Professionel fotoudskrivning i professionel kvalitet på kontoret og i studiet

A3+-printer til skrivebordet med pigmentbaseret blæk og fleksible tilslutningsmuligheder

Professionel fotoudskrivning i professionel kvalitet på kontoret og i studiet

1. september 2015 - Epsons nyeste professionelle A3+-printer kombinerer et let, stilfuldt og kompakt design med mange funktioner til at skabe udskrifter i professionel kvalitet på en lang række medier. Kombinationen af pigmentbaseret blæk og avancerede tilslutningsmuligheder leveres i en økonomisk pakke og gør SC-P400 ideel for amatørfotografer og fotoentusiaster.

Nu kan amatørfotografer og fotoentusiaster fremstille imponerende udskrifter i professionel kvalitet med SC-P400. Med et 7-farve UltraChrome HiGloss 2-blæksæt med Gloss Optimiser får fotos livagtige farver og en ensartet jævn og blank finish. Blækket påføres papiret med et printhoved, som fremstiller de mindste blækdråber på nogen A3+-fotoprinter på markedet[1] og sikrer utroligt nøjagtige udskrifter.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "SC-P400 kompletterer vores nye SC-P-serie af professionelle fotoprintere til skrivebordet og er ideel til brugere, der ønsker at skabe professionelle resultater på forskellige medier. Samtidig med, at den leveres med mange tilslutningsmuligheder og alsidig medieudskrivning, har den også det mest økonomiske, pigmentbaserede blæksæt på markedet1, der gør det muligt at holde omkostningerne til udskrivning nede."

Det er nemt at fremstille udskrifter i professionel kvalitet i størrelser helt op til A3+ og - takket være en lang række understøttede medier kan der vises imponerende fotografier på mange forskellige måder. Til brugere, der ønsker at udskrive i museumskvalitet, er SC-P400 udstyret med en papirgang til kunstpapir, der er utrolig nem at bruge, da den har en papirbakke bagpå. Udskrivning på rullemedier er optimeret med to holdere til rullepapir, som gør det muligt at udskrive nøjagtigt på medier med spoler på to tommer. Hvis brugerne ønsker tykkere fotos, understøttes stive medier på op til 1,3 mm også. Det er også muligt at udskrive på CD og DVD.

Den nye model er mere fleksibel end nogensinde før og leveres med en række avancerede tilslutningsfunktioner, herunder Wi-Fi-udskrivning. Uanset om du bruger en smartphone eller tablet, kan du ved at downloade appen iPrint på din enhed hurtigt og nemt udskrive fotos trådløst. Printeren kan tilsluttes til et lokalt netværk i et fotolaboratorium eller på et kontor takket være dens indbyggede Ethernet-funktioner.

Den er desuden den mindste og letteste A3+-fotoprinter med pigmentbaseret blæk, der findes på markedet1, med det resultat, at brugerne kan spare værdifuld plads på både skrivebordet og disken. Den har et stilfuldt og professionelt design - egenskaber der gør den ideel til ethvert moderne hjem, studie eller kontor.

SC-P400 kan leveres fra november 2015.

Nøglefunktioner

Enestående kvalitet og lysægthed med Epson UltraChrome Hi-Gloss 2-blæk

Bred farveskala med syv farver plus Gloss Optimiser

Udskrivning med stor nøjagtighed med en mindste dråbestørrelse på 1,5 pl

Økonomiske 14 ml-blækpatroner

Kompatibel med en lang række medier, herunder kunst, blankt og mat papir

Rullepapirholdere gør det nemt at udskrive på medier på 2"-spoler

Bagbetjent papirgang til kunstpapir til nem ilægning af fint kunstpapir

Understøttelse af stive medier på op til 1,3 mm

Wi-Fi til trådløs udskrivning fra tablets, pc'er og smartphones

Udskriv fra praktisk taget hvor som helst med din smartphone eller tablet med Epson iPrint

Indbygget Ethernet

Moderne design med udseende og funktionalitet i høj kvalitet

Kompakt størrelse (622 x 324 x 219 mm) - passer godt ind, hvor der ikke er meget plads, i hjemmet eller i studiet

Let design (12,3 kg)

Udskrivning til kant

Optimeret opløsning på 5760 x 1440

Udskrivning på CD/DVD

Besked til editor

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 73.000 medarbejdere i 94 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.

http://www.epson.eu

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com


[1] Sammenlignet med konkurrenternes A3+-fotoprintere med pigmentbaseret blæk og et 7-farve eller større blæksæt, der leveres fra juni 2015