Clio Online præsenterer på Epsons mindboard

Det interaktive mindboard fra Epson og NSF skaber involverende undervisning

I samarbejde med Nordisk Skoletavle Fabrik har Epson udviklet et interaktivt mindboard: En stor, interaktiv tavle med en påmonteret short throw projektor, der har en inddragende effekt. Automatisk opsætning og kalibrering, flere brugere, valgfrie overflader, høj reaktionshastighed og direkte adgang til øjeblikkelige kommentarer - mindboardet er perfekt konstrueret til undervisning, præsentationer og projektarbejde. Danmarks største digitale undervisningsforlag Clio Online, som udvikler digitale læremidler til skoler landet over, har valgt at bruge mindboardet til præsentationer af deres online læringsportaler.

En perfekt løsning

EB-475Wi er en interaktiv Epson projektor. Den kan monteres på væggen, i loftet, på skrivebordet – og kan gøre enhver plan overflade til en interaktiv tavle. I samspil med den skrivbare overflade, som projektoren monteres på, bliver resultatet et såkaldt "mindboard", som muliggør ændringer og rettelser i dokumenter i forbindelse med samarbejde og dialog. Clio Online har brugt mindboardet til fremvisning af deres software: "Vi har været super glade for at kunne demonstrere vores portaler på Epsons mindboard, fordi det bare virker. Det er let at gennemgå indholdet, og det hæver præsentationsværdien", fortæller Rune Larsen fra Clio Online og fortsætter: ”Det har været let at sætte mindboardet op og komme i gang med præsentationerne. Vi glæder os til at nå ud til endnu flere med den nye teknik.”

Undervisning skal være sjovt

Tanken bag mindboardet er, at undervisningen skal være sjov og involverende for eleven og nem og engagerende for læren. Dette går godt i tråd med Clio Onlines grundtanke, som er, at deres unikke produkter skal være med til at gøre hvert fag til elevernes yndlingsfag.
"Her i Epson er vi glade for – og stolte af – samarbejdet, fordi Clio Online er en af de mest populære spillere på markedet inden for udvikling af software til undervisning. Samarbejdet er med til at understøtte, at en af de vigtigste retninger for Epsons løsninger er uddannelses-sektoren", afslutter landechef i Epson Danmark, Peter Ravnhøj.