Pernille Montage Lab+: Fotokunst, når det skal være helt perfekt!

Pernille Montage Lab+ er en virksomhed, der sætter perfektion over alt. De leverer alt inden for messestandsudstilling - print, opklæbning, opsætning og indramning - og er kendte for deres levering af kvalitet.

Pernille Montage Lab+: Fotokunst, når det skal være helt perfekt!

København, december 2013 –"Service og kvalitet - det er det, der skal adskille os fra de andre," siger Pernille Rasmussen, indehaver af den anerkendte virksomhed Pernille montage lab+.

Og man er ikke i tvivl om, at der er handling bag ordene. Med sådan et stærkt mantra kan man ikke levere under forventning.

Leverer til de bedste

Pernille Montage leverer grafisk tryk til de allerbedste og mest perfektionistiske: Udstillinger, fotografer, kunstnere og museer. Her må ingen fejl være - opløsning og farve skal være af højeste kvalitet, så besøgende får den bedste mulige oplevelse.

Farve betyder alt

Verden er ikke som i gamle dage, hvor en maler lavede et kunsstykke, der så blev udstillet i de farver og den opløsning, det nu var skabt i.

I dag skal alt gengives, og ligesom en fotograf har en uendelig lang palette af filtre og objektiver til at modificere og tone et billede - ja, lige så stor en palette er der også i forskel på, hvilke maskiner, der anvendes til gengivelsen.

I arbejdet med især kunstnere og fotografer er det i dag ikke blot kampen om at have den højest mulige pixelering, der spiller en stærk rolle. Farverne spiller en afgørende rolle for, om en kunstners billeder er eftergivet præcist, som kunstneren havde intenderet.

Og i forbindelse med logotryk er farve også blevet vigtigere, da disse er med til at skabe den genkendende effekt omkring en virksomhed.

I maskinrummet

Pernille Rasmussen har igennem de mange år med virksomheden Pernille motage lab+ været stort set hele markedet igennem.

"Vi leverer til 70 procent kunder, som er kunstnere og 30 procent kunder, som er virksomheder med udfordrende opgaver", siger Pernille Rasmussen og fortsætter: "Så det er nødvendigt for os at have de bedste maskiner til at levere det essentielle arbejde." 

Stort og småt

Det vigtigste er, at der er en række maskiner i virksomheden, som står klar og kan lave et hurtigt job i højeste kvalitet.

Hos Pernille montage lab+ er det også vigtigt, at maskinerne spænder over en bred kam og kan løse forskellige typer af opgaver - i mange størrelser. 

Derfor er der behov for både mindre fotoprintere samt storformatprintere.

Af de store printere i Epson range'en, finder man hos Pernille montage lab+ 2 Epson 11880'ere.

I den mindre klasse finder man en Stylus Pro 4900.

"Epson virker perfekt!"

Når en fotograf kommer til Pernille montage lab+ og beder om at få trykt et af deres levestykker, så er det Pernille montage lab+s fornemmeste opgave at efterleve ønskerne og levere et resultat

i form af et print, som er så tæt på fotografiet som muligt. Og det lever Epson printerne helt op til. Epson kommer så tæt på c-print både analogt og digitalt, som man overhovedet kan komme.

“Når man arbejder med at skulle opsætte billeder af kunstnere som Steve McCurry - så skal printet bare sidde i skabet. Og det gør det bare, når vi bruger Epson,” siger Pernille Rasmussen, som stiftede Pernille montage lab+ i 1988.

Udover printerne lægger Pernille montage lab+ inde med et stort sortiment af Epson printerpapir:

"Så kan fotograferne selv vælge, hvad der klæder deres billeder bedst," slutter Pernille Rasmussen.

Pernille montage lab+s filosofi

Pernille montage lab+ blev stiftet i 1988 af Pernille Rasmussen. Inspirationen kom udsprang af en  passion for tryk og fotografi - samt en uheldig kundeoplevelse i en tøjbutik. "Sådan ville jeg aldrig levere service," tænkte Pernille Rasmussen dengang - og det blev grundlaget for hendes forretning, som i dag tæller 5 medarbejdere.

Her går service og kvalitet hånd i hånd, for Pernille forklarer, at det centrale er, at kunden får, hvad de vil have - og at Pernille montage lab+s medarbejdere kan rådgive løbende i en produktionsproces, så kunden kommer til at ende op med et slutprodukt, som er optimalt.

Epson stolt over at være valgt

I Herlev hos Epson Danmark er man meget glad over, at Pernille montage lab+ taler varmt om produkterne:

"Pernille montage lab+ er en klassisk, anerkendt og velrennomeret leverandør i branchen - og vi bliver selvsagt rigtig glade og stolte af det, når Pernille fortæller, at vi bidrager til, at de kan levere et endnu bedre produkt," siger Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark.

For yderligere information kontakt

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu / Mobile: +45 2344 8404 / Office: +45 4450 8585 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent, hvis produktudbud strækker sig fra inkjetprintere og 3LCD-projektorer til sensorer og andre mikroenheder. Epson er dedikeret til at overgå kundernes forventninger over hele verden og leverer kundeværdi baseret på kompakte, energibesparende teknologier sammen med højpræcisionsteknologier på markeder, der spænder fra virksomheder og hjemmet til handel og industri.

Med den japansk baserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 68.000 medarbejdere i 96 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, som gruppen driver virksomhed i. http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., der er baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.727 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1.540 millioner euro i regnskabsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvision 2050
http://eco.epson.com/