Økonomiske 3D-projiceringer til et stort publikum

Epsons første passive 3D-projektorsystem til kommerciel brug

Økonomiske 3D-projiceringer til et stort publikum

København, den 23. januar 2013 – Epson, verdens førende på projektormarkedet i de seneste 11 år [1], annoncerer sit første dobbeltstablede, passive 3D-projektorsystem. Denne model giver en klar, økonomisk 3D-oplevelse til et bredt publikum og er perfekt til uddannelsesinstitutioner, museer, udstillinger samt hotel- og restaurationsbranchen. Epson EB-W16SK tilbyder lave samlede ejeromkostninger (TCO), understøtter alle nuværende HDMI-kompatible 3D-signalformater og leverer en klar og livagtig 3D-projicering til et publikum i alle størrelser.

Epson EB-W16SK-projektorsystemet består af to separate projektorenheder, der er sammenstablet i et specialdesignet beslag. Projektorerne er tilsluttet via USB, i en kommando- og kontrolindstilling, med de medfølgende polariserende plader fastgjort til hvert objektiv. Med begge projiceringer oven på hinanden justeres billeder derefter elektronisk via den automatiske indstilling for projektorjustering. Dette reducerer opsætningstiden mærkbart.

Billedkvaliteten sikres med Epsons 3LCD-teknologi, der gengiver en bred farveskala for at skabe naturlige, livagtige billeder – perfekt til anvendelser som naturfag og kunstudstillinger.  Begge projektorenheder leverer et lige højt output for hvidt og farvet lys på 3.000 lumen for at opnå klare 3D-billeder under en række forskellige forhold med omgivende lys.

Epson EB-W16SK understøtter alle HDMI-kompatible 3D-signalformater og viser indhold i side-om-side, top-og-bund og billedpakning-format. Det betyder, at brugerne har mulighed for at få vist det størst mulige udvalg af 3D-indhold.

Dette projektorsystem leveres med et par polariserede 3D-briller, så du får et klart, tredimensionelt indhold, og tilbyder – takket være deres lave omkostninger – en økonomisk 3D-oplevelse med lav TCO.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: "Dette er vores første dobbeltstablede, passive 3D-projiceringssystem nogensinde, og vi har sørget for, at publikum i alle størrelser kan nyde klart og livagtigt 3D-indhold. Med en kombination af passiv 3D-teknologi og økonomiske briller tilbyder Epson EB-W16SK brugerne en lav TCO og er perfekt til miljøer, hvor et stort publikum ønsker at nyde 3D-indhold."

EB-W16SK leveres til en vejledende pris på 14.755 kr. inkl. moms.Epsons polariserede 3D-briller fås til en vejledende pris på 235 kr. inkl. momspr. brille.

Nøglefunktioner

Epsons første dobbeltstablede, passive 3D-projektorsystem

Klar projicering på storskærm

Få fremragende billedkvalitet med Epsons 3LCD-teknologi

Lige højt output for hvidt og farvet lys

Understøtter alle nuværende HDMI-kompatible 3D-signalformater (side-om-side, top-og-bund og billedpakning).

To sammenstablede projektorer på 3.000 lumen

Medfølgende polariserende plader til hvert projektorobjektiv

Polariserede 3D-briller – et par medfølger

Let justering af 3D-projiceringsbilledet med automatisk indstilling for projektorjustering

Lodret og vandret keystonekorrektion

 

For yderligere information kontakt

Esther Dora Rado, presserådgiver, Corporate Communications
E-mail: edr@corpcomm.dk/ Mobile: +45 50 11 00 00

Eller:

Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark
E-mail: christina.moss@epson.eu/ Mobile: +45 23 44 84 04 / Office: +45 44 50 85 85 / www.epson.dk

Besked til editor:

Om Epson

Epson er en globalt førende og innovativ producent af billedbehandlingsudstyr og er dedikeret til at overgå kundernes forventninger med sine kompakte, energibesparende og præcise teknologier. Produktudbuddet spænder over printere og 3LCD-projektorer til virksomheder og private til sensorer og andre mikroenheder.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 81.000 medarbejdere i 97 virksomheder verden over og er stolt over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam er gruppens regionale hovedkvarter for Europa,

Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.594 ansatte i regnskabsåret 2010 en omsætning på 1.583 mio. EUR. http://www.epson-europe.com

Miljøvision 2050

http://eco.epson.com[1]Kilde: Futuresource Consulting Limited