Tomas Blomberg ny Pan-Nordic Account Manager hos Epson

Tomas Blomberg ny Pan-Nordic Account Manager hos Epson

September 2013 –Epson styrker sin organisation inden for B2B med Tomas Blomberg som ny Pan-Nordic Account Manager. Med hjælp fra ressourcer i Sverige, Finland, Norge og Danmark er det hans opgave at videreudvikle Epsons salg inden for SD ”System Devices”, det vil sige kvitterings-, etikette-, kuponprintere m.m.

”Vi har mange produkter, som er i fremgang inden for dette produktområde. Med hjælp fra Tomas’ erfaringer og kendskab til området kan vi finde de rette samarbejdspartnere til at tage et stort skridt fremad og samtidig imødekomme kundernes behov. Vores produkter har stor kapacitet, og vi styrker nu vores tilstedeværelse på det nordiske marked”, siger Richard Robertsson, regionschef for Epson i Norden og Benelux.

Tomas kommer senest fra forhandleren Trivec, som er en af de største aktører inden for kassesystemer i restaurationsbranchen. Han har en solid baggrund på dette område rettet mod dagligvarehandlen og restauranter.

”Jeg ser virkelig frem til at arbejde med Epsons produkter inden for dette område. Det er et stærkt brand med produkter, som står for kvalitet, pålidelighed og miljøomtanke. Jeg er også imponeret over de smarte, innovative løsninger, som implementeres i produkterne, til lave ejeromkostninger for kunderne. Det, ved jeg, er et vinderkoncept, som jeg vil gøre mit til at formidle og udvikle på nordisk basis”, siger Tomas Blomberg.

Tomas tiltrådte sin stilling den 2. september og kan kontaktes på telefon: +46 08-444 38 83 eller på e-mail: tomas.blomberg@epson.eu.

For yderligere information kontakt

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications
E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile: +45 5011 0000

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu/ Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjetprintere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger over hele verden og leverer kundeværdi baseret på kompakte, energibesparende teknologier sammen med højpræcisionsteknologier på markeder, der spænder fra virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japansk baserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 68.000 medarbejdere i 96 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, som gruppen driver virksomhed i. http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., der er baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.727 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.540 millioner euro i regnskabsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050
http://eco.epson.com/