Udvidet virkelighed indtager centrum af scenen på Mobile World Congress 2014

Epson slår sig sammen med ledende softwarefirmaer for at vise forretningsfordelene ved udvidet virkelighed og smart glasses

Udvidet virkelighed indtager centrum af scenen på Mobile World Congress 2014

Februar 2014 – Efter at have annonceret de nye Moverio smart glasses på CES tidligere på året har Epson meddelt, at de går sammen med et antal teknologipartnere på Mobile World Congress (MWC) 2014 for at vise mulighederne af den enestående, binokulære, gennemsigtige enhed.

Selv om Epson er mere kendt for printere og projektorer, er Epson et af de første firmaer, som annoncerer fuldtfunktionerende, håndfrie, gennemsigtige smart glasses. Ved at udnytte firmaets markedsledende projektorteknologi bringer Moverio BT-200 udvidet virkelighed (AR) til live og præsenterer nye muligheder til virksomheder og forbrugere i forhold til, hvordan man modtager information, sælger varer og meget mere.

I øjeblikket er Epson i forhandlinger med et antal softwareudviklere om at skabe revolutionerende, nye applikationer til både virksomheder og slutbrugere forud for Epsons leveringsmulighed i maj. Med en forventning på mere end 72.000 besøgende i Barcelona ser Epson MWC som det perfekte sted at fremvise fordelene ved Moverios AR-baserede applikationer til forretningsverdenen.

På MWC præsenterer adskillige softwarefirmaer applikationer, de har skabt ved hjælp af Moverios revolutionerende teknologi. APX Labs, Information Service International Dentsu, Metaio, Scope AR, Wikitude og Wipro er bare nogle af de firmaer, som bruger Epsons enhed til at fremhæve næstegenerationsløsninger til de besøgende.

APX Labs, som deler stand med SK Telecom (hal 3, stand J30), har udviklet virksomhedsapplikationer til smart glasses i mere end 3 år. Softwarefirmaet har udviklet en applikation, som integrerer SK Telecoms indendørs positionssystemer i Epsons smart glasses for at føle en brugers nærvær i et antal forskellige zoner, som er dækket af Bluetooth beacons. På MWC er det muligt for de besøgende at prøve Moverio, som viser interaktivt indhold på en selv-guided tur på SK Telecoms stand. 

Jay Kim, chefteknologileder på APX Labs, kommenterer: “Vores Skylight smart glasses softwareplatform kan straks tilpasses enhver kunde- eller virksomhedsapplikation, lige fra museer til fremstilling, hvor indendørspositionering er den manglende brik til at levere samtidsindhold. Moverio hjælper os med at bringe smart glasses applikationer til det næste niveau, det er virkelig en spændende tid at være softwareudvikler.”

Information Service International Dentsu (hal 8.1, stand I18), en ledende Japansk-baseret softwareudvikler, præsenterer en ny applikation, som firmaet har udviklet baseret på det populære Japanese Idol. Med brug af det meste af Moverios teknologi har firmaet skabt et AR teater, hvor brugerne kan optræde foran et virtuelt publikum.

Andetsteds, demonstrerer Metaio (hal 8.1, stand G47), som er verdensledende i AR research og teknologi, hvordan Moverio kan bruges til håndfrie vedligeholdelses- og serviceapplikationer, både for forbrugere og virksomhedsansatte. Den enestående applikation bruger Epsons teknologi til at indkopiere real-time instruktioner på objekter og komponenter for at strømline træning og informationsdeling.

Scope AR (hal 3, stand E10), et firma som leverer avancerede AR træningsløsninger, fremviser en applikation, som firmaet har skabt til at simplificerer ukendte opgaver. Ved at bruge Moverio smart glasses giver Scope AR's løsning visuel og stemmedrevet vejledning i at demonstrere en dynamisk gennemgang for opkobling af et hjemmeunderholdningssystem.

Wikitude (hal 8.1, stand B61), pioner i mobil AR teknologi, fremviser to spændende Moverio applikationer på MWC. Wikitude Planets er en opslugende, undervisningsoplevelse, som tillader brugerne, som bærer Moverio smart glasses, at se ind i himlen og se solsystemet med alle dets planeter i bevægelse. Ud over dette præsenterer firmaet en applikation, som viser, hvordan AR kan hjælpe virksomheder med at sælge deres produkter, uden aktuelt at have produktet på lager.

Wipro Ltd. (hal 7, stand C21), en ledende, global konsulent, informationsteknologi og ingeniørservice udbyder, fremviser en WebRTC/RCS-baseret tilstædeværelses- og kommunikationsløsning. Løsningsarkitekturen indebærer bærbarhed for en gnidningsfri AR oplevelse, som vises ved hjælp af Moverios enestående teknologi.

Narayan Shenoy, general manager, forbrugerelektronik, medie og serviceudbyder, luftfart og forsvar og mobile enheder, product engineering services, Wipro, siger: “Epsons smart glasses giver os mulighed for at skabe et stort antal applikationer til forskellige markeder. Vores nye løsning bruger Moverios teknologi til at yde simpel og omkostningseffektiv vedligeholdelse af produkter, som anvendes ude i markedet. Produkteksperter og vedligeholdelsespersonale kan på afstand opkoble og samarbejde i real time for hurtigt at identificere problemer. Med hurtigere og mere præcis løsning kan kunderne reducere nedetid betydeligt.” 

Valerie Riffaud-Cangelosi, senior manager hos Epson Europe, tilføjer: “Vi tror på, at Moverio har potentialet til at tilbyde mere end nogen tablet eller smart-enhed kan når det kommer til AR. Teknologi har det med at ændre måden, virksomheder arbejder på, og det er spændende for os med mulighederne, som vores enhed kan tilbyde virksomheder fra mange forskellige sektorer.

På MWC viser vores teknologipartnere nogle revolutionerende applikationer, som sætter virksomheder i stand til at bruge AR til forbedring af produktivitet og salg, samtidig med at kunder hjælpes med at optage information hurtigere og nemmere end nogen sinde før. Vi tror på, det er fremtiden for virksomheder, og vi ser frem til at se, hvordan de besøgende på MWC reagerer på Moverio.”

Med levering fra maj 2014 bliver enheden en af de mest prisoverkommelige smart glasses på markedet med pris fra Euro 699/£ 569.

Mobile World Congress finder sted på Fira Gran Via i Barcelona, Spanien, fra 24.-27. februar 2014. For mere information om Moverio BT-200 se venligst

www.epson.eu/moverio

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk
 

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 72.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.655 ansatte i regnskabsåret 2012 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com

Miljøvision 2050
http://eco.epson.com