Stærke, meget tydelige installationsprojektorer fra den markedsførende producent

Epsons nye installationsprojektorer tilbyder en række nyskabende funktioner

Stærke, meget tydelige installationsprojektorer fra den markedsførende producent

København, den 27. februar 2013 – Epson, der er verdensførende på projektormarkedet [1], præsenterer to nye installationsprojektorer, der leverer tydelige billeder og er spækket med nyskabende funktioner. Epson EB-G6900WU og EB-G6800, der er ideelle til udlejningsmarkedet og digitale skilte, er begge udstyret med meget høje lumental og et HDBaseT-input, og de kan projicere til hjørner og på buede overflader. Disse modeller er kompatible med Epson EB-G5-seriens objektiver [2], og de er ideelle til virksomheder, der ønsker at opgradere deres installationsprojektorer.

Epson EB-G6900WU er udstyret med en WUXGA-skærmopløsning, mens EB-G6800 projicerer billeder med en XGA-skærmopløsning. Disse  modeller omfatter også HDBaseT, en topmoderne teknologi til overførsel af fem signaler, inklusive ukomprimeret HD-video, lyd, styrke og kontrol, til lave omkostninger over en stor afstand på op til 100 m ved brug af et standard cat5/6-kabel.

Billeder, der er rettet mod en buet overflade eller hjørnet af et lokale, justeres automatisk, så brugerne kan projicere uden forvrængning. Projektoren kan desuden roteres lodret med 360 grader, så brugere nemt kan flytte projiceringsbilledet rundt i lokalet efter behov.

Disse projektorer leveres med alle de sædvanlige tekniske højkvalitetsfunktioner, som kunderne forventer fra Epson. Detaljerede farver gengives naturtro med Epsons 3LCD-teknologi, og projiceringer kan blive vist i en variation af omgivende lysniveauer takket være de tilsvarende høje output for hvidt og farvet lys.

Begge modeller er nemme at opsætte og bruge takket være en række brugervenlige installationsfunktioner som pixeljustering og farveensartethed. Disse funktioner sikrer, at når projektorerne er installeret, kan brugerne koncentrere sig om at levere deres indhold i stedet for at justere skærmindstillinger.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Begge disse professionelle installationsprojektorer er ideelle til udlejningsmarkeder takket være de tydelige, stærke projiceringer og nyskabende funktioner, som de tilbyder. Edge Blending betyder f.eks., at et stort bredformatbillede kan projiceres fra en række projektorer og kan sammenstilles uden problemer."

Peter tilføjer: "HDBaseT er udstyret med spændende muligheder for integratorer, og Epson er i den første bølge af virksomheder, der anvender dem på projiceringsmarkedet. Ved at levere et dedikeret forbindelsesinterface, herunder video, data og strøm over Ethernet, der bruger standardnetværkskabler, forventes det også at påvirke installationer ved at reducere kompleksitet, tid og omkostninger.”

Epson EB-G6900WU og EB-G6800 er tilgængelige fra juni 2013.

NøglefunktionerEB-G6900WUEB-G6800
Få fremragende billedkvalitet med Epsons 3LCD-teknologi
Lige højt output for hvidt og farvet lys6.000 lm7.000 lm
OpløsningWUXGA●GA
Farveensartethed
Billedinterpolation-
Kurve- og væghjørnekorrektion
Roter projektor 360°
Pixeljustering
Edge Blending
Kompatibel med EB-G5-seriens objektiver2
HD-BaseT
Nyt objektiv med kort projicering (tilkøb), akseforskydning og zoom x1,2
2 digitale indgange: HDMI og DisplayPort
Manuel lodret keystonekorrektion +/-30⁰
StandardobjektivjusteringområdeV: 67 % / H:30 %V: 57 % / H: 30%


[1] Kilde: FutureSource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

[2] Undtagen ELPLS05-objektivet

Meddelande till redaktören

Om Epson

Epson är en global ledare inom bilder och innovation som arbetar med att överträffa visioner hos kunder i hela världen, med sina kompakta, energisparande och träffsäkra tekniklösningar och med ett produktsortiment som innehåller allt från skrivare och 3LCD-projektorer för företag och hemmet till sensorer och mikroenheter.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har fler än 78 000 anställda i 99 företag världen över. Epson är stolta över sina fortgående satsningar påden globala miljön och de områden de verkar inom.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa,

Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med 1 594 anställda hade Epson Europe en försäljning på1 583miljoner euro under räkenskapsåret 2010. http://www.epson.eu