Sæt gang i din forretning med den nye SureLab D700-fotoproduktionsprinter

Kompakt, kommerciel enhed leverer kvalitet, fleksibilitet og pålidelighed

Sæt gang i din forretning med den nye SureLab D700-fotoproduktionsprinter

Epson, som er førende inden for global udskrivning, billedbehandling og innovation, annoncerer SureLab D700, Epsons første 6-farve kompakte fotoproduktionsprinter med en bred række af medie- og formateringsmuligheder. Kombinationen af levende farveoutput og økonomi gør den velegnet til fotoproduktionsvirksomheder og uafhængige fotoforretninger, arrangementfotografer, minilaboratorier og kopibutikker samt virksomheder, der har brug for at udskrive panoramabilleder i høj kvalitet, lykønskningskort eller blandede udskrivningsjob efter behov.

I modsætning til farvesublimeringsmodellerne på markedet, der kun udskriver på begrænsede medier, gør den enestående fleksibilitet, der bruges i SureLab D700, den til noget særligt. Denne model kan udskrive på en lang række medier og i mange formater, inklusive blanke, glittede og papirbaserede matte medier i forskellige størrelser fra en bredde på 10-21 cm og en længde på 8,9-100 cm. Derfor kan den, ud over fotos, uden problemer udskrive kort, invitationer, brochurer og reklamefoldere. Dette gør den velegnet til kopibutikker og fotografer, der ønsker at udvide deres eksisterende forretning med at kunne tilbyde tilknyttede produkter og services for at opnå nye indtægtsmuligheder og stadig have fordel af den lave pris pr. udskrift.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Efter den succesfulde introduktion af SureLab D3000 til storproduktion af fotos er SureLab D700 et logisk næste trin for Epson. Den er kompakt og kan levere små til mellemstore produktioner, eller den kan bruges til kioskudskrivning. Samtidig er den en mobil løsning, og du kan tage den med dig til arrangementer og til fotografering af skolebilleder uden at gå på kompromis med udskrivningskvalitet og mediefleksibilitet.”

Det, der gør økonomien ved SureLab D700 bedre, er dens lange serviceintervaller og lave krav til vedligeholdelse. Langtidsholdbare blade reducerer nedetid og vedligeholdelsesomkostninger og fremmer produktiviteten og sørger for, at brugerne kan tilbyde deres kunder en ensartet og pålidelig service.

Den bygger på Epsons succes inden for professionel fotoudskrivning, og den klare og livagtige billedkvalitet opnås med Micro Piezo-printhovedteknologi. Når SureLab D700 anvendes sammen med Epsons UltraChrome D6-S-blæk, får du en bredt farvespektrum. De udskrevne billeder er skarpe og klare takket være dens høje opløsning på 1440 x 720 dpi (maks.), blækdråber af forskellig størrelse og præcis dråbeplacering.

SureLab D700 leveres fra maj 2014.

Nøglefunktioner:

Kompakt 6-farvet inkjet til fotoproduktion i høj kvalitet

Udskriver på blanke, glittede og papirbaserede matte medier

4/5/6/8"/A4 (10 ~21 cm) brede og en længde på 8,9 cm – 100 cm

Udskrivningshastighed (6 x 4") af 360 ark/t. (ved standardudskrivningskvalitet)

Udskrivningshastighed (6 x 4") af 180 ark/t. (ved maksimal udskrivningskvalitet)

Papirrullelængde 65 m

Langt serviceinterval

Opløsning 720/1440 dpi (hurtig 720 x 360 dpi, standard 720 x 720 dpi, høj kvalitet 1440 x 720 dpi)

USB-forbindelse

UltraChrome D6-S-blæk med separate blækpatroner på 200 ml

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 72.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.655 ansatte i regnskabsåret 2012 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com