Sæt gang i indtjeningen og kundeloyaliteten med denne farvekuponprinter

Epson TM-C710 er den eneste POS-printer til fuldfarve kuponer

Sæt gang i indtjeningen og kundeloyaliteten med denne farvekuponprinter

Juli 2013 – Den er en unik printer med et kompakt design, og den er nem at installere ved kasseterminalen. Dette et-stops-valg til kuponkampagner hjælper med til at øge indtjeningen og højne kundeloyaliteten. Ved at udskrive farvekuponer efter behov på transaktionstidspunktet gør TM-C710 det muligt bedre at nå ud til dine kunder med virkelig målrettet marketing.

Farveudskrivning i høj kvalitet adskiller nemt kuponer fra kvitteringer. Den maksimerer synligheden af reklamefremstød og øger hastigheden af kuponindløsningen, hvilket fører til gentagne handler og udvikler kundeloyaliteten. Og udskrivning efter behov gør det også muligt at tilpasse dine specialtilbud, reklamefremstød eller meddelelser til hver enkelt kunde, så du opnår en fuldstændig personlig tilgang.

Du sikrer, at dine kunder betjenes hurtigt, ved at udskrive en kupon i gennemsnitsstørrelse (20 cm, 360 x 180 dpi) på ca. to sekunder. Den er nem at bruge, og operatører kan skifte blæk og papir i løbet af sekunder. TM-C710 er også økonomisk, da blækpatronerne med høj kapacitet leverer op til 4.000 kuponer pr. patron, samtidig med at det smarte patronstyringssystem sikrer, at hver eneste dråbe blæk anvendes, så den samlede pris pr. kvittering forbliver lille.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Den fantastiske kvalitet af de kuponer, der fremstilles med TM-C710, gør den til det ideelle værktøj til direkte marketing, så du får en mere effektiv kommunikation med kunderne. Den kan bruges til en lang række særlige arrangementer, reklamekampagner, program for loyalitetsfordele og VIP-salg, og det er en fantastisk måde til at få nye kunder og en hjælp til at generere mere trafik i butikken".

Nøglefunktioner:

Målret mere effektivt mod kunder med fuldfarve, personlige kuponer i høj kvalitet

Udskriv kuponer efter behov på salgsstedet for at føre til gentagne forretninger

Tilpas reklamefremstød og meddelelser til den enkelte kunde

Kompakt design, der passer nemt ind ved kasseterminalen

Betjen dine kunder hurtigt takket være de høje udskrivningshastigheder

Nem at anvende – skift blæk og papir på sekunder

Økonomisk – "smart patronstyringssystem" sikrer, at hver eneste dråbe blæk anvendes

Lave samlede ejeromkostninger – blækpatronerne med høj kapacitet leverer store mængder kuponer

Dobbeltinterface med USB og Ethernet, så den er nem at integrere

For yderligere information kontakt
Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications
E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile: +45 5011 0000

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu/ Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson
Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjetprintere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger over hele verden og leverer kundeværdi baseret på kompakte, energibesparende teknologier sammen med højpræcisionsteknologier på markeder, der spænder fra virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japansk baserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 68.000 medarbejdere i 96 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, som gruppen driver virksomhed i. http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., der er baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.727 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.540 millioner euro i regnskabsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050
http://eco.epson.com/