Lasertryk.dk

Endelig kan vi printe på tekstil!

Jagten kan slutte for Danmarks største digitale printvirksomhed. Lasertryk.dk har fundet printeren, der rent faktisk kan printe på f.eks. T-shirts, i høj kvalitet og til en pris, der er konkurrencedygtig.

Man har talt om print på tekstil i mange år, men først nu har århusianske Lasertryk.dk fundet en printer, der kan printe på tekstiler, ensartet, i høj kvalitet og i løbende produktion.

"Ved at kunne printe fremfor traditionelt at trykke T-shirts bliver vi på en gang meget mere fleksible, og vi kan nu levere væsentligt hurtigere end før. Tidligere var det forholdsvist dyrt at producere et lille antal T-shirts, fordi der er store opstartsomkostninger i den traditionelle trykkeproces. Nu kan vi printe, vi kan gøre det hurtigt, og prisen er konkurrencedygtig også ved print af en enkelt T-shirt", fremhæver produktionschef, Svend Brandt, Lasertryk.dk.

Lasertryk.dk hører til blandt de allerstørste danske trykkerivirksomheder og modtager typisk ordrer fra både virksomheder og privatpersoner via nettet. Kundens bestilling skal derfor kunne gå i produktion omgående.

Fokus på kvalitet og miljø

"Vi oplever et konkurrencepres ikke bare på prisen men også på kvaliteten. Derfor betyder det meget for os, at Epsons estimat på blæk og forbrug holder, og det ser det klart ud til at gøre. I Lasertryk.dk er vi Svanemærket, derfor er det ikke ligegyldigt for os, hvilken type blæk og hvilken type maskine vi bruger - det har også spillet en væsentlig betydning for vores beslutning", påpeger Svend Brandt.

Lasertryk.dk har investeret i to SureColor SC-F2000, der kan printe på både T-shirts, tasker og andre tekstilprodukter. Faktisk kan printeren udskrive på materialer1, der er helt op til 25 mm tykke. Det udskrevne område er blødt, derfor er T-shirtsene stadig bløde og behagelige at have på efter print. Med to printere - og tilførende pre-treat-maskiner - er der opgaver nok til, at Lasertryk.dk kan beskæftige en mand, der udelukkende tager sig af tekstilprint.

Masser af opgaver

"Der er opgaver nok. Med denne løsning kan vi indsource nogle af de opgaver, vi tidligere fik produceret andre steder, nu kan vi selv sikre kvaliteten og produktionen. Vi rammer også et marked, hvor vi kan levere ekstremt hurtigt og med en meget høj kvalitet, som man ellers ikke ser i markedet. Så vi synes, vi har grund til at have ambitiøse forventninger til markedet", siger Svend Brandt.

For at gøre det let for kunderne at beregne prisen på T-shirts har Lasertryk.dk lanceret en online prisberegner, hvor kunden kan regne prisen med det samme. Prisberegneren justerer automatisk prisen efter, hvor lang tid det der skal printes, og efter hvor meget blæk opgaven sandsynligvis bruger.

SureColor SC-F2000 (4C)
Du kan nu udskrive direkte på stof takket være SureColor SC-F2000's nye blæk, designsoftware og printhoved. Med lave samlede ejeromkostninger er den pålidelig og produktiv, og den er ideel til udskrivning direkte på T-shirts og tasker. Med dens UltraChrome DG-blæk og nye software giver denne stofprinter dig mulighed for hurtigt at begynde at tjene penge.

Høj kvalitet
Dens ene plade gør det nemt at udskrive på stof, og dens højde er justerbar, så det er muligt at opnå præcise resultater på stof, der er op til 25 mm tykt. Det udskrevne område på stof er blødt, hvilket gør T-shirts behagelige og holdbare. Udstyret med Epsons MicroPiezo TFP-printhoved med en opløsning på op til 1440 x 1440 dpi, så der opnås nøjagtig punktform og placering, fremstiller dens brede farvespektrum levende farver og regelmæssige overgange.
Høje udskrivningshastigheder
Denne DTG-printer kan udskrive en enkelt T-shirt på 27 sekunder1, hvilket gør produktion hurtig og nem.
UltraChrome DG-blæk
Epsons UltraChrome DG-blæk leveres i patroner med 250 eller 600 ml, det er ideelt til udskrivning på mørkt stof, da det hvide blæk er robust og modstandsdygtigt over for krakelering. Den hvide blæk cirkuleres i systemet for at reducere tilstopning.
Fleksibel
SC-F2000 udskriver på et bredt sortiment af medier og på en række tekstiler og leveres med designsoftware, så det er nemt at fremstille tilpassede T-shirts.
Miljøvenlig
Epsons UltraChrome DG-blæk er blevet tildelt en delcertificering fra Oeko-Tex® Standard 1002.
Tilbehør
Stort udvalg af printplader

For yderligere information kontakt: info@grafion.net eller på telefon +45 7027 2320.

1 Materialer, der er 100 % bomuld samt 50 % bomuld/50 % polyester afhængig af kvaliteten