Sig farvel til patroner med Epson

Du skal ikke bruge blækpatroner, 2 års forbrug af blæk er inkluderet1og giver udskrivning til en ultralav pris, hvilket gør EcoTank-printere til de mest økonomiske nogensinde

Sig farvel til patroner med Epson

1. september 2015 – Med to års forbrug
af blæk[1] inkluderet i kassen og ingen skjulte omkostninger er Epsons nye EcoTank-printerserie banebrydende med den ultralave pris pr. side og brugervenlighed. Disse fem nye printere er udformet til brug i hjemmet, hjemmekontorer og små kontormiljøer, hvor udskrivning til en lav pris har førsteprioritet, og de bruger et nyt design af genopfyldelige blækbeholdere, så der ikke længere er behov for blækpatroner. Selvom de har fokus på udskrivning til en lav pris, bruger alle fem modeller Epsons Micro Piezo-teknologi, som giver klar, skarp og præcis udskrivning.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, udtaler: "Der er ingen overraskelser med disse nye EcoTank-printere. Den store mængde blæk, der medfølger til hver model, betyder, at de kun kræver ganske lidt vedligeholdelse de første to år, og på dette tidspunkt vil brugeren være faldet for deres udskrivning med høj kapacitet til en ultalav pris, hvilket giver en besparelse på 70 % i gennemsnit på udskrivningsomkostningerne[2]. ET-4550 giver duplexudskrivning og kan udskrive op til hele 11.000 sider direkte fra kassen. Yderligere blækbeholdere har også en lav pris, så fortsat udskrivning er endnu billigere."

Hele EcoTank-sortimentet indeholder avancerede funktioner, inklusive duplexudskrivning, A3-udskrivning, stik til SD-hukommelseskort, fax, scanning, Wi-Fi og LCD-skærme. ET-2500 og ET-2550 har funktioner til udskrivning, kopiering og scanning, og ET-4500 omfatter desuden fax, så den har 4-i-1-egenskaber. Alle tre modeller udskriver op til hele 4.000 sider i sort-hvid og 6.500 sider i farver[3]. ET-4550 kommer helt op på 11.000 sider i sort-hvid og farver3. Det er muligt at udskrive trådløst på alle disse printere med Epson iPrint-appen til smartphones, og de understøtter alle sammen Epson Connect, så de kan bruges sammen med en lang række Epson udskrivningsapplikationer til funktioner som f.eks. fjernudskrivning og e-mailudskrivning.

Den sidste model i EcoTank-serien er den mere specialiserede ET-14000, som er beregnet til A3-udskrivning til en lav pris og kan klare ikke mindre end 7.100 sider i sort-hvid og 5.700 sider i farver3.

ET-2500, ET-2550, ET-4500, ET-4550 og ET-14000 leveres fra september 2015 til en vejl. pris af henholdsvis kr. 1650, kr. 1900, kr. 2450, kr. 3100 og kr.4050 ekskl. moms.

NøglefunktionerET-2500ET-2550ET-4500ET-4550ET-14000
Blækbeholder med ultrahøj kapacitet
Udskriv, kopiér, scan+ Fax+ FaxKun udskriv
Duplexudskrivning----
A3-udskrivning----
Automatisk dokumentføder (ADF)---
1.200 dpi scanner-
LCD-skærm på to linjer gør betjeningen endnu lettere-3,4 cm farveSort-hvid-
Wi-Fi-
AirPrint-support--
Epson iPrint og Epson Connect-

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com

 

[1] 2 års blæk baseret på brugernes gennemsnitlige udskriftsmængde (TNS Research - juni 2013)

[2] Gennemsnitlig besparelse for udskrivning af det anførte antal sider ved brug af pakning med blækflasker med EcoTank inklusive prisen på hardware. Sammenligning foretaget på gennemsnittet af A4 EcoTank-sortimentet i forhold til den gennemsnitlige pris for de 10 mest solgte modeller i Vesteuropa i perioden maj 2014-april 2015, som registreret af GfK. Udskrivningsomkostninger beregnet på fordelingen af standard- og XL-blækpatroner, som registreret af GfK for den samme referenceperiode på det vesteuropæiske marked på baggrund af gennemsnitlige forhandlerpriser. Kapacitet for blækpatroner i henhold til producenternes websteder

[3] De anførte kapaciteter/priser pr. side er beregnet på grundlag af Epsons originale metodik fra udskriftssimulering af testmønstre, som angivet i ISO/IEC24712. De anførte kapaciteter/priser pr. side er IKKE baseret på ISO/IEC24711. De anførte kapaciteter/priser pr. side kan variere i forhold til de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperaturen