Nye sortimenter af A3- og A4-inkjets til erhverv opfylder de høje krav til travle arbejdsgrupper

Sort-hvid serien leverer 40.000 sider, den højeste blækkapacitet i segmentet

Nye sortimenter af A3- og A4-inkjets til erhverv opfylder de høje krav til travle arbejdsgrupper

WF-C8690

Epson lancerer to nye serier WorkForce Pro-MFP'er og printere til travle kontorer. Dermed tilbyder de inkjekteknologi med lav miljømæssig påvirkning, mindre vedligeholdelse og høj produktivitet til mindre arbejdsgrupper, som ønsker at kunne anvende både A3 og A4. WF-C8690, WF-C8610 og WF-C8190 giver forbedret ydeevne i forbindelse med A3-udskrivning i dette segment, mens WF-M5799DWF, WF-M5299DW og WF-M5298DW giver hurtig, pålidelig A4-udskrivning i sort-hvid med lave samlede ejeromkostninger (TCO).

Umardeep Sappal, produktchef hos Epson Europe, siger: "Disse inkjetprintere, som slår laserprintere, sparer penge, energi og tid og er fyldt med produktivitets- og dokumenthåndteringsfunktioner. De er designet til specifikt at reducere miljøpåvirkningen, mindske behovet for vedligeholdelse og strømline workflowet og samtidig bevare fokus på omkostningsbesparelserne. Lav vedligeholdelse og miljømæssige fordele gør disse enheder ideelle for specialiserede, vertikale segmenter, f.eks. uddannelse, sundhedsvæsen, offentlig administration og detailhandlen, idet de opfylder både deres udskrivnings- og CSR-behov."

For virksomhedskunder, som vil kunne anvende A3-funktioner, men som ikke har behov for den høje udskrivningskapacitet, som findes i Epsons Enterprise- eller RIPS-enheder, er WF-C8000-serien ideel. Det er ikke kun de daglige A4-dokumenter, der udskrives hurtigt, med en udskrivning af første side på 5,5 sekunder. Printerne åbner også for en række anvendelser for A3-dokumenter, f.eks. brochurer internt i virksomheden, brochureudkast til korrekturlæsning, Excel-regneark, konstruktionsplaner, regneark til klasselokaler, brochurer og meget mere.

På samme måde opfylder WF-M5000-serien kravene til virksomheder, hvor der kræves en robust løsning til sort-hvid udskrivning med konkurrencedygtige samlede ejeromkostninger til brug i små arbejdsgrupper med en høj udskriftskapacitet. Dens imponerende blækkapacitet på op til 40.000 sider - det højeste i deres segment 1- hjælper med til at give disse lave, samlede ejeromkostninger samtidig med minimal vedligeholdelse. Dette øger ikke kun produktiviteten. Udskrivningsprocessen, som ikke kræver hverken varme eller kontakt, giver også mulighed for omfattende mediefleksibilitet.

Udskrivning med disse modeller bruger mindst 90 % mindre strøm end sammenlignelige lasermodeller 2, hjælper med til at reducere miljøpåvirkning og reducerer brugernes elregninger. Og alt dette sker samtidig med, at den leverer en udskrivning af første side på 4,8 sekunder, hurtigere end tilsvarende lasermodeller 3.

Serien er udviklet specifikt til virksomheder og tilbyder software og værktøjer, der opfylder behovene hos forskellige brugere. Funktioner og software, f.eks. Epson Print Admin, Document Capture Pro 4og Epson Device Admin føjer ekstra funktionalitet til enheden - mere end bare udskrivning og scanning. Epson Open Platform 5og vores samarbejde med ISV'er udgør nogle ekstra løsninger, som f.eks. PaperCut-administrationssoftware til udskrivning.

1. Omtrentlig sidekapacitet. Faktisk kapacitet vil variere afhængig af udskrevne billeder og brugsforhold. Yderligere oplysninger finder du på www.epson.eu/pageyield. Sammenligning er foretaget med de 20 bedst sælgende laserprintere til sort-hvid i Vesteuropa og Central- og Østeuropa med en udskrivningshastighed på mellem 21 og 45 sider pr. minut, som defineret af IDC i 12 måneder op til december 2017. Data er taget fra BLI, hvor det har været muligt, eller som angivet på producentens websteder.
2. Sammenligning er foretaget med de 10 bedst sælgende laserprintere til sort-hvid i Vesteuropa og Central- og Østeuropa med en udskrivningshastighed på mellem 21 og 45 sider pr. minut, som defineret af IDC i 12 måneder op til december 2017. Data er taget fra BLI, hvor det har været muligt, eller som angivet på producentens websteder.
3. Sammenligning er foretaget med de 10 bedst sælgende laserprintere til sort-hvid i Vesteuropa og Central- og Østeuropa med en udskrivningshastighed på mellem 21 og 45 sider pr. minut, som defineret af IDC i 12 måneder op til december 2017. Data er taget fra BLI, hvor det har været muligt, eller som angivet på producentens websteder.
4. Kun på multifunktionsenheder.
5. Kun kompatibel med PCL-/PS-multifunktionsenheder.