Nyt partnerskab mellem Epson og Hi-Fi Klubben

Oktober 2015 - Epson og Hi-Fi Klubben har indgået partnerskab, hvilket omfatter hele serien af Epsons home cinema projektorer, der vil blive solgt i alle Hi-Fi Klubbens forretninger i Sverige, Danmark, Norge og Holland.

Kunderne møder den rigtige ekspertise og modtager hjælp til at udvælge en projektor, som imødekommer deres behov og ønsker i forhold til en  hjemmebiografoplevelse. Partnerskabet blev underskrevet i midten af september, og projektorerne vil være i Hi-Fi Klubbens butikker i løbet af oktober. 

”I lang tid har vi hos Epson ønsket at indgå partnerskab med Hi-Fi Klubben, og vi er glade for, at en af de mest erfarne audio- og videoforhandlerkæder vælger at sælge vores produkter i deres forretninger. Hvad enten kunderne er på udkig efter en lille model eller en high-end projektor, føler vi os overbeviste om, at Hi-Fi Klubbens erfarne personale kan hjælpe med at træffe det rigtige valg”, siger Henrik Lindholm, Channel Sales Manager hos Epson Danmark.

“Hi-Fi Klubben sælger kun håndplukkede produkter, som vi tror på, og som vi ved leverer den høje kvalitet, vi lover vores kunder. Det føles godt at tilføje Epsons projektorer til vores katalog og at lade vores entusiastiske og erfarne personale vejlede vores kunder til den ultimative hjemmebiografoplevelse”, siger Jonas Heilesen, Product Manager hos Hi-Fi Klubben.

For mere information kontakt venligst Christina Møss, Marketing Services Specialist, Epson Danmark, mail: christina.moss@epson.eu.

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.700 ansatte i regnskabsåret 2013 en omsætning på 1.517 mio. EUR.
http://www.epson.eu