Scan hvor som helst og hvor dit arbejde fører dig hen med Epsons mindste og letteste mobile scannersortiment

To nye, mobile scannere til nem og effektiv dokumentstyring, når du er på farten eller til brug i kompakte arbejdsmiljøer

Scan hvor som helst og hvor dit arbejde fører dig hen med Epsons mindste og letteste mobile scannersortiment

Epsons seneste mobile A4-scannere er ideelle til scanning og behandling af data på farten eller i kompakte, travle kontormiljøer. DS-70 og DS-80W er designet til virksomheder, der søger efter en mobil løsning, som personalet kan have med sig på farten eller bruge på kontoret.

Steve King, chef for markedsudvikling hos Epson Europe, siger: "Disse nye scannere, som er udstyret med valget mellem kabelbaserede og trådløse scanningsløsninger, er ideelle for dem, der har brug for en hurtig scanningsløsning, når de er på farten. Vi har designet det nye sortiment, så scannerne er lette uden at gå på kompromis med den alsidighed, som en virksomhed har brug for. Kunder har ofte brug for at kunne scanne dokumenter af varierende tykkelse, så med disse tilføjelser til vores sortiment får de mulighed for at scanne papir med en tykkelse på ned til 35 g/m2 eller op til 270 g/m2 - medier, som sædvanligvis skal bruge en traditionel fladbed-løsning i glas."

Flagskibet DS-80W har indbygget Wi-Fi og batteri med et LCD-panel, der giver ægte mobilitet til at scanne hvor som helst ved hastigheder på kun 4 sekunder pr. side. Scan op til 300 sider uden behov for en strømkilde med en fuld opladning.

Disse erhvervsmodeller er egnede til mobile medarbejdere, f.eks. sælgerne, så de kan registrere dokumenter, f.eks. udgifter og kontrakter og distribuere dokumenter effektivt i erhvervsapplikationer eller scanningssoftware. Softwaren, der leveres med DS-modellerne, indeholder Document Capture Pro 2 og Epson Scan 2.0, og understøttelse af TWAIN-driver gør det nemmere at scanne, gemme og dele oplysninger i virksomheden. Avancerede funktioner til at navngive, adskille og distribuere dokumenter gør scanning nem og logisk. Brugerne kan gemme og sende filer i almindelige formater som PDF, jpeg, tiff og mange andre.

Disse modeller kan købes fra november 2018.