Responsiv skærm udvider anvendelsesområdet til sundhedsvæsen, kommerciel dronestyring, ingeniørvirksomhed med mere

Moverio BT-35E gør det muligt for brugerne at få hurtig adgang til feed fra en enhed efter eget ønske

Responsiv skærm udvider anvendelsesområdet til sundhedsvæsen, kommerciel dronestyring, ingeniørvirksomhed med mere

Epson har annonceret den europæiske udgave af sine nyeste Moverio smart glasses, BT-35E. Som reaktion på kundefeedback har Epson udviklet sine nye smart glasses, som nemt kan bruges med eksisterende hardware via HDMI og USB-C-tilslutning med næsten ingen ventetid. Resultatet er et produkt, som bringer Epsons optiske ekspertise ud til en større målgruppe bestående af f.eks. sundhedsvæsen, kommerciel dronestyring, ingeniørvirksomhed, underholdning med mere.

Valerie Riffaud-Cangelosi, chef for New Market Development, Epson Europe, siger: "Fra medarbejdere inden for sundhedsvæsnet, som vil fokusere på patienter, til dronepiloter, der ønsker AR-funktionalitet, kan disse håndfri Si-OLED-drevne binokulære, gennemsigtige smart glasses levere en række indhold næsten uden ventetid fra en række enheder ved hjælp af HDMI- eller USB-C-tilslutning. Vores mål med disse briller er at gøre vores succes og fremskridt inden for vores optiske elementer tilgængelig for en bredere målgruppe og dermed sætte dem i stand til at anvende dem som en gennemsigtig skærm for deres eksisterende hardware."

Nogle typiske anvendelser af BT-35E omfatter:

 • Som en første eller sekundær skærm for sundhedspersonale. I stedet for at skulle dreje sig for at se på en skærm kan en læge bevare sin fokus på patienten og vedligeholde en mere naturlig position.

 • Som en første eller sekundær skærm til ingeniørvirksomhed til visning af opgaver der kræver kort ventetid og højere effektivitet, herunder fjernassistance.

 • Inden for underholdning kan temaparker og museer bruge dem til at forbedre kundeoplevelsen ved at afspille videoindhold eller ved at bruge dem som heads-up-display.

 • Til kommercielle droner, f.eks. DJI Phantom 4 Pro, kan de bruges som en sekundær FPV-skærm til controllere med en primær skærm og en HDMI-udgang.

BT-35E er designet med tanke på kommerciel anvendelse. Den holdbare konstruktion og funktionerne, der er designet til komfort, betyder, at den kan bruges et utal af gange af mange brugere, den er behagelig at have på i længere tid uanset brugerens hovedform eller størrelse, eller om brugeren bærer briller.

Epsons fokus på en lang række kommercielle anvendelser får Moverio-sortimentet til at skille sig ud fra andre smart glasses på markedet. Serien er udviklet med fokus på funktionalitet og er populær blandt erhvervskunder og ISV'er (Independent Software Vendors).

BT-35E kan købes fra juli 2018.

Nøglefunktioner:

 • Epson Si-OLED-skærm

 • 720p HD-opløsning

 • Flere indbyggede sensorer, herunder et 5 MP-kamera, gyroskop, accelerometer, kompas og en sensor for omgivende lys

 • Interface med HDMI- og USB-C-tilslutning

 • Kompakt og let design - passer til mange forskellige hovedstørrelser og kan bæres uden på briller

 • Understøttelse af 3D-indhold side om side

 • Bærerem giver en komplet håndfri oplevelse

 • Unikke næsepuder velegnede til brug uden på almindelige briller

 • < >justerbare arme, der gør dem mere behagelige at have på

  Epson leverer API'en til kameraet og sensorer