"Vidunderligt blomstrende!" - Epsons hjemmeindretning vises på FESPA

På Epsons stand (K35, hal 7) får FESPA besøgende muligheden for at se designideer blive levende til skabelse af enestående miljøer til hjemmet og arbejdspladsen. I samarbejde med Blooming Bryony Designs (www.bloomingbryonydesigns.com) viser Epson innovative ideer til indendørsdekoration med det smukke Blooming Bryony "Kolibri" design printet på lampeskærme, gardiner, tapet, glasfilm, borde og stole.

De unikke interiørs og artikler til hjemmet bliver printet på en bred vifte af materialer, så som polyester og bomuldstekstiler, Epson medier og transparente film, ved brug af Epsons seneste serie af SureColor dye sublimation, direct-to-garment, solvente og vandbaserede printere.

Epsons Design-A-Day demo lover også at give designinspiration under hele showet. Et anderledes tekstildesign bliver printet på standen hver dag for at vise Epson teknologiernes muligheder og de levende farver og dybe sorte, som kan opnås. Kom i det kreative hjørne - kom og se Epsons produkter og løsninger i brug og hent nogle prøver.

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.
http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.
http://www.epson.eu