Verdens letteste smart glasses, Epsons Moverio BT-300 er nu udstyret til at imødekomme Drone Piloting krav

Droneentusiaster ser på Epsons Moverio BT-300 som valget for smart eyewear til

Verdens letteste smart glasses, Epsons Moverio BT-300 er nu udstyret til at imødekomme Drone Piloting krav

Epson har annonceret sine prisvindende Moverio BT-300 smart eyewear, som for tiden er de letteste, binokulære, gennemsigtige Augmented Reality briller på markedet. Brillerne er nu blevet specielt tilpassede til at imødekomme krav fra dronepiloter og fotografer, som optager film fra luften. Brillerne leveres fra januar 2017.

BT-300 er kompatible med DJI’s GO app, som giver droneentusiaster nemt udsyn og kontrol over deres UAV'er. Ud over dette leveres BT-300 nu med muligheden for at købe mørkelægning, som er designet til at hjælpe dronepiloter til klart udsyn til deres droner også i sollys. Muligheden for mørkelægning er specielt god til optagelser fra luften. En yderligere mulighed omfatter adgang til tredjeparts specielt designede "klips", som sikkert fastgør BT-300 controlleren til dronens fjernbetjening.

"Moverio BT-300 er blevet tilpasset til at gøre droneflyvning og optagelse af film og billeder mere sikker og vil hjælpe brugerne til at blive inden for lovens rammer,” udtaler Michael Perry, direktør for strategiske partnerskaber, DJI. “Ved at bruge GO app'en med Moverio briller bliver dronepiloter i stand til at se krystalklare, gennemsigtige førstepersons billeder (FPV) fra dronens kamera samtidig med vedligeholdelse af almindeligt udsyn til dronen. DJI GO app'en er kompatibel med DJI Phantom, Inspire og Mavic seriens dronemodeller såvel som Osmo håndholdte ophæng og kamera.”

Valerie Riffaud-Cangelosi, Epson EMEA, Head of New Market Development, siger: "BT-300 er kompatible med DJI GO app'en, som kan uploades fra Moverio Apps Market. Yderligere muligheder så som mørkelægning er designet til at hjælpe dronepiloter med at fastholde visuel kontakt med deres droner. Dette er en vigtig faktor i forhold til regulativer og pilotoplevelser, fordi det hjælper piloterne til at koncentrere sig om opgaverne, samtidig med at de aldrig mister øjenkontakt med deres drone, og det betyder, at de hurtigt kan tage beslutninger."

Moverio BT-300 leveres med Epsons enestående siliconebaserede Si-OLED (organisk lysledende diode) digitale displayteknologi. Enheden er de letteste, binokulære, gennemsigtige smart glasses på markedet og er 73 % lettere end den originale Moverio, som blev lanceret i 2011, hvilket sætter nye standarder for Augmented Reality smart eyewear.

Med lancering af førstegenerations smart glasses i 2011 repræsenterer Moverio BT-300 verdens letteste, binokulære, gennemsigtige smart glasses med et OLED display. Ved at kombinere banebrydende, siliconebaseret Si-OLED digital displayteknologi og Android OS 5.1 giver Moverio BT-300 mulighed for ægte transparent, mobil AR oplevelse. Den Nordamerikanske version af BT-300 kan leveres fra første kvartal af 2017. For komplet produktoversigt for Moverio BT-300 se venligst følgende link

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 91 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.
http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.
http://www.epson.eu