SureColor SC-S80600-printeren leveres nu med Pantone-certificering

10-farveprinteren SC-S80600 kan nu nøjagtigt gengive 98,2 % af PANTONEs helt dækkende farver

SureColor SC-S80600-printeren leveres nu med Pantone-certificering

24. oktober 2016 - Epson annoncerer, at deres avancerede SureColor-printer til kreativ skiltefremstilling, 10-farveprinteren SC-S80600, har opnået 98,2 % nøjagtighed i gengivelsen af PANTONEs helt dækkende farver1 under PANTONE MATCHING SYSTEM®, som evalueret og certificeret af Pantone.

Dette gør den til et overbevisende tilbud til skiltemagere, udviklere og eventarrangører, som ønsker garanti for, at de færdige skilte bliver præcis som de originale kunstværker.

Richard Barrow, seniorproduktchef i Epson Europe, siger: "Alle ved, at Pantone er den ubestridte standard for farvepræcision. Så det at kunne bevise en 98,2 % nøjagtig gengivelse af Pantones staffagefarver er utroligt vigtigt for os. Dette giver SC-S80600 en stor fordel i sit felt og bør sikre kommende købere, at deres design vil se lige så godt ud i virkeligheden som på en computerskærm."

Epsons flagskibsmodel SC-S80600 med den seneste generation af Epsons dobbelte PrecisionCore TFP-printhoveder og de nye Epson UltraChrome GS3-blækformler er designet til at fremstille holdbare resultater i høj kvalitet ved høje hastigheder til de mest krævende skilte samt særlige anvendelser, hvor der kræves enestående resultater og livagtige farver.

1. Testet i 1440 x 1440 dpi med 36 arbejdsgange på ILFORD Nanosolvent Premium Photo Paper Gloss.

 


Kommentarer til redaktør

Om Epson

Epson er en globalt førende producent, som forbinder mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Med et produktudbud, der strækker sig fra inkjetprintere og digitale udskrivningssystemer til 3LCD-projektorer, smart glasses og industrirobotter, er firmaet fokuseret på at skabe innovationer og at overgå kundens forventninger med hensyn til inkjet, visuel kommunikation, wearables og robotteknologi.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 72.000 medarbejdere i 93 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til de samfund, gruppen opererer i og deres fortsatte bestræbelser for at reducere miljøpåvirkninger.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. har base i Amsterdam og er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.700 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.551 millioner euro i regnskabsåret 2014. http://www.epson.dk

Miljøvision 2050  

http://eco.epson.com/