Ultrakompakt scanning i høj kvalitet lige ved hånden

Registrer, gem og del dine billeder og dokumenter ved hjælp af den nye, smarte Perfection V39.

Ultrakompakt scanning i høj kvalitet lige ved hånden

Denne 4800 dpi skrivebordsscanner tager sig flot ud derhjemme og på kontoret. Den har desuden brugervenlige funktioner og software, så du hurtigt opnår resultater af høj kvalitet. Takket være den indbyggede fod kan du bruge scanneren lodret og derved spare plads.

V39’s elegante, kompakte design gør, at den ikke kræver meget værdifuld plads på skrivebordet. Den indbyggede fod gør det muligt at skifte ubesværet mellem vandret og lodret scanningsposition uden behov for at finde ekstra skrivebordsplads til endnu et stativ. V39 tilsluttes og får strøm via et enkelt mikro-USB-kabel, hvorfor der ikke er behov for en strømadapter fra netforsyningen eller andre besværlige kabler, der giver rod på skrivebordet.

Et fuldt aftageligt låg gør V39 ideel til nem scanning af tykke bøger, fotoalbum og andre tunge emner. Det er også muligt at scanne fotos og billeder, der er større end A4, ved hjælp af den intelligente Scan 'n' Stitch-software. Du scanner ganske enkelt originaldokumentet i A4-sektioner, f.eks. et stort panoramabillede eller -dokument, og derefter bruger du softwaren til at rotere og justere billederne efter behov, inden det hele lægges sammen igen, uden at samlingerne kan ses.

Når du har redigeret dine billeder og dokumenter, kan du også bruge V39 til nemt at gemme og dele dem. Du kan scanne direkte til Cloud-lagertjenester såsom SugarSync og Evernote, så du får adgang til dine billeder fra internetaktiverede tjenester. Du kan også nemt dele dine fotos med familie og venner ved scanning direkte til Facebook og Picasa.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Denne nye model er ideel til brugere, der er på udkig efter en scanner af høj kvalitet, som er brugervenlig, ultrakompakt og stilfuld, og der som noget ekstra har den intelligente Scan 'n' Stitch-software. Ud over at kunne scanne dokumenter og fotos derhjemme kan brugere i virksomhederne benytte V39 til scanning i små mængder, f.eks. scanning af forretningsdokumenter, billeder, id'er m.m."

V39 er perfekt til hurtige scanninger i høj kvalitet af fotos og dokumenter. ReadyScan LED-teknologien gør, at der ikke er nogen opvarmningstid, så du skal ikke stå og vente på, at scanningen begynder. Den har også fire hurtigstartknapper, så betjeningen sker nemt og ubesværet. Scan, kopiér og del dine scanninger, eller konverter dine scannede dokumenter til PDF'er med flere sider, der kan søges i, ved blot at trykke på en knap. Du kan også tildele tilpassede scanningsjobs til alle fire knapper, så almindelige, hyppige scanningsopgaver udføres hurtigere.

Med V39 kan du sikre dig, at dine fotos altid ser optimale ud takket være Epson Easy Photo Fix-softwaren. Denne hjælper dig med at forbedre billedkvaliteten ved at fjerne støv, gendanne falmede farver og korrigere baggrundsbelysningen. Scanneren har også tekst- og dokumentforbedringsfunktioner, der får teksten til af fremtræde skarpere eller fjerner farver og uønsket "gennemblødning" fra dobbeltsidede dokumenter.

Perfection V39 leveres fra februar 2015.

Nøglefunktioner:  

V39
Spar plads på skrivebordet takket være den indbyggede fod til lodret scanning
Strøm og tilslutning via et enkelt mikro-USB-kabel
Scanning i høj opløsning (4800 dpi) af dokumenter og fotos
Del og gem fotos online ved hjælp af Epson Easy Photo Scan-software
Fire et-tryks knapper til nem betjening
Aftageligt låg til scanning af tykke bøger og fotoalbum
Scan dokumenter, der er større end A4, med ArcSoft Scan 'n' Stitch Deluxe-software (kun Windows)
Konverter scannede dokumenter til Word- og Excel-filer samt til PDF-filer med flere sider, der kan søges i (kun Windows)
Scan direkte til Cloud-lagring ved hjælp af Epson Document Capture (Mac)/Document Capture Pro-software (Windows)
ReadyScan LED-teknologi til øjeblikkelig scanning uden opvarmningstid
Gør kvaliteten af dine scannede fotos endnu bedre ved hjælp af Epson Easy Photo Fix
Funktioner til tekst-/dokumentforbedring

For yderligere information kontaktChristina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark

E-mail:

christina.moss@epson.eu. Mobil: 23 44 84 04. Kontor: 44 50 85 85.

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.
http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.
http://www.epson.eu