Trådløs, bærbar kvitteringsudskrivning og mærkning

Epson TM-P60II og Epson TM-P60II Peeler hjælper virksomheder med at levere hurtigere og mere effektiv kundeservice

Trådløs, bærbar kvitteringsudskrivning og mærkning

København, den 23. januar 2013 – Epson, Europas førende POS-producent [1], lancerer to nye trådløse, bærbare printere fra deres TM Intelligent-sortiment – Epson TM-P60II og Epson TM-P60II Peeler. Begge modeller er udstyret med Epsons ePOS-Print-teknologi, så der opnås fleksibel, brugervenlig, "bærbar" udskrivning, og de er designet til at hjælpe detailhandels- og servicevirksomheder med at levere hurtigere, mere effektiv kundeservice.

Med Epson ePOS-Print-teknologi kan brugerne udskrive kvitteringer, billetter, kuponer og mærkater næsten overalt, direkte fra tablet-pc'er og andre mobile enheder [2]. Dette kan gøres med enhver webbrowser, som understøtter HTML5, uden brug af pc'er, servere eller drivere og kan nemt integreres i nuværende it-systemer.

Epson TM-P60II er en bærbar kvitteringsprinter, der giver virksomheder mulighed for at udskrive kvitteringer og billetter på salgsstedet samt i baglokale- og køkkenmiljøer.

Epson TM-P60II Peeler er en bærbar mærkatprinter, ideel til POS, hyldemærkning og produktmærkning. Dette giver virksomheder mulighed for hurtigt og nemt at oprette mærkater på salgsstedet eller i lagerlokaler.

Desuden betyder høje udskrivningshastigheder på op til 100 mm/sek., at virksomheder kan betjene kunder hurtigt og uden forsinkelser. Påfyldning af papir via indfaldssystem gør det også nemmere at udskifte kvitterings- og mærkatpapir.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Vi har designet disse printere for at støtte travle detailhandels- og servicemiljøer og udvider dermed vores sortiment af printere til disse markeder. Brugerne kan ikke kun udskrive trådløst, batterilevetiden er også meget lang – op til 46 timer i Bluetooth-tilstand. Med opladeren, som købes separat, kan der oplades op til fire batterier samtidig, så der altid er en backup til flere printere ved hånden".

Epson TM-P60II leveres fra februar 2013. Epson TM-P60II Peeler leveres fra april 2013.

NøglefunktionerTM-P60IITM-P60II Peeler
Håndholdt, trådløs, bærbar termisk printerKun kvitteringerKun mærkater
Udskriver direkte fra mobilenheder2 – ingen behov for drivere
Kompatibel med XML-kommandoer fra webapplikationer2
USB-port plus IEEE802.11 a/b/g/n eller Bluetooth-interface
Hurtig udskrivning på op til 100 mm/sek.
Papirpåfyldning ved hjælp af indfaldssystem
Kompakt, robust kabinet
Batteri varer i op til 46 timer i Bluetooth-tilstand
Oplader til op til fire batterier kan tilkøbes
Funktion til fjernelse af bagbeklædning på mærkater-


[1] Kilde: Futuresource Consulting 2010

[2] ePOS-Print kun tilgængelig i WLAN-tilstand

For yderligere information kontakt

Epson:

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications
E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile:  +45 5011 0000

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: 4450 8585

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 81.000 medarbejdere i 97 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.594 ansatte i regnskabsåret 2010 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com