Vi bør ikke nøjes med nødkontorer

Vi bør ikke nøjes med nødkontorer

Vi bør ikke nøjes med nødkontorer

Som de fleste har jeg arbejdet hjemmefra i mere end et år nu. Det har helt sikkert sine fordele: fem sekunders pendling, hjemmets komfort lige ved hånden, ekstra tid at tilbringe sammen med min familie.

 

Faktisk gennemførte vi for nylig en undersøgelse blandt 1.000 af vores kunder i hele Europa, og den afslørede, at en ud af tyve personer har indrømmet, at de har taget en lur i arbejdstiden, hvilket har bragt en afslappende frokostpause til nye højder. Jeg er sikker på, at ingen af dem var Epson medarbejdere.

 

Bortset fra det med luren; hvis du havde fortalt mig i starten af pandemien, at jeg stadig ville arbejde på mit hjemmekontor et år senere, ville jeg have tænkt mere over det fra starten.

 

Vores nylige undersøgelse viser, at medarbejdere har arbejdet under knap så ideelle forhold under nedlukningen. Mere end halvdelen indrømmer, at de arbejder på andre overflader end et skrivebord. I mellemtiden siger 55 %, at de har indrettet sig i ukonventionelle områder i hjemmet såsom gange, badeværelser og haver. Da kontorer kun forventedes at være lukkede i et par uger eller måneder, kunne det have været i orden, måske endda spændende og nyt. Men det kan ikke fortsætte.

 

Der er måske ikke så meget, der kan gøres for at forhindre dørklokker, der afbryder møder, katte, der går over tastaturer eller for at ramme den helt rigtige temperatur. Der kan dog tænkes mere over, hvordan vi kan sikre, at vores hjemmekontor er opdateret, især hvis du overvejer at arbejde hjemmefra i en vis grad, efter pandemien slutter.

 

På kontoret ville du aldrig arbejde på en hård køkkenstol eller med et strygebræt som skrivebord, så hvorfor skulle du derhjemme? Nødløsninger kan føre til fysisk ubehag såsom rygsmerter eller overanstrengte øjne. De kan også gøre det sværere at udføre et godt stykke arbejde.

 

Dette omfatter ikke at have det rigtige udstyr til at udføre dit arbejde korrekt. Hvis dokumenter skal udskrives eller scannes, så skal dokumenter udskrives eller scannes. Du kan klare det, men det er noget sjusk, og det giver ikke det samme resultat. Næsten alle kontorer forsyner medarbejdere med denne teknologi, så vores hjemmekontorer skal holdes på samme niveau.

 

I løbet af pandemien har vi arbejdet på at hjælpe hjemmearbejdere med at finde permanente og praktiske løsninger på nogle af disse problemer.

 

Først har vi EcoTank. Dette er printere med store blækbeholdere, som du fylder med blækflasker i stedet for patroner. Fra starten er der nok blæk til at udskrive op til 14.000 sider1, hvilket sparer penge og tid, da der ikke er behov for at skifte blækpatroner ofte. Opsætningen er enkel, der er ingen griseri ved påfyldning, og pålideligheden er i top med kvalitetsudskrivning af side efter side

 

Og så er der ReadyPrint, vores abonnementsudskrivningsservice til modeller til forbrugspatronprintere og EcoTank-printere, som giver dig mulighed for at have den rigtige mængde blæk, præcis når du har brug for det. Den overvåger blækniveauer og leverer ny blæk til din dør, når du er ved at løbe tør, hvilket betyder, at du aldrig har for lidt eller for meget blæk på lager. Dette hjælper med at undgå midlertidige løsninger og giver medarbejderne mulighed for at være mest muligt effektive.

 

I takt med at mange kigger på en blanding af arbejde i hjemmet og på kontoret fremover, er tiden nu inde til at gøre nødløsninger til noget, der hører fortiden til. I en begrænset periode kunne vi leve med det, men når vi træder ind i en verden efter COVID, skal vi alle forberede os på fremtiden.

 

SLUT

Denne blog er en del af en serie af redaktionelt og socialt medieindhold, der er lavet af Epson, og som udforsker vaner og holdninger hos personer, der arbejder hjemmefra i Europa under pandemien. Den er baseret på resultaterne af undersøgelser udført af Epson i januar og februar 2021. 1.000 Epson printerejere, der arbejdede hjemmefra, blev spurgt i 11 lande (Italien, Storbritannien, Spanien, Frankrig, Tyskland, Holland, Belgien, Sverige, Finland, Norge, Danmark). Andet indhold kan findes på vores hjemmeside og på vores sociale mediekanaler

(1) De anførte kapaciteter er beregnet på grundlag af Epsons originale metodik fra udskriftssimulering af testmønstre, som angivet i ISO/IEC 24712 eller 29103. De anførte kapaciteter er IKKE baseret på ISO/IEC 24711 eller 20102. De anførte kapaciteter kan variere i forhold til de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperaturen. Under den indledende printerinstallation bruges en vis mængde blæk til opfyldning af printhoveddyserne. Det er grunden til, at ydeevnen for det første, medfølgende sæt vil være lavere.