Josif Pančić skolen gør god brug af Epson projektorer

Brug af Epson installationsprojektorer i undervisningen

Alle klasseværelser på Josif Pančić skolen har en computer. Projektorer bruges mere og mere i undervisningen, så det bliver lettere at undervise og engagere eleverne. Skolen havde brug for en løsning, der lever op til de internationale standarder for uddannelsesaktiviteter og giver eleverne en optimal læringsoplevelse.

Projektorer er blevet en del af ethvert moderne klasseværelse

Tilgangen til undervisning har ændret sig i takt med de teknologiske fremskridt. Enheder som projektorer er nyttige for både elever og lærere. Det var ikke nogen nem opgave at udstyre en hel skole med projektorer, så Epsons installationsprojektorer var et åbenlyst valg pga. den overkommelige pris og gode kvalitet. "Grunden til, at vi valgte Epson, var en kombination af god kvalitet og god pris," siger Milan Bajić, rektor på Josif Pančić skolen. "Vi bruger Epson EB-595Wi og EB-695Wi projektorer. I praksis har de vist sig at være bedre end projektorer fra konkurrenterne," tilføjer Milan. "Disse enheders ensartethed er også meget vigtig i en institution som vores. Både af hensyn til vedligeholdelse og oplæring af vores personale, og for at sikre en standardiseret kvalitet af undervisningsaktiviteterne."

Epson kvalitet giver bedre indlæring

Da der er mange elever i klasserne, er den høje kvalitet af letlæseligt indhold afgørende. Brugervenligheden er også en yderst vigtig faktor - "lærerne er meget tilfredse", konkluderer rektor Bajić. Den kvalitet, som Epson tilbyder, har forbedret vores undervisning. "Med Epson projektorer er billedet tydeligere og mere klart, fordi de har stærkere lamper. Vi behøver ikke dæmpe loftsbelysningen i lokalet, trække gardinerne for eller flytte eleverne fra et hjørne af lokalet til et andet. Vi fik præcis det, vi havde brug for."

En pålidelig enhed til en overkommelig pris

"Vi ledte efter en god, pålidelig undervisningsenhed til en rimelig pris. Og vi fik alt det, vi ønskede. Vi har ingen problemer med service, men hvis vi skulle få brug for det, er vi sikre på, at det også vil blive løst hurtigt," siger rektor Bajić. Josif Pančić skolen har 18 projektorer, og de har planer om at udstyre alle lokaler, ikke bare klasselokaler, med Epson projektorer i fremtiden. Både eleverne og undervisningspersonalet er rigtig godt tilfredse med Epson projektorerne, og undervisningskvaliteten er nu oppe på en standard, der let følger internationale tendenser.