Spar penge og tid med Epsons nyeste termiske kvitteringsprinter

Den perfekte kombination af pris, pålidelighed og hastighed

Spar penge og tid med Epsons nyeste termiske kvitteringsprinter

November 2013 –TM-T20II er designet til at fungere, fra det øjeblik du pakker den ud, og er en af de mest økonomiske kvitteringsprintere fra Epson, Europas førende POS-producent[1]. TM-T20II er perfekt til virksomheder, der ønsker værdi for pengene og pålidelighed. Den udskriver hurtigt på 80 mm kvitteringspapir. Den kan leveres fra januar 2014.

TM-T20II’s papirbesparelsesfunktioner reducerer margenerne og sparer op til 12 mm papir, hver gang du udskriver. Dette kan udgøre en besparelse på flere ruller papir i løbet af dens mekaniske levetid på 15 millioner linjer. TM-T20II er designet med tanke på nem vedligeholdelse og er fremstillet i henhold til Epsons kendte standarder for kvalitet og pålidelighed – og med en to-års garanti til total sikring. Printerens ENERGY STAR-godkendte strømeffektivitet reducerer desuden elregningen og miljøpåvirkningen.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "TM-T20II er perfekt for virksomheder, der ønsker en POS-printer, der er nem at opsætte og er hurtig og økonomisk – både at købe og anvende. Dens udskrivningshastighed på 200 mm pr. sekund hjælper med at nedsætte ventetid, og dens papirbesparelsesfunktion skærer ned på papirspild og sparer tid og penge. Den sætter også brugerne i stand til at yde bedre kundeservice, da de kan koncentrere sig om kunderne i stedet for at skulle skifte papirruller".

TM-T20II er en effektiv løsning, der er ideel til detailhandlen, hotel- og restaurationsbranchen samt til dagligvarebranchen. TM-T20II understøtter alle de nuværende operativsystemer, og den er nem at integrere. Den har fleksibiliteten til montering vandret eller lodret ved hjælp af det medfølgende vægbeslag. Vælg mellem seriel tilslutning og Ethernet-tilslutning. USB er indbygget som standard.

TM-T20II leveres fra januar 2014.

Funktioner

Termisk POS-printer

Udskrivningshastighed på 200 mm/sek.

To modeller: 1) USB + seriel 2) USB + Ethernet

Automatisk papirreduktionsfunktion

Kuponudskrivningsfunktion

ENERGY STAR-godkendt

Ekstern strømforsyning

Mekanisk levetid på 15 millioner linjer

Automatisk beskæringsfunktion med ca. 1,5 millioner afskæringer

Gennemsnitlig tid før fejl er 360.000 timer

Gennemsnitligt antal afskæringer er 60 millioner linjer

Printhovedets levetid er 100 km

Leveres med en summefunktion, der aktiveres, når der udskrives kvitteringer

 

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk
 

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjetprintere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger over hele verden og leverer kundeværdi baseret på kompakte, energibesparende teknologier sammen med højpræcisionsteknologier på markeder, der spænder fra virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japansk baserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 68.000 medarbejdere i 96 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, som gruppen driver virksomhed i. http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., der er baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.727 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.540 millioner euro i regnskabsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050
http://eco.epson.com/

 

[1] Kilde: Interconnection Consulting, 2013