TM-m30: Epsons adgang til POS-udskrivning fra tablet-pc'er

TM-m30: Epsons adgang til POS-udskrivning fra tablet-pc'er

September 2015 - Epson lancerer TM-m30 med fokus på mobile tilslutningsmuligheder og et mindre pladsbehov, hvilket gør denne kompakte kvitteringsprinter ideel til tablet-POS-miljøer som f.eks. servicevirksomheder og specialbutikker i detailbranchen. Dens design gør den ideel til kunder, som ønsker at flytte til et tablet-POS-system, herunder kunder som i øjeblikket bruger PC-POS. Som en af de mindste stationære POS-printere i verden er den let at placere hvor som helst.

Med en berøring af en NFC-aktiveret mobil enhed eller tablet på TM-m30-printeren er det let at knytte de to enheder til hinanden til udskrivning. ePOS-udskrivning, printerens indbyggede intelligens, som kommunikerer med webapplikationer, giver mulighed for direkte udskrivning fra ENHVER mobil enhed uden at skulle installere eller opdatere drivere, og det fungerer også for iOS og Android.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Med det elegante, stilfulde og kompakte design er den nye TM-m30 ideel til tablet-POS-applikationer og passer perfekt ind i små og mellemstore miljøer i detail- og servicesektoren. På den måde kan virksomhederne fungere mere effektivt og produktivt. Med Ethernet-, Bluetooth- eller Wi-Fi-interface kan den integreres i stort set ethvert driftsmiljø og giver medarbejderne en udskrivningsløsning, som er brugervenlig, hurtig og yder efter behov, hvilket forbedrer kundeoplevelsen."

TM-m30 kan installeres enten vandret eller lodret, da dens to dæksler let kan byttes rundt. Det giver endnu større fleksibilitet ved placering af printeren. Den nye DM-D30-skærm (ekstraudstyr) er udviklet til at passe til TM-m30-printerens moderne design, og en tabletholder fås også som ekstraudstyr, så Epson kan tilbyde en komplet tablet-POS-løsning til erstatning af en traditionel POS-løsning. Denne printer fås i både sort og hvid, og den kan udskrive kvitteringer i flere forskellige gråtoneskalaer med avancerede udskrivningsfunktioner til grafik og stregkode, der giver mulighed for højt brugertilpasset layout af kvitteringer, herunder logoer og reklamemeddelelser, som let kan tilføjes. Alt dette med den kvalitet du forventer af den førende producent af POS-printere.

Nøglefunktioner:

 • Elegant, kompakt og stilfuldt design
 • Fleksibel placering - kan monteres vandret eller lodret
 • NFC og stregkodetilknytning
 • ePOS-udskrivning2 giver mulighed for at udskrive direkte fra ENHVER mobil enhed uden behov for at installere eller opdatere drivere
 • Udskrivningshastighed på op til 200 mm/sek.
 • Papirbredde på maks. 80 mm
 • Kvitteringsudskrifter i høj kvalitet
 • Udskriver 1D- og 2D-stregkoder
 • Papirpåfyldning ved hjælp af indfaldssystem
 • Rullepapirdiameter 83 mm
 • Valgfri kundeskærm (DM-D30) og valgfri tabletholder fås som ekstraudstyr
 • Beslag til vægmontering kan fås
 • Papirsparefunktioner
 • ENERGY STAR-certificeret
 • ePOS-Print SDK fås til iOS, Android, Windows-CD eller Windows-mobilplatforme

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.
http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.
http://www.epson.eu