Nyt Value Glossy Photo Paper giver dig Epson kvalitet i hverdagen

Prisbillig, nem fotoudskrivning til hjemmet

Nyt Value Glossy Photo Paper giver dig Epson kvalitet i hverdagen

1. september Epsons nye Value Glossy Photo Paper er en økonomisk løsning til hverdagsudskrivning af fotos. Uanset om det er det seneste feriebillede, der skal hænge på køleskabet, billeder til et skoleprojekt eller udklip til skolen eller klip til stemningscollage, leverer dette fotopapir fra Epson kvalitet hver eneste gang.

Dette fotopapir er specifikt udviklet til at fungere med Epsons udvalg af blæk for at kunne give den bedste mulige kvalitet. Og faktisk kan alle, som har en inkjetprinter med papirfødning bagpå - uanset mærke, drage nytte af alle fordelene ved dette prisbillige papir.

Epson tilbyder et udvalg af fotopapir for at sikre, at der er det rigtige produkt til den rigtige pris til enhver situation. Det nye trestjernede Value Glossy Photo Paper på 183 g/m2 har hæderspladsen i Epsons basisudvalg. Til dem, der ønsker en professionel kvalitet eller arkivkvalitet, tilbyder Epson også det firestjernede, harpiksbelagte Glossy Photo Paper på 200 g/m2, det femstjernede Premium Glossy Photo Paper på 255 g/m2 og endelig det femstjernede plus Ultra Glossy Photo Paper på 300 g/m2.

Value Glossy Photo Paper, der er ideelt til en lang række anvendelser, leveres i to størrelser; A4 og 10 x 15 cm og er tilgængeligt i forskellige pakkestørrelser på 20, 50 eller 100 ark. Papiret leveres i en genoplukkelig pakke, så det er nemt at sikre det mod fugt og lys.

Nigel Wildman, Senior Product Manager hos Epson Europe, siger: "Vi elsker fotos og mener, at alle skal kunne udskrive dem mere frit. Prisen kan ofte være en stopklods, så derfor leverer vi løsningen med vores økonomiske Value Glossy Photo Paper. Det leverer fotos i Epson kvalitet til en lav pris og gør dermed fotoudskrivning meget mere tilgængelig i hverdagen."

Value Glossy Photo Paper leveres fra oktober 2016.

Epson er en globalt førende og innovativ producent med fokus på at overgå brugernes forventninger med løsninger til forskellige markedsområder som kontor, hjem, forretning og industri. Epsons produktudbud strækker sig fra inkjetprintere, printersystemer og 3LCD-projektorer til industrirobotter, smart glasses og sensorsystemer og er baseret på originale kompakte og energibesparende præcisionsteknologier.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 67.000 medarbejdere i 90 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i.
http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.
http://www.epson.eu