Testpersonerne anbefaler Epson EcoTank-3600

Ti personer har testet Epson EcoTank-3600, som er den nyeste model i EcoTank-serien, i et Buzzador-samarbejde

Testpersonerne anbefaler Epson EcoTank-3600

Alle testpersonerne er meget begejstrede for produktet og fremhæver brugervenlighed, betjening via app og det faktum, at man undgår de klassiske printerpatroner, som noget af det bedste ved printeren. 

I løbet af januar og februar har ti Buzzador testpersoner testet Epsons nyeste model i EcoTank-serien, ET-3600. Med udviklingen af denne serie har Epson lavet et nyt blæksystem, der er baseret på små blækbeholdere i stedet for klassiske blækpatroner. Det er nemt at fylde blækbeholderne op, og samtidig undgår man, at blækpatronerne løber tør konstant.

Alle ti testpersoner har været særdeles positive og glade for at bruge printeren. Derfor får den en anbefalingsrate på 100 %. Testpersonerne fremhæver brugervenlighed som en væsentlig faktor – den er nem at sætte op, og påfyldning af blæk er ligetil. Både udskrifthastighed- og kvalitet får ros med på vejen, uanset om det er tekst eller billeder, der udskrives.

Print via Wi-Fi fra mobil, tablet og computer

EcoTank 3600 har mange tilslutningsmuligheder, herunder Wi-Fi med automatisk opsætning. På den måde kan man udskrive direkte fra en smartphone, tablet eller computer via den gratis app iPrint. Det gør det nemt og fleksibelt at printe, og det er en god mulighed for at udskrive nogle af de billeder, vi tager med vores smartphone.

Desuden er printeren meget økonomisk og leveres med blæk nok til at udskrive 11.000 sider i både sort og farve.

Vi er super stolte af resultatet. Det er et skulderklap fra brugerne og samtidig et klart signal om, at de er glade for at bruge vores produkt,” siger Henrik Lindholm, Consumer Sales Manager i Epson Danmark. 

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 91 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.
http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.
http://www.epson.eu