S-serie - med et mønster de selv har designet. Den vigtigste faktor i forbindelse med valget af printer var udskriftens holdbarhed i tillæg til outputtets og farvernes kvalitet. Farverne bør ikke falme eller tvære ud pga. sol og vand eller berøring fra gæsterne. Et tapet i tiltrækkende design virker inspirerende på kunderne, hvorimod et falmet tapet har den modsatte effekt.

 

Epsons WorkForce à la Carte

Præcis det samme gælder for menuer. En kvalitetsrestaurant som Alitalia ændrer sit udbud og skal derfor have nye menukort hver uge - da vi ved, at man spiser med øjnene. Et menukort skal altid se nyt og indbydende ud. Det skal ikke være plettet eller have falmede farver. Epsons WorkForce Pro-inkjetprinter var perfekt til dette, da blækket - ud over at være smudsafvisende og vandafvisende - også scorer point for farvernes holdbarhed. Så hvis nogen spilder et par dråber Venetian Rocco Rosso på menukortet, løber skriften ikke ud eller bliver ulæselig. Selv vinmærkaterne er trykt med et personligt design. En industriel mærkatpresse, Epsons SurePress L-4033AW, har gjort dette muligt.

 

3LCD-teknologi i harmoni med fusilli

Der afholdes masser af virksomhedsarrangementer i Ristorante Alitalia, hvor der er installeret to af Epsons projektorer i EB-1776W-serien.

"Da vores gæster ofte ønsker at afholde præsentationer, sætter de pris på effektive, præinstallerede it-systemer", forklarer Stephan Bittner. "Da lokalet er temmelig stort, var det vigtigt at sørge for en trådløs tilslutning ud over at sikre høj lysstyrke og naturlige farver til projiceringen."

Dette er ikke noget problem takket være Epson iProjection-applikationen. Dette gør det muligt at vise data fra enhver mobilenhed på projektorerne. Og hvis gæsterne vil have en kopi med sig efter præsentationen, kan Bittner imødekomme dette, da restauranten har Epsons DiscProducer PP-100N, som fremstiller perfekt udskrevne og brændte multimedie-DVD'er, mens gæsterne nyder deres pasta.

 

Epson kvitteringsprinter

Hver kassekvittering viser service og pris side om side for både kunde og virksomhed. For at kunne opfylde denne funktion skal den være pålidelig med en tydelig visning i høj kvalitet. Og den udskriver også kvitteringer i høj kvalitet. Epson har været førende på markedet for kvitteringsprintere i mange år, og Ristorante Alitalia har tillid til denne ekspertise. Desuden er Epsons TM-T88V-kvitteringsprinter meget økonomisk. Den har f.eks. en særlig funktion, der automatisk optimerer linjehøjden på hver kvittering med det formål at spare papir. Printerne er også ENERGY STAR-godkendt.

"Gennem års brug af Epson produkter i min uddannelsesvirksomhed er vi overbeviste om løsningernes kvalitet, og derfor har vi ingen problemer med at forlade os fuldstændig på Epsons produkter. Hvis du ser dig omkring i vores restaurant, kan du let se, hvor varieret og vidtrækkende Epsons udvalg er."